Søsterskap med krigsforbryter

0

Arbeiderpartiets ledelse har oversvømmet sosiale medier med selfies med krigsforbryter Hillary Clinton, det ene mer kvalmende nesegrust enn det andre. Men det spørs om ikke dette fra Annkien Huitfeldt tar kaka.

Er det fortsatt noen som lurer på hva slag utenrikspolitikk en «venstreregjering» med Jonas Gahr Støre som statsminister vil føre?

La oss bare minne om Hillary Clintons CV som krigsforbryter og korrupt politiker:

Lista over Hillary Clintons Wall Street-sponsorer er publisert

Hillary Clinton visste at Saudi Arabia finansierer IS

Hillary Clinton tjente 25 millioner kroner på 12 taler for storbankene

Om den korrupte forbryteren Hillary Clinton

Hillary Clintons eposter avdekker krigsforbrytelser og skjulte motiver for Libya-krigen

Og ikke minst Hillary Clintons kaklende raljering over Gaddafis død etter at han var blitt voldtatt med bajonett og slaktet som en gris av våre allierte mordere i Libya.

Vær med på å styrke den uavhengige og kritiske journalistikken, klikk her eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

Forrige artikkelTrump krever beskyttelsespenger av NATO-medlemmer
Neste artikkel#Acte 17: Macrons politistat klarer ikke å knekke opprøret
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).