Omikron er navnet på den nye skremselskampanjen

0

For å holde trykket og frykten oppe i kampen for å få folk over hele verden til å la seg infisere av de såkalte «vaksinene» til de farmasøytiske gigantene er vi kommet til den greske bokstaven omikron. WHO hoppet over bokstaven Xi av helt opplagte geopolitiske grunner.

Og skandalepressa vet hvem som betaler banketten, så de lar seg ikke by to ganger:

VG: Land etter land stenger grensene mot det sørlige Afrika i et forsøk på å beskytte seg mot omikron.

MSN: Tar grep mot omikron: – Varianten sprer seg verden over

Nettavisen: Flere tilfeller av omikron-varianten påvist i europeiske land

Aftenposten: Sør-Afrika: – Straffes for oppdagelsen av omikron

Ikke noe hold i skremslene

Angelique Coetzee, som er leder av South African Medical Association, sa til det russiske nyhetsbyrået Sputnik:

«Det gir en mild sjukdom med symptomer som ømme muskler og trøtthet i en dag eller to som man ikke føler seg bra. Så langt har vi oppdaget at de smittede ikke lider tap av smak eller lukt. De kan ha en lett hoste. Det er ingen framtredende symptomer. Av de smittede blir noen for tiden behandlet hjemme».

Ikke en gang «monsterblekkspruten» Goldman Sachs som tjener i bøtter og spann på vaksinehysteriet, gidder å flytte noen investeringer på grunn av omikron, eller som det heter i deres verden:

«…vi mener ikke at den nye varianten er tilstrekkelig grunn til å gjøre store porteføljeendringer.»

Men fortvil ikke skremselspropagandister. Det kommer mer:

WHO har planene klare. Når de har brukt opp det greske alfabetet vil de bruke stjernebildene.

Nye koronavirusvarianter kan bli oppkalt etter stjernekonstellasjoner når bokstavene i det greske alfabetet er oppbrukt, har en høytstående embetsmann fra Verdens helseorganisasjon foreslått. Dette skriver The Telegraph.

I et intervju med Telegraph sier Maria Van Kerkhove, WHOs tekniske sjef for Covid-19, at WHO allerede ser på nye navn på mutasjoner blant frykt for at det vil være mer om varianter enn de 24 bokstavene i det greske alfabetet.

Dette systemet ble introdusert i slutten av mai, og så langt har 11 mutasjoner blitt navngitt: fire varianter av bekymring, inkludert delta og beta; fire varianter av interesse, for eksempel eta og lambda; pluss epsilon, zeta og theta, antatt å være «av interesse», men siden nedgradert.

Men ettersom koronaviruset fortsetter å mutere, er det mulig det vil være flere viktige mutasjoner enn tilgjengelige bokstaver.

Dr. Van Kerkhove sa at stjernekonstellasjoner er den nåværende favoritten til å følge det greske alfabetet, noe som tyder på at vi en dag kunne se varianter kjent som Væren, Tvillingen eller Orion.

Flere alternativer er allerede avvist, inkludert greske guder og gudinner – delvis på grunn av bekymring for uttalen.

«Vi kommer muligens til å gå tom for det greske alfabetet, men vi ser allerede på den neste serien,» sa Van Kerkhove, som først ba om et system for navngivning i fjor for å forhindre at varianter ble knyttet til steder – en praksis som ble ansett diskriminerende av WHO.

«Vi vurderer faktisk stjernekonstellasjoner,» la hun til. «Vi vurderte å bruke greske guder eller gudinner, men jeg sa vær så snill, ikke få meg til å si det offentlig.»

The sky is the limit

WHO er som kjent en organisasjon som er økonomisk underlagt en håndfull vestlige imperialistiske makter – og Bill Gates. Og nå har de fått nesten hele verden til å danse etter sin pipe. Med en så gigantisk suksess er det lite trolig at de vil gi seg. Og når de først går på stjernebildene, vel the sky is the limit! Den såkalte zodiaken, Dyrekretsen, gir dem tolv navn til (13 med Slangebæreren). Den internasjonale astronomiske unionen (IAU) deler opp himmelen i 88 offisielle stjernebilder, men vi aner jo at det ikke blir politisk korrekt nok, slik at de nok må skjøte på med navn på stjernebilder også fra andre kontinenter. Og når man først er i gang, hvorfor ikke også enkeltstjerner. Riegel, Aldebaran, Betelgeuse? Vi ser fram til den alvorlige varianten Sirius.

Dette skulle holde til at de rekker å gjøre WHO til «verdensregjering». Les: EU ønsker at WHO skal få vide fullmakter til å styre global helse.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.