Om den korrupte forbryteren Hillary Clinton

0

Det ser ut til at norske politikere og norske medier støtter Hillary Clinton i hennes kamp for å bli amerikansk president. Nå kan mye sies om hennes motkandidater, men det finnes vel knapt noen toppolitiker i USA som har så mange svin på skogen som nettopp Hillary Rodham Clinton. Her er noen artikler om emnet. Norske politikere og journalister skal ikke få si at de ikke visste.

hillary gaddafi

Merkelige sengekamerater

Clinton-familien har svært raskt skapt en av verdens mest innflytelsesrike veldedige stiftelser. Samtidig er Hillary Clinton en svært sannsynlig kandidat til kampen om å bli USAs neste president. Her er det altså duket for interessekonflikter og politisk korrupsjon på høyeste nivå.

Les mer her.

Libya var «Hillarys krig»

Hemmelige opptak viser at Hillary Clinton, som da var utenriksminister i USA, drev sitt eget spill for å sette i gang krigen mot Libya i 2011, samtidig som toppfolk fra Pentagon tok direkte kontakt med Gaddafis regjering for å prøve å få til en fredelig løsning. Den katastrofale krigen ødela Libya og gjorde landet til et fristed for jihadistisk militia. Som kjent gikk den rødgrønne regjeringa i spissen for den bombekrigen Hillary Clinton ville ha.

Les mer her.

Clinton Foundation fikk milde gaver fra ukrainsk oligark

Mellom 2009 og 2013, altså også mens Hillary Clinton var utenriksminister, fikk Clinton Foundation minst 8,6 millioner dollar fra Victor Pinchuk Foundation. i 2008 ga Pinchuk et løfte om et bidrag over fem år på 29 millioner dollar til Clinton Global Initiative, som er en del av Clinton Foundation som driver med veldedighet. Gaven skulle brukes til å «trene opp framtidige ledere for å modernisere Ukraina,» ifølge Clinton Foundation. En del av dem som fikk penger på denne måten er i dag medlemmer av det ukrainske parlamentet. Det utbetalte beløpet ble riktignok mindre enn Pinchuk hadde lovet. Det er Wall Street Journal (WSJ) som skriver dette.

Les mer her.

Norge øser penger over Clinton Foundation – bare 10% til bistand

Dagbladet skriver med støtte i Finansavisen at Norge har gitt 441 millioner kroner til Clinton Foundation, som angivelig skulle gå til bistand. Ifølge avisa er bare 10% gått til bistand, mens svært mye er gått til «administrasjon, reiser, lønninger og bonuser».

Les mer her.

Hillary Clinton – feministenes president?

Da Hillary Rodham Clinton lanserte sitt kandidatur til jobben som USAs neste president, profilerte hun seg som en feministisk kandidat. Talen ble holdt på noe som kalles Women of the World Summit, og hun lanserte seg som den som skal kjempe for kvinners og barns rettigheter. I sin tid som utenriksminister lanserte hun soft power som det nye våpnet som skulle styrke USAs hegemoni i verden. Hennes kampanje kan bli tidenes spin-operasjon. Og som evntuell president blir hun livsfarlig.

Les mer her.

Korrupsjon på norsk: – Hillary Clinton fikk norske UD-millioner etter Støre-samtale

Nettavisa ABC Nyheter skriver:

En kjapp telefon til sin norske utenriksministerkollega Jonas Gahr Støre (Ap) ga på få dager Hillary Clinton 3,6 millioner kroner i støtte til et nyopprettet fond. Nå refses hun for å ha misbrukt offentlig tjenestemann, i strid med lovverket, for å oppnå privat gevinst. …

Les mer her.

Hillary Clintons eposter avdekker krigsforbrytelser og skjulte motiver for Libya-krigen

Nyttårsaften 2015 friga US State Department over 3000 eposter fra Hillary Clintons arkiv. De inneholder bokstavelig talt eksplosivt materiale.

Les mer her.

Forrige artikkelKlart flertall mot NATO-medlemskap i Sverige
Neste artikkelAmnesty: – Alvorlige seksuelle overgrep mot kvinnelige flyktninger
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).