Legemiddelindustriens Bekkemellem krever «konsekvenser» om du ikke tar vaksinen

64

Charlotte (17) var bare seks år da hun tok vaksinen mot svineinfluensaen. Ikke visste hun at hun da ble skadet for livet. 125 nordmenn har fått erstatning for narkolepsi etter vaksinen. Ekspert mener mørketallene er store. Dette skriver Dagbladet. VG skriver 27. desember 2020 om koronavaksinen at leder i Legemiddelindustrien«, tidligere Ap-minister Karita Bekkemellem «Forventer konsekvenser om du ikke tar vaksinen.»

«Trodde på myndighetenes vaksineråd – ble syke for livet»

Dette skrev VG i 2012. Myndighetene og vaksineindustrien har gjort dette før. De har bedyret at en vaksine er ufarlig og sørget for massevaksinering, som så har vist seg å dømme mange mennesker til livsvarige skader.

2,2 millioner nordmenn ble vaksinert i oktober 2009 til mars 2010. De fulgte myndighetenes klare råd. Men massevaksinasjonen reddet trolig bare to til seks liv utenfor risikogruppene, anslo Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) i en rapport. Dagbladet skriver:

Mørketallene over hvor mange som fikk narkolepsi etter vaksinen kan være store, mener narkolepsiekspert Stine Knudsen Heier. Hun er ansatt ved NevSom, ­Nasjonalt kompetansesenter for nevroutviklingsfor­styrrelser og hypersomnier, landets fremste ekspertmiljø på narkolepsi.

Gambling med folkehelsa

Regjeringa Solberg har kjøpt inn 5,5 millioner vaksiner. Det viser at de har tenkt å vaksinere hele befolkninga, enten de er i risikogruppene eller ei. Det viser at de har tenkt å vaksinere alle barn, enda barn har vist seg å praktisk talt ikke bli rammet av covid-19.

Og dette vil de gjøre med en vaksine som er enda mer risikabel enn vaksinen mot svineinfluensaen. De nye vaksinene, blant annet den til Pfizer, er eksperimentelle. De bruker en teknologi som aldri er prøvd ut før. Vaksineprodusentene har i løpet av denne prosessen brutt normene for vitenskapelig standard.

Et av verdens fremste medisinske tidsskrifter, BMJ, (British Medical Journal) har tatt kraftig til orde mot de metodene den farmasøytiske industrien bruker for å lansere koronavaksinene sine. I stedet for å legge fram resultatene av testene i fagfellevurderte vitenskapelige artikler, slik den vitenskapelige standarden tilsier, velger vaksineindustrien å legge fram sine resultater i form av pressemeldinger, skrev BMJ i november 2020.

Les: Ledende medisinsk tidsskrift advarer: Vaksinefirmaene følger ikke vitenskapelig standard.

Vanligvis tar det årevis å utvikle en ny vaksine. Denne gangen har det tatt noen få måneder. Man har hoppet over dyreforsøk og begrensede forsøk på mennesker for å komme fortest mulig på markedet. Dette har gitt vaksineprofitørene enorme inntekter allerede før vaksinen er i bruk, fordi børsverdiene til selskapene har gått rett til himmels. Den dagen Pfizers vaksine ble annonsert solgte toppsjefen i firmaet, Albert Bourla, aksjer til en pris av 58 millioner kroner, skriver The Guardian.

I Storbritannia har Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA), som er den institusjonen som skal vokte vaksiner og medisiner i landet, sendt ut en advarsel mot mulige allergiske reaksjoner på Pfizers vaksine. I produktarket for vaksinen heter det (side 6):

«Det er ikke fullført studier på hvordan vaksinen påvirker dyrs evne til reproduksjon. COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 anbefales ikke brukt under svangerskap.»

«For kvinner i fruktbar alder, bør svangerskap unngås før vaksinen. I tillegg bør kvinner i fruktbar alder rådes til å ikke bli gravideminst to måneder etter den andre dosen.»

Vaksinen er altså potensielt farlig for gravide og for deres avkom, men den skal tvinges på alle nå!

Vaksineindustriens Bekkemellem vil ha «konsekvenser»

Karita Bekkemellem var to ganger statsråd i Ap-regjeringene til Jens Stoltenberg. Hun var også leder for Arbeiderpartiets kvinnebevegelse. Nå er hun direktør for Legemiddelindustrien. Denne organisasjonen pusjer nå vaksiner alt det remmer og tøy kan holde. Og de gjør det som interesseforening for medisin- og vaksineprodusentene. Bekkemellem er også daglig leder i firmaet Legemiddelservice AS som eier og gir ut Felleskatalogen. Dessuten er hun styremedlem og aksjonær i et selskap som heter Rabmed AS, og som åpenbart er ute etter oppkjøp.

Bekkemellems krav om «konsekvenser» kommer altså ikke fra noen nøytral rådgiver, men fra en industri og en person som har store penger å tjene på den gamblinga som nå foregår.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Anki Anki says:

  Vaksineindustrien er den styggeste og folka som pusher er sjelløse zombier. At Karita Veggimellom får spalteplass hos de presstituerte sier mye om desperasjonen til eliten. Hvem fanden bryr seg ellers om hva den kjerringa tyter i? De veit de står for fall, de veit folk begynner å våkne. Det haster. Norge er riktignok ikke belemret med de mest våkne sjelene, men selv her på nisseberget er det ikke mulig å demme opp for The Great Awakening.

 2. Vi hadde en slags vaksine i sommer, nemlig D-vitamin fra sola. En ny studie viser sterk korrelasjon mellom breddegrad og tidspunkt for oppblomstring av Cov-19 i Europa i høst (og ingen sammenheng med temperatur, luftfuktighet eller skolestart) - https://www.researchgate.net/publication/347576215_The_autumn_COVID-19_surge_dates_in_Europe_are_linked_to_latitudes_and_not_to_temperature_nor_to_humidity_pointing_vitamin_D_as_a_contributing_factor

  90% av studiene viser sammenheng mellom D-vitamin og Covid-19. Men dette skriver ikke media om - heller ikke Steigan. Jf. https://www.skabelon.no/blog

 3. Avatar for Slangen Slangen says:

  Tidligare utanriksminister Barth Eide er agent for World Economic Forum som skal omskape verden i sitt autoritære bilde. Han er også ansvarlig for kjøpet av verdens dyreste og dårlegaste krigsfly som knapt kan lette frå bakken. Dette ‘sjarmtrollet’ skal vinne regjeringsmakt for AP som ‘grøn’ politikar. I Norge kan alt gå an?

 4. Avatar for Jan123 Jan123 says:

  Det som burde få konsekvenser er at en representant for legemiddelindustrien går ut og sier noe sånt… det er jo faen meg helt uakseptabelt?

 5. Blir Norge et autoritært samfunn? Jeg oppdaget idag noe jeg ikke ante. Jeg fikk sms fra ssb som sier at jeg er svarpliktig. Sjekket hva de skal spørre om og om jeg kan gi f i å svare. Det bør jeg ikke ihht til lov om ssb. Jeg kan bli ilagt en bot på nesten 5000 kroner. SVAR-PLIKTIG. At jeg er blitt plukket ut virker utidig. Da de uten tvil kan sjekke min ligningsattest. Dette lukter av overgrep. Og enda flere tror jeg vi vil erfare. Kan juristen komme på banen her?

 6. En kan bare drømme om at representanter fra alternativmedia som Steigan, fikk møte Solberg, Høie og Ropstad om vaksinen på den debatt-arenaen som har flest seere, nemlig NRKs Debatten. Skulle jeg fått være med å skrive spørsmål som vår mann skal stille til troikaen, ville mine spørsmål vært:

  • Hvordan kan dere også utsette barn og alle i yrkesaktiv alder, for en eksperimentell vaksine som er svært dårlig utprøvd og som derfor kan ha alvorlige bivirkninger for mange, for et virus med en overlevelses-prosent på over 99,5%, det vil si at det ikke er farlig for 99,5% av befolkningen?

  • Hvorfor er det nødvendig å vaksinere 99,5% av befolkningen som viruset ikke er farlig for, for at en risikogruppe på bare 0,5%, og som for de aller flestes del er pleietrengende i høy alder på sykehjem ikke skal bli smittet, hadde det ikke vært bedre og svært mye billigere at de fikk ekstraordinær skjerming mot viruset?

  • Hvordan kan dere bruke PCR-testen som ikke er spesifikk for Covid-19 for å påvise viruset, og som gir en stor prosent falske positive, som grunnlag for nedstengninger som ødelegger økonomien og livet for mange?

  • Hvordan kan dere gi garantier mot søksmål for legemiddelselskapene for en vaksine som er eksperimentell?

  Fyll gjerne på med flere spørsmål!

 7. Huff, for ei møkkakjerring! Henne ville jeg ikke tatt i med en fjernstyrt gravemaskin!

 8. Denne vaksinen er svært dårlig utprøvd og dokumentert, er ikke fagfellesskapsvurdert, og den inneholder genmodifiserte komponenter og ukjent nanoteknologi. De såkalte testresultatene er fra et så kort tidsrom at en ikke vet virkningene på kroppen selv etter så kort tid etter injeksjonen som tre måneder (!).

  Som Dr. Sanna Ehdin skriver:
  "Slutligen, detta är inte ett vaccin i dess egentliga betydelse så ni lurar folk genom att använda det begreppet. Det finns inga likheter med traditionella vaccin med högt avdödade patogener. Detta nya är ett genmodifierat, nanoteknikbaserat experiment med en rad främmande produkter – och korrekt namn vore “Genoccin”. Kilde. (Link fra Prettyplz).

  Folk kan med dette på solid saklig og vitenskapelig grunnlag reservere seg mot “vaksinen”. Skal regimet tvangs-vaksinere befolkningen og utsette de som reserverer seg for “konsekvenser”, enten det blir utestengning fra samfunnet eller deler av det, bøter eller fengsel, bør ofrene gå til søksmål.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

56 flere kommentarer

Deltakere