Løp!

0

Alice

Da har startskuddet for fase 5 og bølge ? gått – antatt offisielt og pompøst med påtatt bekymring erklært i beste sendetid innen to døgn med nye variasjoner omkring fascistiske tiltak.

En ny lock-down er høyst sannsynlig – og vi slipper å vente mer i spenning mens Nakstads utstuderte bekymrede mine brenner seg inn i plasmaskjermene. I samtidighet entrer den kvinnelige versjonen av mannen med ljåen, Camilla Stoltenberg scenen for stadige pressemeldinger mens regjeringens selvklekkede hybrid mellom sau og ku; Invild Kjerkhol i sin bunnløse dumskap lar seg diktere av yppersteprestene fra helvete.
Dersom hun hadde hatt forstand – ville hun sannsynligvis likevel vært for feig til å utøve sitt verv – nemlig å ta fornuftige beslutninger på vegne av befolkningen hun er ment å ivareta. Ingenting er mer effektivt enn å plassere drøvtyggere i maktposisjoner når diktaturet skal rulles ut.

Tilbake til regnestykket og hva som skjer nå – i fase 5

Det har i lang tid ligget i kortene at dette blir en dyster vinter – ikke fordi vi har et «pandemisk» forkjølelsesvirus i løpsk mediagalopp – men fordi vi har en industri som tjener penger på dette iscenesatte sirkuset, samt et par andre – noe mer tåkelagte forhold.

1) Billig, lettprodusert og risikobetont vaksiner

RNA og DNA-vaksinene er designet på en slik måte at man kan skape nye versjoner med nytt syntetisk genmateriale på svært kort tid. Laboratoriet som først identifiserer et virus – eller mer korrekt forklart; en proteinstruktur i viruset som av ulike grunner kan være immunolgisk interessant – sender en digital gensekvens av basene i det aktuelle DNA`et eller RNA`et til legemiddelfirmaene som skal produsere den syntetiske gensekvensen vaksinen baseres på. I denne sammenhengen er det det fortsatt det såkalte spikeproteinet som er av interesse.

2) Bekymring omkring en «ny variant»

Nakstad har de foregående to ukene forklart at spikeproteinet i det angivelige omikron-viruset er svært ulikt de foregående variantene. Allerede da forsto man at det var en ny vaksine i anmarsj.

3) Irrasjonell politisk hyping:

Fordi forskeren som først identifiserte viruset i Sør-Afrika har sagt at viruset er relativt harmløst er man avhengig av en viss grad av hyping for å underbygge en ny vaksine. Det er dette døddrukne vorspielet man nå ser utfolde seg – der avisoverskriftene de siste par ukene har vært preget av ullen uro og bekymring – for så å eskalere til hva vi vil se utfolde seg nå. Les: Legen som fant omikron: Dere overreagerer

4) Rettferdiggjøring av eksisterende feilslått politikk i samtidighet med innføring av medisinsk diktatur:

I praksis slår maktapparatet nå sammen to forhold. De kan forklare befolkningen hvorfor den forrige vaksinen ikke virket, slik at befolkningen ikke våkner opp av dvalen og begynner å stille spørsmål omkring hvorfor så mange fullvaksinerte blir syke.

Kombinert med dette forholdet har myndighetene anledning til å pushe en ny vaksine på befolkningen.
Vaksinen de utvikler nå vil ikke være testet på befolkningen i det hele tatt når den kommer krypende opp av mudderet i tidsrommet februar-mars.

Fordi man med en viss grad av kreativitet kan si at vaksinen allerede er testet i form av forrige variant vil man kunne påtvinge befolkningen den nye vaksinen.

Og tar jeg ikke helt feil – så vil enkelte av studiene omkring den opprinnelige vaksinen være ferdig på dette tidspunktet til tross for at man opprinnelig har estimert årsskiftet 2022-2023. Sannsynligheten for at det felles-Europeiske digitale journalsystemet også blir ferdigstilles i løpet av 2022 er vel heller ikke utenkelig.

Slik kan man for alvor kan igangsette segregeringspolitikken i samtlige valører av den brun-røde delen av fargekartet.

Les: Omikron er navnet på den nye skremselskampanjen

5) Innføring av diktatur i praksis:

Våren 2022 vil tiltakene ytterligere strammes inn og man vil ekskludere uvaksinert populasjon fra samfunnet og arbeidslivet på generelt grunnlag.
Hva angår den generelle situasjonen på dette tidspunktet – vil den være så betent og polarisert at det begynner å bli farlig å være uvaksinert.

I samtidighet blir vaksinebivirkninger og virus en suppe av sykdom og symptomer – hvor man ikke lenger har mulighet til å identifisere opprinnelig utslagsgivende faktor.

På dette stadiet vil ikke gjennomgått sykdom ha noe å si og man snakker da ikke lenger om naturlig immunitet overhodet.

Herfra er det kun det genmodifiserende stikket som gjelder dersom man skal opprettholde sin status som innehaver av segregeringspasset – og dermed identifisert som fullverdig borger av the Brave New World.

Dersom man tviler: Se på hva som skjer i Europa: Befolkningen blir møtt med politi, spesialtropper og hæren dersom de protesterer og i Australia fengsles opposisjonelle.

Sannsynligheten for at myndighetene har tatt høyde for slike tilstander her hjemme er så absolutt til stede – ikke minst tatt i betraktning en høyst spesiell politiøvelse i Oslo nylig – der de traumatiserte ungdommene som var markører kom hjem med stikkskader fra kanyler.

Nøyaktig hva var det politiet øvde på som krevde at de maltrakterte ungdommer og påførte dem stikkskader fra kanyler? Etter én omtale har saket forsvunnet fra media.
https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/KzlPL5/flere-til-sykehus-etter-corona-protester-i-belgia

Les også:
Velkommen til informasjonshelvete: den fjerde industrielle revolusjon

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.