Kunne enkel behandling mot covid-19 ha reddet 100.000 menneskeliv?

0
Foto: Shutterstock

WHO og de såkalte «faktasjekkerne» som Poynter og Faktisk.no har ført en nærmest hysterisk kampanje mot alle tanker om at det er mullig å gi covid-19-pasienter tidlig behandling. Disse kampanjene kan ha ført til at svært mange pasienter som kunne ha vært reddet, har dødd.

Poynter:

Faktisk.no:

Så seint som i april 2021 har NIH i USA sendt ut advarsler mot bruk av noen form for profylaktisk bahandling mot covid-19.

Dr. Harvey Risch, en epidemiologiprofessor ved Yale School of Public Health, sa 21. juli 2020 at han trodde hydroksyklorokin kunne redde 75.000 til 100.000 liv hvis stoffet brukes mye til å behandle koronavirus. Han sa at stoffet kan brukes «profylaktisk» av helsepersonell i første linje, slik andre land som India har gjort. Risch beklaget at det føres en «propagandakrig» mot bruk av stoffet av politiske grunner, ikke basert på «medisinske fakta.»

– Vi må ta debatten om ivermectin

I en artikkel i Aftenposten skriver overlege i geriatri og indremedisin, Anders Bugge:

Legemiddelet ivermectin, som blant annet brukes mot alvorlig skabb, kan være effektivt mot både sykdom og smitte av korona, ifølge en metaanalyse i American Journal of Therapeutics. Vi bør dermed ta en større debatt om middelet er verdt å ta i bruk.

Bugge mener at advarslene mot bruk av dette legemiddelt bygger på utdatert forskning.

Ivermectin er et av de absolutt tryggeste legemidlene vi har. Det har vært på markedet i nesten 40 år, og nesten fire milliarder doser er administrert. En rekke andre studier med «vanlige» doser tyder på at det virker svært godt, uten bekymringsverdige bivirkninger eller komplikasjoner.

Det handler nok mest om profitten til den farmasøytiske industrien

Den massive kampanjen mot enhver behandling mot covid-19 kan ikke forstås bare på på grunnlag av utdatert forskning. Denne kampanjen har hatt til formål å skape et verdensmarked for dyre vaksiner og bygge opp en forventning om og en etterspørsel etter vaksiner. Hvis titusener eller kanskje hundretusener av mennesker kunne reddes ved bruk av enkle og billige medisiner og metoder, ville det jo slått et stort hull i BigPharmas marked, og dermed også i profittene deres.

Paul Marik, doktor og professor og sjef for avdelingen for lungemedisin og medisinsk medisinsk behandling ved Eastern Virginia Medical School, sa at ivermectin «er et trygt stoff som er ekstremt billig.» Han la til at «det som virkelig er bemerkelsesverdig – dette var en gave til oss – ivermectin har høy aktivitet mot COVID-19.»

En ny studie, som foreløpig ikke er fagfellevurdert, fant at antimalariamiddel hydroxychloroquine, sammen med sink, kunne øke overlevelsesgraden for coronavirus med så mye som nesten 200% hvis de ble distribuert i høyere doser til pasienter på ventilator med en alvorlig versjon av sykdommen.

Dr. Peter McCullough avla vitnemål i Senatet i Texas 10. mars 2021 der han viste til sine erfaringer med å behandle covid-19-pasienter for å unngå sjukehusinnleggelser og død. McCullough har publisert flere fagfellevurderte vitenskapelige artikler om dette og sier at han er sjokkert over i hvor liten grad fokuset har vært på å behandle og helbrede pasientene.

Peter McCullough: Det gir gode resultater å behandle covid-19 tidlig

Dr. McCullough sier at 85% av dødsfallene kunne vært unngått med tidlig behandling, men at disse erfaringene er blitt aktivt undertrykt av myndighetene og latterliggjort i mediene.

De farmasøytiske gigantene er blant de mest kjeltringaktige industriene i verden. De har fått milliardbøter i dollar for svindel, betikkelser, usann markedsføring og liknende, forbrytelser som allerede har kostet svært mange mennesker liv og helse. De er kjent for å bestikke politikere, akademia og mediene for å få sin vilje. Alt taler for at de også har gjort det denne gangen, med de enorme kostnadene det har hatt i tap av liv, helse og økonomi.

Les: Vaksineindustriens kriminelle rulleblad

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.