Søsterskap med krigsforbryter

4

Arbeiderpartiets ledelse har oversvømmet sosiale medier med selfies med krigsforbryter Hillary Clinton, det ene mer kvalmende nesegrust enn det andre. Men det spørs om ikke dette fra Annkien Huitfeldt tar kaka.

Er det fortsatt noen som lurer på hva slag utenrikspolitikk en «venstreregjering» med Jonas Gahr Støre som statsminister vil føre?

La oss bare minne om Hillary Clintons CV som krigsforbryter og korrupt politiker:

Lista over Hillary Clintons Wall Street-sponsorer er publisert

Hillary Clinton visste at Saudi Arabia finansierer IS

Hillary Clinton tjente 25 millioner kroner på 12 taler for storbankene

Om den korrupte forbryteren Hillary Clinton

Hillary Clintons eposter avdekker krigsforbrytelser og skjulte motiver for Libya-krigen

Og ikke minst Hillary Clintons kaklende raljering over Gaddafis død etter at han var blitt voldtatt med bajonett og slaktet som en gris av våre allierte mordere i Libya.

Vær med på å styrke den uavhengige og kritiske journalistikken, klikk her eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. “I have little doubt that when St. George had killed the dragon he was heartily afraid of the princess.”

  G.K. Chesterton.

 2. Det er like greit at Huitfeldt tar en selfie med Clinton, for de samlede politiske beslutningene som dagens politikerne tar gjennom året kommer alltid storkapitalen til gode selv om SV skulle komme i regjering, det så vi sist SV satt i regjering. Clinton representerer den globale storkapitalen, ingen ekte sosialist ville ta en selfie med henne.

  Den globale storkapitalens agenter, politikerne, har til oppgave å selge landressursene til storkapitalen, avskaffe blandingsøkonomiene, demontere velferdsstaten og implementere nyliberal markedsøkonomi litt etter litt så befolkningen tilvenner seg og ikke blir alarmert.

  Etter den politiske karrieren belønner storkapitalen dem med godt betalte styreverv eller stillinger i overnasjonale organer som EU eller FN. Et liv på beste vestkant med fyrstelig gasje venter bla Huitfeldt.

  En annen tidligere SV leder, Kristin Halvorsen, nå leder av bioteknologirådet, virker nå for å “myke opp” regelverket for genmodifisert mat, det vil si slippe til Monsantos gmo mat i Norge. Monsanto er kåret til verdens ondeste selskap for sine metoder innen agro industrien. Den globale storkapitalen har sine agenter i alle politiske partier av betydning, og etter den politiske karrieren tjener de storkapitalen åpenlyst.

 3. Det må solid ryggrad til for å stå i mot det presset som Monsanto og alle bio-techno-freaksen er kjent for å drive, og der er dessverre fr.Halvorsen mangelfullt utstyrt.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere

Historisk kommentararkiv

4 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.