Hunter Biden og biolaboratoriene i Ukraina

0

Hunter Biden hjalp til med å sikre millioner i finansiering for amerikansk entreprenør i Ukraina som spesialiserer seg på dødelig patogenforskning, avslører e-postene på Hunter Bidens laptop.

Dette skriver nettavisa Mail Online. De fortsetter:

Den russiske regjeringa holdt en pressekonferanse torsdag hvor de hevdet at Hunter Biden hjalp til med å finansiere et amerikansk militært forskningsprogram for «biovåpen» i Ukraina.

Imidlertid ble påstandene stemplet som et frekt propagandatriks for å rettferdiggjøre president Vladimir Putins invasjon av Ukraina og skape uenighet i USA.

Men e-poster og korrespondanse innhentet av DailyMail.com fra Hunters forlatte bærbare datamaskin viser at påstandene godt kan være sanne.

E-postene viser at Hunter hjalp til med å sikre millioner av dollar i midler til Metabiota, en kontraktør for forsvarsdepartementet som spesialiserer seg på forskning på pandemi-forårsakende sykdommer.

Han introduserte også Metabiota for et angivelig korrupt ukrainsk gassfirma, Burisma, for et «vitenskapelig prosjekt» som involverer laboratorier på høyt biosikkerhetsnivå i Ukraina.

Presidentens sønn og hans kolleger investerte 500 000 dollar i Metabiota gjennom firmaet Rosemont Seneca Technology Partners.

De samlet inn flere millioner dollar i finansiering for selskapet fra investeringsgiganter inkludert Goldman Sachs.

E-poster mellom Hunter og kollegene hans diskuterer begeistret hvordan selskapets overvåking av medisinske data kan bli et viktig verktøy for myndigheter og selskaper som ønsker å oppdage utbrudd av smittsomme sykdommer.

Presidentens sønn og hans kolleger investerte 500.000 dollar i Metabiota gjennom firmaet Rosemont Seneca Technology Partners.

De samlet inn flere millioner dollar i finansiering for selskapet fra investeringsgiganter inkludert Goldman Sachs.

Men e-poster viser at Hunter også var spesielt involvert i Metabiotas operasjoner i Ukraina.

Hunters presentasjoner til investorer hevdet at de ikke bare organiserte finansiering for firmaet, de hjalp det også med å «få nye kunder», inkludert «statlige byråer i tilfelle Metabiota».

Hunter Bidens RSTP var et datterselskap av Rosemont Capital, et investeringsselskap grunnlagt av Hunter og tidligere utenriksminister John Kerrys stesønn Chris Heinz i 2009.

Metabiota har også nære bånd til Wuhan Institute of Virology (WIV), som mistenkes å være kilden til COVID-19-utbruddet.

WIV var et hotspot for kontroversiell «gevinst av funksjon»-forskning som kan skape supersterke virus. Kinesiske forskere utførte funksjonsforskning på koronavirus ved WIV, og jobbet sammen med en amerikansk-støttet organisasjon EcoHealth Alliance som siden har foretatt intens gransking av sin koronavirusforskning siden COVID-19-pandemien. Forskere fra Wuhan-instituttet, Metabiota og EcoHealth Alliance publiserte sammen en studie i 2014 om smittsomme sykdommer fra flaggermus i Kina, som påpeker at tester ble utført ved WIV.

New York Times innrømmer nå at historien om Hunter Bidens laptop er autentisk

Før valget drev de en intens kampanje om at historien var «russisk desinformasjon»

Dette skriver journalisten Glenn Greenwald. Her følger et utdrag av Greenwalds artikkel:

En av de mest vellykkede desinformasjonskampanjene i moderne amerikansk valghistorie skjedde i ukene før presidentvalget i 2020. 14. oktober 2020 – mindre enn tre uker før amerikanerne skulle stemme – begynte landets eldste avis, The New York Post, å publisere en serie rapporter om forretningsforbindelsene til den demokratiske kandidaten Joe Biden og hans sønn, Hunter, i land der Biden, som visepresident, hadde betydelig innflytelse (inkludert Ukraina og Kina) og der han ville få innflytelse igjen hvis han ble valgt til president.

Tilbakeslaget mot denne rapporteringa var umiddelbar og intens, noe som førte til undertrykkelse av historien fra USAs corporate media og sensur av historien av ledende Silicon Valley-monopoler. Desinformasjonskampanjen mot denne rapporteringa ble ledet av CIAs alt annet enn offisielle talsperson Natasha Bertrand (den gang i Politico, nå i CNN), hvis artikkel 19. oktober dukket opp under denne overskriften: «Hunter Biden-historien er russisk desinfo, sier dusinvis av tidligere etterretningstjenestemenn.»

17. mars 2022 publiserte The New York Times en artikkel om den brede, pågående FBI-kriminaletterforskninga av Hunter Bidens internasjonale virksomhet og skattevirksomhet. Artikkelen bekrefter at historien om Hunter Bidens laptop er sann.

«Folk som er kjent med etterforskningen sa at påtalemyndigheten hadde undersøkt e-poster mellom Mr. Biden, Mr. Archer og andre om Burisma og annen utenlandsk virksomhet. Disse e-postene ble hentet av The New York Times fra en hurtigbuffer med filer som ser ut til å ha kommet fra en bærbar datamaskin forlatt av Mr. Biden på et Delaware-verksted. E-posten og andre i bufferen ble autentisert av personer som er kjent med dem og med etterforskningen.»

Sannsynliggjør historien om Hunter Biden og biolaboratoriene

Nå som innholdet i Hunter Bidens laptop er kjent for de store mediene, og de innrømmer det, er det høyst sannsynlig at også opplysningene om Hunter Biden og biolaboratoriene også er det.

Dette reiser en serie nye spørsmål om hva disse laboratoriene egentlig var, hva de drev med og hvor mye president Joe Biden visste om dette.

Følg med: Det er mange episoder igjen i denne serien!

Forrige artikkelHar eg gått meg vill? – Raudt og NATO
Neste artikkelEnda en høring fra regjeringa med ultrakort frist