Dokumentasjon i Ukraina knytter Hunter og Joe Biden direkte til korrupsjonsskandalen

0
Det ukrainske nettverket Biden

På en pressekonferanse i Kiev i Ukraina 29. desember 2020 ble det lagt fram nytt materiale som knytter Hunter og Joe Biden direkte til den store korrupsjonsskandalen der. Dette er presentert i en video her. Arrangørene skriver i følgeskrivet til videoen:

Vi har lagt fram bevis for uttaket av millioner av dollar stjålet fra det ukrainske folket med deres etterfølgende overføring til regnskapet til selskapet som tilhører Biden-familien. På en av de første pressekonferansene for rundt ett år siden viste vi banktransaksjoner for hundretusenvis av dollar til familien til den tidligere amerikanske visepresident Joe Biden, nemlig til sønnen Robert Hunter Biden. Sistnevnte var medlem av styret i det beryktede gassproduksjonsselskapet Burisma. Burisma tilhører den flyktede ministeren fra Janukovitsj-perioden Mykola Zlochevsky. Innlemmingen av Biden i Burisma-ledelsen og betaling for hans tjenester er ikke annet enn et politisk cover som beskyttet Zlochevsky fra den ukrainske straffeloven.

Her er en omfattende presentasjon av skandalen fra noe som kaller seg Nabu-leaks.

Det er oppsiktsvekkende og betegnende at vestlig presse ikke omtaler denne pressekonferansen eller det eksplosive materialet som ble lagt fram der. Hvis dokumentasjonen holder det som hevdes, er det svært avslørende for Joe Biden og hans folk.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.