Lista over Hillary Clintons Wall Street-sponsorer er publisert

17

Den siste lekkasjen av Hillary Clintons eposter inneholder blant annet ei liste og hennes sponsorer, og den ser ut som en Who is who on Wall Street. Det er finansbankene, energikorporasjonene, de kjemiske kongloimeratene fra 0,01%.

Det er for eksempel Barclays, Ford Foundation, Rockefeller Foundation, Goldman Sachs, ExxonMobil, Western Union, Dow Chemicsls, Deutsche Bank, for å nevne noen.

Clinton-kampanjen hevder at Hillary Clinton skal «take on Wall Street». Det er vel derfor banksterne flokker seg for å øse milloner av dollar over i hennes kampanjekasser og Clinton Foundation.

Clinton-familiens forhold til Dow Chemicals er spesielt intimt. I et notat fra Clintons nære støttespiller Douglas Band kommer det fram hvordan Dow og selskapets toppsjef Andrew Liveris kjøpte seg politisk tilgang til den daværende utenriksministeren:

In August of 2009, Mr. Kelly invited Mr. Liveris to play golf with President Clinton and me.   Mr. Kelly subsequently asked Dow to become a CGI sponsor at the $500,000 level, which they did, as well as making a $150,000 donation to the Foundation for President Clinton to attend a Dow dinner in Davos.

Dow Chemicals var som kjent sammen med Monsanto ansvarlige for produksjonen av Agent Orange, som ble brukt i den massive kjemiske krigføringa mot Vietnam.

Selskapene gjorde stor profitt på produksjonen og over en million vietnamesere ble skadet. Fortysatt fødes barn med genetiske skader på grunn av Agent Orange.

WikiLeaks har også publisert en epost der det går fram at den ukrainske oligarken Victor Pinchuk, som er en stor bidragsyter til Clinton Foundation brukte Bill Clinton i en kampanje som skulle ramme Vladimir Putin.

In a March 2015 email, Clinton Foundation director of foreign policy Amitabh Desai asked the Clinton campaign whether Bill Clinton could meet with Ukrainian Clinton Foundation billionaire donor Victor Pinchuk. The purpose of the meeting was to use Bill Clinton as a selling point to other Western leaders, so that Pinchuk could make a statement in opposition to Russian Leader Vladimir Putin. …

According to an August piece in The Wall Street Journal, when she was secretary of state, Hillary Clinton hosted a dinner with Pinchuk, who retained a lobbyist to schedule meetings with the State Department. The New York Times reported several meetings were indeed scheduled with the State Department on behalf or with Pinchuk, who donated between $10 million and $25 million to the Clinton Foundation, and has lent his private plane to the Clintons.

Wall Street, oligarker og krigsprofitører altså, slik er de virkelige støttespillerne til den «feministiske» kandidaten Hillary  Clinton. Og de har åpenbart betalt for politiske gjenytelser fra Clinton. Likevel finnes det dem som går av skaftet hvis man kaller dette korrupsjon.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


17 KOMMENTARER

 1. Det venstreorienterte nett-tv programmet The Young Turks spådde allerede for to uker siden at Clinton ville stupe på meningsmålingene rett før valget, bl.a fordi alle skandalene rundt henne ville nå et punkt hvor valgkampen ville kræsje. Dette ser ut til å skje nå. The Young Turks støtta Bernie Sanders, og er vel dermed «venstretrumpister». Fox har jo også gravd fram mye møkk om Clinton, men de bagatelliserer på sin side Trumps rasistiske og fascistoide sider. Men det er tragisk at mainstream-mediene gir en høyreekstrem tv-kanal bortimot monopol på Clinton-kritikk, og dermed indirekte hjelper Trump.

 2. Merker meg for øvrig at Arid Rønsen i dag inkluderer Hillary Clinton inn under begrepet «venstresida» når han påviser at de fleste artister støtter henne.

  • Finnes det noe mer irriterende pateteisk enn gamle sk. musikkjournalister gone comfy?

   Arild Rønsen, Anders Giæver, Eirik Mosveen, Yan Friis, m.fl. … Å, de skrev så vakkert og entusiastisk om rocken, om alle heltene med street cred og en finger i rompa på the establishment, om folka som gikk sin egne veier. Gutta holdt det bankende, anti-autoritære rock’n’roll-hjertet sitt opp til allmen beundring i musikkavisenes spalter, jada. Frithjof «Biff Malibu» Jacobsen i VG var sågar «rockestjerne» selv. So much for alt sammen. Zappa pleide å si at «musikkjournalistikk handler om folk som ikke kan tenke, skrevet for folk som ikke kan lese, av folk som ikke kan skrive.» Disse var mer enn dårlige nok da de var musikkjournalister. Willis pleide å gjøre en hederlig jobb med å klabbe til Giæver på byen i gamle dager, men nå for tiden skriver han visst bare uhederlige anmeldelser av ting han umulig kan ha lest. For en gjeng.

 3. Støtter meg til de som sier at årets presidentvalgkamp er den beste bevis på at USAs innflytelse i verden bør reduseres.

  Gjengir her noe av det Dent Research sier om valgkampen.

  I’ve got good news! The U.S. election is finally reaching a conclusion next week.

  While many foreigners are particularly interested in the outcome, mostly because Trump wants stronger U.S. borders and the world less dependent on our aid, and Clinton wants to open up our borders, the mainstream media is trying to give everyone the jitters!

  The Financial Times, Japanese-owned and headquartered in London, recently endorsed Clinton, saying she has experience. They denounced Trump, complaining that he’s arrogant.

  The thing is, it’s not just The Financial Times. Most mainstream media are trying to scare people into believing that President Trump could be game over for the economy.

  But, is Hillary Clinton any better?
  She’s promised to hike taxes, expand Obamacare and other social programs, all of which will certainly put the brakes on our already slow-growth economy… and then there’s her desire to line her pockets while in the White House.

  A Trump win could shake up the markets, as happened following the Brexit vote… but a Clinton win could mean disaster down the road with her continuation of Obama’s policies. And if Clinton wins and Republicans also lose the House, the markets will certainly not like that option, either.

  The thinking is that Trump is an uncertainty, and the markets hate uncertainty. Clinton’s policies, on the other hand, are more of the same. But if Democrats win the House, the markets won’t like the threat of tax hikes and increased regulation.

  But more important than the election outcome or the Fed’s political stance is one simple fact: Central banks, including the Fed, have tried everything in the book to prop up the markets. But none of it has worked. And now they have no more tools in their chest, even though their talking suggests otherwise.

  After years of stimulus without real economic improvement, the markets are waking up to the fact that central banks are irrelevant when it comes to guiding economies through booms and busts.

  • Det er enkelte som hevder at uansett utfall av valgkampen, så er Trump vinneren. Taper han, så er han er vinner ved å vise til at valgkampen er «rigget». Hvis Clinton vinner vil hennes økonomiske politikk ikke ta USAs økonomi ut av gjørma og flere spår en resesjon i 2017/2018.

 4. Etter å ha blitt avkledd så til de grader av bl.a. Wikileaks, har «feministkortkampanjen» til Lockheed Martin&Co bekreftet; 1 – sikkerhetsnivåets bedrøvelig faktum, 2 – at korrupsjon er en stor del av den «demokratiske» prosess, 3 – hvor nødvendig det er å kontrollere pressen for; a) – unngå gravende journalistikk – av økonomiske hensikter, b) – markedsføre deres posisjon og maktmisbruk – av økonomiske hensikter, c) – desinformere/manipulere folk til å akseptere brudd på menneskerettigheter og krigsforbrytelser – av økonomiske hensikter.
  – Dette er skammens ansikt av vår tids menneskers havarerte moral og etikk – under parolen «demokrati». Vinner «mannsjåvinisten» Trump – vil dette skrive seg inn i historien som et av de kraftigste oppgjør fra de «små mennesker i gata» mot korrupsjon, grådighet og øredøvende kunnskapsløshet hos ledere – som er til hinder for evolusjonen. State dep. er tydeligvis en «open Source», kun beskyttet av en § ^^

 5. I Norge skjedde dette under Stortingsvalget i 2005. Pila snudde markant fra en side til en annen etter midnatt da mesteparten av stemmene lå i potten. For å demonstere dette i all enkelhet for leserne vil jeg sammenligne med å fylle vann i et badekar. Rene AP stemmer er varmt vann. Når du har ti liter 50/50 altså lunkent vann i karet vil en liter med nesten helt varmt vann merkes og temperatur pila vil flytte på seg. Når du har 200 liter kreves enormt mye mere vann og pila blir tregere å flytte på. Hva de gjorde vet jeg ikke, kun at ved å telle stemmer i samme tempo var dette umulig.

 6. Det var visst et internt opprør på gang i NYPD og FBI. «Patrioter» hadde angivelig tenkt å avsløre sannheten om Hillary og Clintonstiftelsen. Men opprøret er nå, etter sigende, blitt slått tilbake av Hillarys folk. Folk er blitt truet på livet. Andre er allerede likvidert. Meningen var at det skulle komme en stor lekkasje i dag, en som skulle sette den siste spikeren i kista for Hillarys kampanje. Men dette blir det visst ikke noe av.

  Nå kan vi forvente oss kraftig Hillary-skjønnmaling og Trump-demonisering i dagene frem mot valget. Svartmaling av Putin og Assad blir det nok også plass til. MSM jobber på spreng for å sikre Hillary seieren.

  • Helt seriøst: Valget blir et gigantisk antiklimaks. Til tross for alle advarsler kommer det ikke til å skje noe spesielt dramatisk, ihvertfall ikke noe MSM vil snakke om. Alternativmediene kommer, med rette, til å hevde at valget var rigget i Hillarys favør, men «alt right»-folkene greier ikke stable på beina noen revolusjon. Alle opposisjonelle som kunne gjort motstand, er trolig allerede uskadeliggjort. FBI er vingeklippet, uregjerlige agenter er håndtert, og om et års tid kunngjør sikkert Comey at saken er henlagt fordi Hillary «var uskyldig» all along.

   Det er kontraintuitivt for meg å si dette, og derfor er det trolig riktig.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.