Legemiddelindustriens Bekkemellem krever «konsekvenser» om du ikke tar vaksinen

0

Charlotte (17) var bare seks år da hun tok vaksinen mot svineinfluensaen. Ikke visste hun at hun da ble skadet for livet. 125 nordmenn har fått erstatning for narkolepsi etter vaksinen. Ekspert mener mørketallene er store. Dette skriver Dagbladet. VG skriver 27. desember 2020 om koronavaksinen at leder i Legemiddelindustrien«, tidligere Ap-minister Karita Bekkemellem «Forventer konsekvenser om du ikke tar vaksinen.»

«Trodde på myndighetenes vaksineråd – ble syke for livet»

Dette skrev VG i 2012. Myndighetene og vaksineindustrien har gjort dette før. De har bedyret at en vaksine er ufarlig og sørget for massevaksinering, som så har vist seg å dømme mange mennesker til livsvarige skader.

2,2 millioner nordmenn ble vaksinert i oktober 2009 til mars 2010. De fulgte myndighetenes klare råd. Men massevaksinasjonen reddet trolig bare to til seks liv utenfor risikogruppene, anslo Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) i en rapport. Dagbladet skriver:

Mørketallene over hvor mange som fikk narkolepsi etter vaksinen kan være store, mener narkolepsiekspert Stine Knudsen Heier. Hun er ansatt ved NevSom, ­Nasjonalt kompetansesenter for nevroutviklingsfor­styrrelser og hypersomnier, landets fremste ekspertmiljø på narkolepsi.

Gambling med folkehelsa

Regjeringa Solberg har kjøpt inn 5,5 millioner vaksiner. Det viser at de har tenkt å vaksinere hele befolkninga, enten de er i risikogruppene eller ei. Det viser at de har tenkt å vaksinere alle barn, enda barn har vist seg å praktisk talt ikke bli rammet av covid-19.

Og dette vil de gjøre med en vaksine som er enda mer risikabel enn vaksinen mot svineinfluensaen. De nye vaksinene, blant annet den til Pfizer, er eksperimentelle. De bruker en teknologi som aldri er prøvd ut før. Vaksineprodusentene har i løpet av denne prosessen brutt normene for vitenskapelig standard.

Et av verdens fremste medisinske tidsskrifter, BMJ, (British Medical Journal) har tatt kraftig til orde mot de metodene den farmasøytiske industrien bruker for å lansere koronavaksinene sine. I stedet for å legge fram resultatene av testene i fagfellevurderte vitenskapelige artikler, slik den vitenskapelige standarden tilsier, velger vaksineindustrien å legge fram sine resultater i form av pressemeldinger, skrev BMJ i november 2020.

Les: Ledende medisinsk tidsskrift advarer: Vaksinefirmaene følger ikke vitenskapelig standard.

Vanligvis tar det årevis å utvikle en ny vaksine. Denne gangen har det tatt noen få måneder. Man har hoppet over dyreforsøk og begrensede forsøk på mennesker for å komme fortest mulig på markedet. Dette har gitt vaksineprofitørene enorme inntekter allerede før vaksinen er i bruk, fordi børsverdiene til selskapene har gått rett til himmels. Den dagen Pfizers vaksine ble annonsert solgte toppsjefen i firmaet, Albert Bourla, aksjer til en pris av 58 millioner kroner, skriver The Guardian.

I Storbritannia har Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA), som er den institusjonen som skal vokte vaksiner og medisiner i landet, sendt ut en advarsel mot mulige allergiske reaksjoner på Pfizers vaksine. I produktarket for vaksinen heter det (side 6):

«Det er ikke fullført studier på hvordan vaksinen påvirker dyrs evne til reproduksjon. COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 anbefales ikke brukt under svangerskap.»

«For kvinner i fruktbar alder, bør svangerskap unngås før vaksinen. I tillegg bør kvinner i fruktbar alder rådes til å ikke bli gravideminst to måneder etter den andre dosen.»

Vaksinen er altså potensielt farlig for gravide og for deres avkom, men den skal tvinges på alle nå!

Vaksineindustriens Bekkemellem vil ha «konsekvenser»

Karita Bekkemellem var to ganger statsråd i Ap-regjeringene til Jens Stoltenberg. Hun var også leder for Arbeiderpartiets kvinnebevegelse. Nå er hun direktør for Legemiddelindustrien. Denne organisasjonen pusjer nå vaksiner alt det remmer og tøy kan holde. Og de gjør det som interesseforening for medisin- og vaksineprodusentene. Bekkemellem er også daglig leder i firmaet Legemiddelservice AS som eier og gir ut Felleskatalogen. Dessuten er hun styremedlem og aksjonær i et selskap som heter Rabmed AS, og som åpenbart er ute etter oppkjøp.

Bekkemellems krav om «konsekvenser» kommer altså ikke fra noen nøytral rådgiver, men fra en industri og en person som har store penger å tjene på den gamblinga som nå foregår.

Forrige artikkelPCR-testen og Covid-19-smitte – hva forteller testen oss egentlig?
Neste artikkelTerje Tvedt: Hvorfor oppstod industrialismen i England og ikke i Kina?
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).