Dokumentasjon i Ukraina knytter Hunter og Joe Biden direkte til korrupsjonsskandalen

0
Det ukrainske nettverket Biden

På en pressekonferanse i Kiev i Ukraina 29. desember 2020 ble det lagt fram nytt materiale som knytter Hunter og Joe Biden direkte til den store korrupsjonsskandalen der. Dette er presentert i en video her. Arrangørene skriver i følgeskrivet til videoen:

Vi har lagt fram bevis for uttaket av millioner av dollar stjålet fra det ukrainske folket med deres etterfølgende overføring til regnskapet til selskapet som tilhører Biden-familien. På en av de første pressekonferansene for rundt ett år siden viste vi banktransaksjoner for hundretusenvis av dollar til familien til den tidligere amerikanske visepresident Joe Biden, nemlig til sønnen Robert Hunter Biden. Sistnevnte var medlem av styret i det beryktede gassproduksjonsselskapet Burisma. Burisma tilhører den flyktede ministeren fra Janukovitsj-perioden Mykola Zlochevsky. Innlemmingen av Biden i Burisma-ledelsen og betaling for hans tjenester er ikke annet enn et politisk cover som beskyttet Zlochevsky fra den ukrainske straffeloven.

YouTube player

Her er en omfattende presentasjon av skandalen fra noe som kaller seg Nabu-leaks.

Det er oppsiktsvekkende og betegnende at vestlig presse ikke omtaler denne pressekonferansen eller det eksplosive materialet som ble lagt fram der. Hvis dokumentasjonen holder det som hevdes, er det svært avslørende for Joe Biden og hans folk.

Forrige artikkelLøgner, fordømte løgner og statistikk
Neste artikkelI østerled dit veiene møtes. Et forsøk på å forstå Kasakhstan.