Napoli reiser seg mot «Covidfascismen», politiet slutter seg til demonstrantene

18

Regimene i flere land har innført portforbud og krenker daglig en rekke borgerrettigheter, blant annet retten til å samles. Begrunnelsene som oppgis for disse grove angrepene på egen befolkning kan ikke forsvares, ei heller medisinskfaglig rettferdiggjøres. Det er et virus som er helt ufarlig for 99,9% av befolkningen som brukes som alibi av regimenes representanter.

Det har vært store protestmarsjer i flere byer i Europa, USA og Canada. I Norge er det foreløpig ikke noe kjent anløp til slike, men statsministeren pønsker på nye «tiltak» og truer med at «jula kan bli mindre gledelig enn vanlig». Det er åpent for spekulasjoner på hvor langt Ola og Kari lar seg presse før også nordmenn tar til gatene og protesterer mot det som i stor grad ligner på krig mot egen befolkning.

Det er ikke en mening at Solbergregimet ødelegger landets økonomi, driver tusenvis av bedrifter til ruin, har sendt hundretusener ut i arbeidsledighet, tvinger hundretusener i ensomhet og påfører mange mennesker en lammende dødsangst de med høy sannsynlighet vil lide under i mange år, kanskje med evigvarende negative konsekvenser på fysisk og psykisk helse.
Det er ikke en mening at Solbergregimet bruker uklar og selektiv kommunikasjon for å opprettholde angsten i befolkningen og setter grunnlovsfestede rettigheter til side, det er en beskrivelse av de faktiske forhold.

Les også: Åpent brev til statsminister Erna Solberg: Hvem foreslo stenging av Norge?


Det er ikke som om Solbergregimets representanter ikke kjenner til de skadelige, og endog i visse tilfeller, fatale konsekvensene av beslutningene de tar, de kjenner dem godt, men utsetter oss for det likevel. De handler altså med øynene åpne. Men på hvilke instrukser eller anbefalinger regimet handler, det finnes det intet dokument som forklarer, og Solberg hever seg over denslags, folket har ingen rettigheter i denne saken ifølge statsministeren, hun krevde hemmelighold i 100 år, måtte nøye seg med 60 år. De aller fleste av oss er altså døde og begravet før sannheten kommer for en dag.

Les også: Vi får ikke tilbake et normalt liv uten kamp

I Napoli har folket fått nok og reiser seg mot unntakstilstanden:

“Napoli ér! Masseprotest av befolkningen mot lockdown med rop om «frihet, verdighet og arbeid». Blokkerte hele gater i byen: politiet i opprørsutstyr bestemmer seg for ikke å gripe inn og marsjerer sammen med innbyggerne. Napoli, det bankende hjertet av Italia. ”.

«Husk på!
Napoli er IKKE Sør!
Napoli er KUN Napoli!
Vi jaktet på nazistene først.
Napoli skaper historie!
BESTANDIG! ❤️

«Napoli nå! Avgang av Conte-regjeringen umiddelbart.»

Det er pålagt portforbud i Napoli, men tusenvis av mennesker strømmer ut i gatene.

«Direkte fra Napoli: angrep på det regionale palasset – endelig.»

Tusenvis marsjerte også i London i dag:

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for K11 K11 says:

  Bra at det gjøres motstand i noen land, men selv med strenge tiltak i Norge, har jeg vanskelig for å se for meg at nordmenn reiser seg mot dette tyranniet. Nordmenn flest er altfor dumme og servile til å stille spørsmål ved det som kommer fra Erna eller Dagsrevyen. Så lenge medier og myndigheter krever at folk skal isolere seg hjemme, kommer de fleste til å lystre.

  Et kjapt blikk på statistikken hadde vært nok til å bekrefte at covid-19, i den grad sykdommen finnes, er ufarlig for bortimot hundre prosent av folk under åtti år. Ikke bare ufarlig, men symptomløs også.

  Men i januar arrangerer World Economic Forum toppmøtet “The Great Reset”, hvor verdens ultrarike skal diskutere hvordan de skal få ned utslippene av klimagasser med over 7 % pr år frem til 2030. Det skal bl.a. bygges førti tusen “klimavennlige og bærekraftige” vindmøller i Norge, og for å få bygd disse krever det at man slår ned alle protestbevegelser, får folket til å bøye seg, og isolerer folk i hjemmene sine eller i “isolasjonsleire”, slik at de ikke kan protestere.

  Da er det fint for Solbergregimet at det har aviser og mediehus som er hundre prosent lojale og underdanige, og som lydig videreformidler regimets bisarre og ondsinnede propaganda.

 2. Avatar for Mari Mari says:

  Så vakkert! Om bare resten av verden ville gjøre samme :heart:

 3. Avatar for Comrad Comrad says:

  Ja, nordmenn er kanskje verdens mest domestiserte folkeferd. Demoen foran Stortinget i helgen samlet ikke engang 200 mennesker og det ser ikke lyst ut. Eliten har utallige våpen og med koronarestriksjoner, matmangel, økonomisk kollaps, strømbrudd, drivstoffrasjonering, strengere sensur, mer propaganda, religiøse / etniske / politiske konflikter, økt overvåking osv. osv. i tillegg til et fullstendig korrupt politi og militære i arsenalet, så skal det et mirakel til for å unngå det globale tyrannet de ønsker seg. Sentralbankene er alt i ferd med å opprette en ny, digital valuta og når Solberg antyder at jula kan bli mindre gledelig enn vanlig, da spøker hun neppe.

 4. Avatar for FMD FMD says:

  Det er uansett ikke mulig å demonstrere seg ut av dette, 80 000 mennesker ute i gatene mot Irak-krigen hjalp ikke litt engang.
  Et år med demonstrasjoner i Frankrike var fullstendig bortkastet.
  Her må det sterkere lut til, branner og eksplosjoner kan kanskje få fart i sakene?

 5. Avatar for Mari Mari says:

  Som pasifist foretrekker jeg den Islandske Revolusjonen. Fredelig dra politikerne ut av parlamentet og putt i fengsel der de hører hjemme.

 6. Avatar for INK INK says:

  Jeg forestiller meg at på Island er det vanskeligere for politiet å bruke vold eller annen unødvendig maktbruk mot fredelige demonstranter fordi samfunnet er så lite og “alle kjenner alle”.

 7. Avatar for INK INK says:

  Ja, om det bare hadde hjulpet bedre enn demonstrasjonene mot Irak-krigen.
  Digresjon: Den røde pillen - som påstått “sannhetspille” - dukket forresten opp i “Totall Recall” (1990-versjonen) før den dukket opp i The Matrix, men med en litt mer uklar betydning, oppdaget jeg i går. Om den også var med i novellen som Totall Recall bygger på, fra 1966, vet jeg imidlertid ikke.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

10 flere kommentarer

Deltakere