Dokumentasjon i Ukraina knytter Hunter og Joe Biden direkte til korrupsjonsskandalen

16
Det ukrainske nettverket Biden

På en pressekonferanse i Kiev i Ukraina 29. desember 2020 ble det lagt fram nytt materiale som knytter Hunter og Joe Biden direkte til den store korrupsjonsskandalen der. Dette er presentert i en video her. Arrangørene skriver i følgeskrivet til videoen:

Vi har lagt fram bevis for uttaket av millioner av dollar stjålet fra det ukrainske folket med deres etterfølgende overføring til regnskapet til selskapet som tilhører Biden-familien. På en av de første pressekonferansene for rundt ett år siden viste vi banktransaksjoner for hundretusenvis av dollar til familien til den tidligere amerikanske visepresident Joe Biden, nemlig til sønnen Robert Hunter Biden. Sistnevnte var medlem av styret i det beryktede gassproduksjonsselskapet Burisma. Burisma tilhører den flyktede ministeren fra Janukovitsj-perioden Mykola Zlochevsky. Innlemmingen av Biden i Burisma-ledelsen og betaling for hans tjenester er ikke annet enn et politisk cover som beskyttet Zlochevsky fra den ukrainske straffeloven.

Her er en omfattende presentasjon av skandalen fra noe som kaller seg Nabu-leaks.

Det er oppsiktsvekkende og betegnende at vestlig presse ikke omtaler denne pressekonferansen eller det eksplosive materialet som ble lagt fram der. Hvis dokumentasjonen holder det som hevdes, er det svært avslørende for Joe Biden og hans folk.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Olaf Olaf says:

  Nå serverer Steigan igjen en konspirasjonsteori servert av den russiskepropagandamaskinen.
  Konstantin Kulyk var sentral i det Ukrainske statsadvokatembede og aktiv i NABU (undersøkelsesorganset ledet av Sytnyk). Da Ruslan Ryabochapka ble innsatt som leder av statsadvokatembedet, fjernet han Kulyk umiddelbart, grunnet hans lyssky arbeid for det russiske informasjonskrigsarbeidet, samt det forhold at han selv var korrupt.


  Kulyks fake-info som Steigan legger fram, har som formål å skape ustabilitet i det Ukrainske samfunn og negativitet til vesten, samt at Kulyk selv ønsker å fremheve seg selv. Men med Ukraineres kjennskap til Kulyk, er det få som tror at de vil ta inn over seg de løgnene han serverer (pakket inn i disse dokumenter).
  Det saken dreier seg om, er oligarken Zlochevskys lyssky transaksjoner og bestikkelser, knyttet til hans selskap Burisma. Kulyks forundring over at det ikke er tatt ut internasjonal stevning på Zlochensky, støttes også av de fleste i Ukraina. Dette skyldes den alt for korrupte dommerstanden i landet. At han har foretatt kriminelle handlinger er dokumentert. Samtidig har alle rettsinstanser avsagt kjennelser på at Hunter Biden ikke har vært delaktig i disse transaksjonene.
  At tidligere statsadvokat Viktor Shokin igangsatte undersøkelser, er faktisk feil. Burismas transaksjoner ble vurdert for undersøkelser, men det ble ikke iverksatt etterforskning. At Shokin ble avsatt var derfor ikke grunnet Burisma-saken, men fordi Shokin selv i lang tid var en forhatt person med enorm korrupsjon knyttet til sitt virke.

  Så: undersøk saker du serverer om Ukraina før du legger det ut. Ikke klipp og lim fra russisk propaganda. Ta gjerne kontakt hvis du virkelig vil lære litt om Ukrainsk politikk. Da vil du se at dette samfunnet styres etter helt andre prinsipper enn ditt fascistiske Kreml. Og hva gjelder korrupsjon, kan du enkelt sjekke ut Transparency Internationals index. Der vil du enkelt finne ut hvor korrupsjonen florerer.
  Godt nytt år!

 2. Avatar for tjatta tjatta says:

  “The final resolution that was passed by the plenary excluded any reference to Snowden, and excluded a call for “comprehensive protection on whistleblowers from all forms of retaliation”. The original resolution was weakened following the intervention of the USA chapter.[59] Five months earlier, in June 2013, representatives from Transparency International declined Snowden’s request to meet him at the Moscow airport. Amnesty International and Human Rights Watch met Snowden to support his asylum request, but Transparency International refused”.

  “In January 2015 it was reported that Transparency International accepted $3 million from the German engineering multinational Siemens, which in 2008 paid one of the largest corporate corruption fines[51] in history – $1.6 billion – for bribing government officials in numerous countries”

  “According to the newspaper Le Monde : “In its main surveys, Transparency International does not measure the weight of corruption in economic terms for each country. It develops a Corruption Perception Index (CPI) based on surveys conducted by private structures or other NGOs: the Economist Intelligence Unit, backed by the British liberal weekly newspaper The Economist, the American neoconservative organization Freedom House, the World Economic Forum, or large corporations. (…) The IPC ignores corruption cases that concern the business world. So, the collapse of Lehman Brothers (2008) or the manipulation of the money market reference rate (Libor) by major British banks revealed in 2011 did not affect the ratings of the United States or United Kingdom.” The organization also receives funding from companies that are themselves convicted of corruption offences”.

  Transparency International - Wikipedia

  Også Solheim da. Vår mest korrupte politiker??

  Ja ja. Godt nytt år Olaf

 3. Avatar for Olaf Olaf says:

  Jeg trakk fram TI fordi den org. er den desidert beste kilde til informasjon om korrupsjon worldwide. Ved å lese den mistrøstige statistikken, ser vi at alle tidligere Sovjet-republikker troner i toppsjiktet av verstinglandene (inkludert Ukraina!!!). Årsaken ligger i kulturarven etter Stalin som trengte penger for å bygge KGB. Derfor bygde han det som kalles systematisk korrupsjon. Og denne kulturarven sliter alle republikkens med den dag i dag. Og verst er det selvsagt i Russland og Ukraina, hvor oligarkiet har skapt næringsmonopoler gjennom sin korrupsjon. Jeg har tidligere hatt et lite samarbeid med TI i Ukraina, og deres beskrivelser og statistikker virker veldig godt underbygd. Det mest interessante for deg burde vel være at land med transparente demokratier scorer best på antikorrupsjons-complience.
  Med håp om to the point diskusjoner i 2021: Godt nytt år!

 4. Avatar for tjatta tjatta says:

  Du henviser ikke til troverdige kilder. Dvs nøytrale. Det er klart at den jødiske oligarken Soros hater Putin. Her noen andre som heller ikke var så glad i Putin.


 5. Avatar for Olaf Olaf says:

  Da må du faktisk prøve å legge fram objektiv dokumentasjon på hva det er ved TI som er useriøst. Å trekke frem Soros-kortet holder ikke, da du vet (burde vite) at det er et kort produsert av russisk propaganda-apparat. Prøv heller å sette fingeren på hva som er galt med TI?

 6. Avatar for tjatta tjatta says:

  Ha ha. Du lurer på hva som kan være galt med å bruke en partisk kilde? Det sier i det minste hvor du står. At Soros er en fyr med en politisk agenda er ikke noe Putin har funnet på.

  Unknown

 7. Avatar for tjatta tjatta says:

  Hva med å følge dine egne råd? Men du er åpenbart for dement til å huske de.
  Ps. Det er hverken Steigan eller Putin som drifter DN eller nytimes.

 8. Avatar for Olaf Olaf says:

  Du vet svært lite om meg, skjønner jeg. Nick-namet Tjatte (i imperfektum) er jo passende for din komm.form.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

8 flere kommentarer

Deltakere