WHO ønsker å være verdensregjering – kuppforsøket er nært forestående

0
WHOs generaldirektør Tedros Adhanom Ghebreyesus / Shutterstock

«Det faktum at de plutselig tar avstand fra restriksjoner er bare et spill. Den siste uka i januar 2022 holdt WHO et krisemøte og drøftelser i Genève om å utvide sine fullmakter til å ta over alle medlemsland i tilfelle en pandemi og «enhver annen form for trussel eller katastrofe».

Dette skriver Robin Monotti, Dr Mike Yeadon og Cory Morningstar. De skriver videre:

WHO vil at medlemslandene skal signere en ny traktat om Covid-19, som utvider 2005-traktaten. Når den er signert av helseministrene, har WHOs grunnlov (i henhold til dens artikkel 9) forrang over et lands grunnlov (189 land har signert 2005-traktaten) under naturkatastrofer eller pandemier. Siden definisjonen av pandemi ble endret for noen år siden (tilfeller basert på PCR-testen), kan de håndheve lydighet i ethvert land og påtvinge WHO retningslinjer for publikum, som vil være obligatoriske, ikke bare anbefalt. Og det høres ut som makt over landet og verden.»

Dr. Astrid Stuckelberger, som har jobbet for WHO i 20 år, advarer om at hvert land bør sende et offentlig protestbrev til WHO. «Regjeringer» bør utarbeide et brev som sier at folket ikke aksepterer at underskriften til helseministeren kan avgjøre skjebnen til millioner av mennesker uten en folkeavstemning. Det er veldig viktig å sende dette brevet fra alle land til WHO i Genève. WHO ønsker at alle land skal implementere tiltakene innen mai 2022. Dr. Stuckelberger sier at så langt er det bare russerne som har sendt et slikt avvisningsbrev!»

Les resten av artikkelen her.

Hva er det som skjer?

Vi har tidligere pekt på at WHO ønsker å skaffe seg globale diktatoriske fullmakter. Men dette har aldri vært på den politiske agendaen i Norge. Hva mener regjeringa? Hva mener opposisjonen?

Det må være grunn til å kreve en redegjørelse fra både helseministeren og statsministeren. Hva er det de holder på med sammen med WHO?

Les: Prøver WHO å bli «verdensregjering»?

WHO vil ha en internasjonal pandemi-grunnlov, som er juridisk bindende for 194 nasjoner

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.