Hillary Clinton visste at Saudi Arabia finansierer IS

0

WikiLeaks har begynt å publisere eposter som Hillary Clintons kampanjeleder John Podesta har sendt henne. Podesta har langvarig forbindelse med Clinton-familien og var stabssjef for Bill Clinton 1998–2001. Han er også sjef for lobbyfirmaet Podesta Group.

Epostene er fulle av politisk sprengstoff.

I en epost fra 19. august 2014 skriver for eksempel Podesta åpent om at «Qatar og Saudi Arabia sørger for hemmelig finansiell og logistikkstøtte til IS og andre radikale sunnigrupper i regionen.»

Podesta skriver riktignok om å føre kamp mot IS, men han understreker at dette er delikat nettopp fordi USAs allierte i regionen gir dem så solid støtte.

Qatar og Saudi Arabia er svært store bidragsytere til Clinton Foundation. Så vi har altså den situasjonen at en mulig framtidig president i USA finansieres av land som hun vet finansierer IS.

Michael Flynn, som tidligere var sjef for USAs Defense Intelligence Agency (DIA) sa nylig i et intervju at USA med viten og vilje har «sluppet fram» Al Qaida og IS i Syria og Irak.

Dette er også kjent gjennom frigitte dokumenter fra DIA.

Hillary Clinton har i presidentvalgkampen opptrådt som en reservasjonsløs tilhenger av å innføre «flyforbudssoner» i Syria.

Og Clinton vet hva det betyr. Det viste hun i en tale til Goldman Sachs (som hun fikk 225.000 dollar for). WikiLeaks har også publisert den. Der sier hun:

To have a no-fly zone you have to take out all of the air defense, many of which are located in populated areas.  So our missiles, even if they are standoff missiles so we’re not putting our pilots at risk—you’re going to kill a lot of Syrians.

Går vi tilbake til Podesta-epostene, så ser vi at han skriver til Clinton om hvordan USA bør bruke kurderne til å slåss mot IS, fordi «de kjemper hardt og de har et langvarig forhold til CIA-offiserer og Special Forces-soldater». På den måten bekrefter han at USA er inne med spesialstyrker, noe som forøvrig har vært rapportert lenge. Han skriver også at USAs rådgivere og strategiske planleggere vil måtte jobbe med langsiktig med Peshmerga-troppene.

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.