Italias koronaledelse: – Lockdown hadde ingen virkning mot viruset!

0
I Italia er det blitt helt vanlig at folk bruker masker over alt, men ifølge WHO gir det ingen påviselig effekt med mindre du er sjuk. Foto: Shutterstock

Comitato Tecnico Scientifico, som har vært det rådgivende og styrende organet for Italias koronapolitikk er nå kommet til det same som kritikere i to år har sagt: Lockdown hadde ingen betydning for å hindre spredning av viruset. Dette kommer fram i en artikkel i den italienske avisa La Verità. Etter å ha påført befolkninga store lidelser og enorme økonomiske tap gjennom sin lockdownpolitikk, sier nå CTS som den enkleste sak av verden:

«Ikke en gang de hardeste nedstengningene
har forhindret spredningen av viruset».

Og videre:

«Tiltakene for å begrense viruset har ikke hatt
vitenskapelig effekt, men visse sosiale kostnader».

Visse sosiale kostnader, det skal være sikkert! Samfunnslivet har vært lammet og demokratiet har vært ikke-eksisterende.

CTS skriver videre at:

«Vår største feil var å overlate kommunikasjon i hendene
på selvutnevnte virologer uten spesifikk erfaring.»

Nettavisa Il Paragone kommenterer dette slik:

«Så fint det nå hadde vært om alle kom for å be om unnskyldning, til oss og til alle de som fra starten av fremhevet disse tingene for å prøve å imøtegå informasjon. Vi ble beskyldt for å være anti-vax, for å være konspirasjonsteoretikere, for å være uvitenskapelige. Men det er her nå sannheten kommer frem. Vi gjør selvsagt lite av grunnen i møte med de enorme samfunnskostnadene disse tiltakene har hatt.

Professor Donato Greco, vitenskapsmannen som i ett år var en del av CTS og politbyrået til marionettførerne som har strupet livet i landet, og som minister Roberto Speranza alltid har gjemt seg bak sier i et intervju med RaiRadio1:

«Den største vanskeligheten for CTS var å måtte foreslå innestengnings- og andre tiltak hvis vitenskapelige effektivitet var svak mens de sosiale og økonomiske kostnadene var sikre. Ingen stenging, fra skoler opp til begrensningene for kommersielle aktiviteter, har vært i stand til å motvirke spredningen av viruset som vi har sett senere.»

«Selv den hardeste isolasjonen i mars 2020 hadde ingen effekt på å begrense epidemien.»

Til tross for dette har nå myndighetene i Italia sendt ut nye direktiver om maskepåbud for skoleelever fra første klasse. De vet at skoleelevene ikke er i fare for å bli alvorlig sjuke av viruset. De vet at maskepåbud ikke stanser viruset. Når de likevel gjør det, er det opplagt at agendaen er en helt annen.

Il Paragone skriver: «Nye (absurde) maskeregler. Rejeringas sadisme rammer barna.»

Under periodene med portforbud og streng lockdown gikk italienske myndigheter på noen områder lenger enn Mussolini noen gang gjorde når det gjelder å ta fra folk den personlige friheten.

Ikke en gang Mussolini kom på tanken om å nekte folk å holde bryllup, barnedåp og gravferd, eller å nekte folk å holde private fester. Men det gjorde regjeringa i Italia.

Og det innrømmes altså nå at det ikke på noen måte bidro til å stanse viruset.

Forrige artikkelDen rådende klimapolitikken har spilt fallit, hva er det som egentlig kreves?
Neste artikkelFrykt for prisstigning på 20 til 50 prosent på livsnødvendigheter i Tyskland