Napoli reiser seg mot «Covidfascismen», politiet slutter seg til demonstrantene

0

Regimene i flere land har innført portforbud og krenker daglig en rekke borgerrettigheter, blant annet retten til å samles. Begrunnelsene som oppgis for disse grove angrepene på egen befolkning kan ikke forsvares, ei heller medisinskfaglig rettferdiggjøres. Det er et virus som er helt ufarlig for 99,9% av befolkningen som brukes som alibi av regimenes representanter.

Det har vært store protestmarsjer i flere byer i Europa, USA og Canada. I Norge er det foreløpig ikke noe kjent anløp til slike, men statsministeren pønsker på nye «tiltak» og truer med at «jula kan bli mindre gledelig enn vanlig». Det er åpent for spekulasjoner på hvor langt Ola og Kari lar seg presse før også nordmenn tar til gatene og protesterer mot det som i stor grad ligner på krig mot egen befolkning.

Det er ikke en mening at Solbergregimet ødelegger landets økonomi, driver tusenvis av bedrifter til ruin, har sendt hundretusener ut i arbeidsledighet, tvinger hundretusener i ensomhet og påfører mange mennesker en lammende dødsangst de med høy sannsynlighet vil lide under i mange år, kanskje med evigvarende negative konsekvenser på fysisk og psykisk helse.
Det er ikke en mening at Solbergregimet bruker uklar og selektiv kommunikasjon for å opprettholde angsten i befolkningen og setter grunnlovsfestede rettigheter til side, det er en beskrivelse av de faktiske forhold.

Les også: Åpent brev til statsminister Erna Solberg: Hvem foreslo stenging av Norge?


Det er ikke som om Solbergregimets representanter ikke kjenner til de skadelige, og endog i visse tilfeller, fatale konsekvensene av beslutningene de tar, de kjenner dem godt, men utsetter oss for det likevel. De handler altså med øynene åpne. Men på hvilke instrukser eller anbefalinger regimet handler, det finnes det intet dokument som forklarer, og Solberg hever seg over denslags, folket har ingen rettigheter i denne saken ifølge statsministeren, hun krevde hemmelighold i 100 år, måtte nøye seg med 60 år. De aller fleste av oss er altså døde og begravet før sannheten kommer for en dag.

Les også: Vi får ikke tilbake et normalt liv uten kamp

I Napoli har folket fått nok og reiser seg mot unntakstilstanden:

“Napoli ér! Masseprotest av befolkningen mot lockdown med rop om «frihet, verdighet og arbeid». Blokkerte hele gater i byen: politiet i opprørsutstyr bestemmer seg for ikke å gripe inn og marsjerer sammen med innbyggerne. Napoli, det bankende hjertet av Italia. ”.

«Husk på!
Napoli er IKKE Sør!
Napoli er KUN Napoli!
Vi jaktet på nazistene først.
Napoli skaper historie!
BESTANDIG! ❤️

«Napoli nå! Avgang av Conte-regjeringen umiddelbart.»

Det er pålagt portforbud i Napoli, men tusenvis av mennesker strømmer ut i gatene.

«Direkte fra Napoli: angrep på det regionale palasset – endelig.»

Tusenvis marsjerte også i London i dag:

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelMå Støre gå før Solskjær– før jul?
Neste artikkelItaliensk virolog: – Stengning av samfunnet? Nei, nå er det nok av hysteriet!