Om den korrupte forbryteren Hillary Clinton

25

Det ser ut til at norske politikere og norske medier støtter Hillary Clinton i hennes kamp for å bli amerikansk president. Nå kan mye sies om hennes motkandidater, men det finnes vel knapt noen toppolitiker i USA som har så mange svin på skogen som nettopp Hillary Rodham Clinton. Her er noen artikler om emnet. Norske politikere og journalister skal ikke få si at de ikke visste.

hillary gaddafi

Merkelige sengekamerater

Clinton-familien har svært raskt skapt en av verdens mest innflytelsesrike veldedige stiftelser. Samtidig er Hillary Clinton en svært sannsynlig kandidat til kampen om å bli USAs neste president. Her er det altså duket for interessekonflikter og politisk korrupsjon på høyeste nivå.

Les mer her.

Libya var «Hillarys krig»

Hemmelige opptak viser at Hillary Clinton, som da var utenriksminister i USA, drev sitt eget spill for å sette i gang krigen mot Libya i 2011, samtidig som toppfolk fra Pentagon tok direkte kontakt med Gaddafis regjering for å prøve å få til en fredelig løsning. Den katastrofale krigen ødela Libya og gjorde landet til et fristed for jihadistisk militia. Som kjent gikk den rødgrønne regjeringa i spissen for den bombekrigen Hillary Clinton ville ha.

Les mer her.

Clinton Foundation fikk milde gaver fra ukrainsk oligark

Mellom 2009 og 2013, altså også mens Hillary Clinton var utenriksminister, fikk Clinton Foundation minst 8,6 millioner dollar fra Victor Pinchuk Foundation. i 2008 ga Pinchuk et løfte om et bidrag over fem år på 29 millioner dollar til Clinton Global Initiative, som er en del av Clinton Foundation som driver med veldedighet. Gaven skulle brukes til å «trene opp framtidige ledere for å modernisere Ukraina,» ifølge Clinton Foundation. En del av dem som fikk penger på denne måten er i dag medlemmer av det ukrainske parlamentet. Det utbetalte beløpet ble riktignok mindre enn Pinchuk hadde lovet. Det er Wall Street Journal (WSJ) som skriver dette.

Les mer her.

Norge øser penger over Clinton Foundation – bare 10% til bistand

Dagbladet skriver med støtte i Finansavisen at Norge har gitt 441 millioner kroner til Clinton Foundation, som angivelig skulle gå til bistand. Ifølge avisa er bare 10% gått til bistand, mens svært mye er gått til «administrasjon, reiser, lønninger og bonuser».

Les mer her.

Hillary Clinton – feministenes president?

Da Hillary Rodham Clinton lanserte sitt kandidatur til jobben som USAs neste president, profilerte hun seg som en feministisk kandidat. Talen ble holdt på noe som kalles Women of the World Summit, og hun lanserte seg som den som skal kjempe for kvinners og barns rettigheter. I sin tid som utenriksminister lanserte hun soft power som det nye våpnet som skulle styrke USAs hegemoni i verden. Hennes kampanje kan bli tidenes spin-operasjon. Og som evntuell president blir hun livsfarlig.

Les mer her.

Korrupsjon på norsk: – Hillary Clinton fikk norske UD-millioner etter Støre-samtale

Nettavisa ABC Nyheter skriver:

En kjapp telefon til sin norske utenriksministerkollega Jonas Gahr Støre (Ap) ga på få dager Hillary Clinton 3,6 millioner kroner i støtte til et nyopprettet fond. Nå refses hun for å ha misbrukt offentlig tjenestemann, i strid med lovverket, for å oppnå privat gevinst. …

Les mer her.

Hillary Clintons eposter avdekker krigsforbrytelser og skjulte motiver for Libya-krigen

Nyttårsaften 2015 friga US State Department over 3000 eposter fra Hillary Clintons arkiv. De inneholder bokstavelig talt eksplosivt materiale.

Les mer her.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


25 KOMMENTARER

 1. Men hun er jo kvinne! Bombene hennes sprer kvinnefrigjøring, fred, frihet og demokrati! Og de bygger skoler til småpiker!

  Nobels fredspris incoming.

  Jeg har sagt det før: Det eneste positive med Hillary er at John Podesta er stabssjefen hennes. Dessverre er han nok en limited hangout. Og selv om han skulle ha gode intensjoner, kommer han ingen vei hvis han ber om en briefing angående [REDACTED]. Siden TPTB ikke er interessert i å briefe noe så usselt som en vanlig POTUS og hennes stab.

 2. My turn

  Hillary Clinton is running for the presidency with a message of hope and change. But, as Doug Henwood makes clear in this concise, devastating indictment, little trust can be placed in her campaign promises. Rigorously reviewing her record, Henwood shows how Clinton’s positions on key issues have always blown with the breeze of expediency, though generally around an axis of moralism and hawkishness. Without a meaningful program other than a broad fealty to the status quo, Henwood suggests, “the case for Hillary boils down to this: she has experience, she’s a woman, and it’s her turn.”

  Publication February 1, 2016 • 200 pages, Paperback ISBN 978-1-682190-32-6 • E-book 978-1-682190-33-3
  http://www.orbooks.com/catalog/my-turn-by-doug-henwood/

  The Hillary Clinton double standard: http://www.thenation.com/article/yes-hillarys-a-democrat/#

 3. Hillary og hennes mann er blitt ett eneste stort bedrøvelig kapittel i amerikanske politikk. Bill fikk riktignok gjort mye godt for landet sitt da han var president, men hans ettermæle er ødelagt av Clinton Foundation fondet som kun er til selvberikelse. Jeg syns det oser lang vei korrupsjon og uærlighet fra begge to, og jeg skal ikke verken ta opp Bills utenom ekteskapelige romanser i Det hvite hus, eller Hillarys råtne opptreden i Libya, men si at hele den politiske verden er korrupt og at mye av den elendighet som verden idag opplever med terrorisme, undertrykking og fattigdom er ett direkte resultat av at statsledere meler sin egen kake. De kan støtte terrorrister, de støtter diktatorer og regimer som myrder sin befolkning fordi de får goder selv, private goder. De lukker øynene for elendighet bare de selv få gull og glitter( mercedeser og villaer) etter sine statsbesøk. Det er for mange land som unnslipper for lettvint, men når utenrikstjenestene representert ved nasjonenens ambassader også er endel av dette falskspillet, blir jo verden slik den er. Ambassadører har jeg lite til overs for fordi de omgås fiffen og overklassen i de land de ankommer, luksus selskap er deres liv, og de lukker øynene for fattigdom og korrupsjon, tenk at det aldri kommer en eneste «bekymringsmelding» fra en ambassade i land som vi vet er korrupte og driver med undertrykking og fengsling av «brysomme», bare gode ord og fine glansbilder serveres. Hillary kan bli en katastrofe for hele verden om hun blir president.

 4. Slik jeg ser dette spiller det ingen trille HVEM som blir den neste president. Falskspillet tusler videre. Presidenten har ikke makt til selv å gjøre ting etter eget ønske. Dersom det mot all formodning skulle komme noen med gode intensjoner inn i presidentrollen og f.eks. diktere at USA skulle trekke alle militære enheter ut av Syria-konflikten, ville vedkommende sannsynligvis bli «suicided» på et eller annet vis, eller media, som er eid av eliten, ville grave frem dritt nok og servere det på en sånn måte at vedkommende måtte gå. Godhet er skam og fyfy innen storpolitikk.

  • Jeg er enig i at det kan virke sån, men av Trump og Clinton så ville jeg fremedeles valgt Trump, fordi Hillary allerede har bevist at hun klarer å utrette mye, til tross for at andre mektigere krefter står bak. Hun lar seg kjøpe, og har alerede økonomiske interesser til å fortsette med kriging, og å øke antall og omfang krig og elendighet. Trump virker som han har mer personlige interesser i annet enn krigsmaskineriet. Så han kan sikkert la seg overtale til å skrive under på en krigserklæring, men han lever og ånder ikke for det sånn som Hillary, hun vil gjerne gå lenger enn eliten, og de kan la henen få viljen sin for underholdningens skyld, så lenge ikke eliten taper på det… Trump har dessuten sagt offentlig på ett av sine kampanjemøter at han vet at systemet er rigget, og at clintonfamilien er kriminelle. Det gjør ham sansynligvis til en mulig kandidat for å bli «suicided», og det kan få han «valgt» av eliten, hvis de planlegger et skifte innen få år, for å endre kurs…

 5. Det finnes knapt en kvinne på denne jord som er mer degenerert og psykopatisk enn Hillary Clinton. Det er ufattelig at vi skattebetalere har finansiert denne furien gjennom vårt bidrag til The Clinton Foundation. En undersøkelse jeg leste om viste at bare en brøkdel av pengene faktisk gikk til det det skulle. Mesteparten gikk til administrasjon og lønninger, hva nå det vil si. For noen år siden sto det fram en fyr som hevdet at han hadde drept politiske motstandere av Bill og Hillary i Little Rock, Arkansas. Jeg vet ikke om det er sant, men det skulle ikke forundre meg, for å si det slik. Den dama er troendes til absolutt alt!

 6. Hillary USAs utenriksminister, Stoltenberg minister i «vasall-land». USA i realiteten NATO, Norge en «lakei». Støre i utgangspunktet imot å engasjere seg i Libya, men overtales åpenbart av regjeringssjefen. Norske flystyrker blir kjent for å være meget effektiv, selv om målene viser seg å være vilkårlige. Fogt Rasmussen var klar for avgang etter åremål. Det må være lov å konspirere sammenheng mellom Støres opprinnelig motstand mot involvering, avsløringer i Hillarys epost, Stoltenbergs «ivrighet» og ny generalsekretær i NATO.

 7. Spørsmålet er om noen tør å jukse i valget denne gangen? Det er jo blitt så mye enklere i dataverdenen. Det er ikke tvil om at det er enorme krefter som vil ha henne til makten uansett midler. Jeg håper inderlig for verdenssamfunnets del at de blir avkledt og at hun taper.Libyakrigen må kjøres mot henen for alt den er verdt. I horisonten ser jeg at den neste landeplage vi blir belemret med er vel Obama som kommer hit og skal ha gryn til et eller annet? Håper de har fått Erna og Brende ned på jorda innen den tid og at finansministeren en gang kan sette foten ned for denne galskapen.

  • Det er desverre for sent for begge to da de allerede er en del av undereliten. Hvis de skulle foreslå noe som går mot eliten så ville de miste jobben .F.eks redusering av droneangrep eller redusering av atomvåpen. ( søk på egen sak om at brende mener å avskaffe atomvåpen er å gå mot folkeretten).

 8. Det humoristiske er at det som kaller seg den norske «venstresida» (Klassekampenmiljøet) blant annet drev kultus av Bernie Sanders som for noen uker siden viste sitt opprørske sinnelag ved å erklære stemming til Hillary på tv. De ble rapportert at tusenvis av hans aktivister gråt av sinne og fortvilelse da de nettopp hadde jobbet for Sanders for å bli kvitt denne Lady Macbeth – som er det verste de vet.
  Den andre store venstrehøvdingen var Jeremy Corbyn som jobbet for det imperialistiske EU.
  De andre fyrtårnene er som bekjent EU/NATO partier som Syriza og Podemos.
  I dag reklamerer Aksel Nærstad (tidligere Rødt-formann) hemningsløst for World Social Forum som er finansiert av globalist Ford og Rockefeller Foundations.
  Hvor lenge kan denne farsen,denne humbugen fortsette? Men jeg ser jo at en kan gjøre karriere med den.

 9. Verdt å vite at Siv Jenssen tok ut 900 mill kr av det Norske folkefondet i sommer og neste dag ble det levert 4450 millioner kr til Hillary Clinton da hun besøkte Norge, hvor mye visepresidenten til Obama fikk den dagen han sa at Norge er den lydigste puddelen i klassen kan være like mye, men har den Norske tegjering lov til å bruke penger øremerket til det Norske folk lov å gi gaver til politikere og ders interesser og organiasjoner, det er frekt det er utspekulert og ikke minst det er å være en tyv, fordi hva skal vi med «vårt» oljefond som vi aldri får fem øre i fra men som skulle bygge fremtid for barna våre, hva har de bygget av skoler som kan gi barn en bedre viten om hva som er til alles beste. Spørr en ungdom i dag ett spørsmål du selv kunne svare på da du gikk på skolen, så ser du hva de har gjort med utdannelsen til de neste, det er å fordumme dem på alle måter å at de ikke lenger hvet merer enn det maiinstreem mediane har å servere, synd ingen gidder å gi våre barn en liten omtanke på hvilken problemer de vil få ved å bli like «dumme» som den vanlige Amerikaneren i allmen kunnskap, de som er annerledes får annerledes undervisning og til slutt blir vårt skoleverk en taper for de rike som har råd til å betale for private jesuitte skoler vi er virkelig ikke kalr over jesuittenes innpass i utdanning men en ting er sikkert at i dette landet har de ikke lov å være det står klart i grunnloven men den er ikke fulgt for de lot satandyrkerne ffå innpass uten at de fulgte grunnloven og om det er flere med meg som vil ha tlbake verdens vakreste gtunnlov, som var den første nasjon i iverden som gjorde den til en fridag med folkelig feiringer over hele landet, Hvorfor feirer vi fortsatt 17 mai når grunnene til feiringen ikke lenger gjelder? våre politrikere og departements folk må ut av styringen snarest de er alle helt coco av den makten de har tatt til seg og bruker som om de ikke aner hva vårt lovverk sier her er det mørke kjellere som frimurere som FP har 7 av og de eneste stemt inn på stortinget og en jesuitte i arb partiet og da må dette stoppes for disse folkea har ikke grunnloven som lov men antiktist er hva som driver dem og se så lett han leder idioter av mennesker til å grave sin egen grav at han ler kan en som hvet dette skjonne til og med gud lar han drive på fordi troen og viten deres er lik 0

  • Når det gjelder utenriksstoff er New York Times ofte kilden til NrK-journalister. New York Times har som kjent gått ut og erklært at de støtter Clintons presidentkandidatur. Det er ikke overraskende at NrK gjør det samme selv om de i klar tekst ikke sier det samme som New York Times.

 10. En «expert» uttalade sig i radion idag i ett visst skandinaviskt land och underströk att man försökt i trettio år men aldrig lyckats finna något på Hillary. Hon är ren. Om det inte dyker upp någon skandal så förlorar Trump.

  Vad hon än gör eller har gjort, skandal blir det då inte, för det omtalas inte. Och det som inte omtalas av Main Stream Media har helt enkelt inte hänt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.