Sju nye støtteabonnenter i uka?

3
Kajsa Ekis Ekman under en generalstreik i Hellas.

steigan.no gjør det bra om dagen. Intervjuer i pressa og deltakelse i Dagsnytt 18 viser at det ikke lenger er mulig for de store mediene å late som om vi ikke eksisterer. For ikke å snakke om at oppslutninga fra leserne er større enn noen gang. I desember noterte vi oss for 104.000 unike besøkende på 30 dager. Dette var langt over forventningene. (Vi hadde ikke tenkt å være på det nivået før i 2020.) Nå i mars noterer vi oss for 118.500 unike besøkende siste 30 dager. Det samme målesystemet noterer klassekampen.no med 115.500, civita.no 11.200 og radikalportal.no 43.700.

Vi har også hatt en rekke artikler som har satt spor etter seg i opinionen. Oppfølginga av diskusjonen med Hans-Wilhelm Steinfeld var blant dem, men også artiklene våre om krigen i Syria. Flere artikler har blitt sett av mellom 10.000 og 20.000 folk på Facebook. Men størst trekk hadde vi med kritikken av Arbeiderpatielitens holdning til Acer. Den ble sett av 30.500 folk i løpet av det første døgnet etter publisering og rundet 42.000 etter to døgn.

Hver eneste uke kommer det nye støttespillere som tegner seg for faste, månedlige bidrag til steigan.no. En hyggelig vekst, men vi vil gjerne stimulere den litt ved å sette et lite mål. Det hadde vært fint å kunne notere oss for 70 nye støtteabonnenter innen 17. mai, altså innen 10 uker. 7 nye i løpet av uka. Vi vet at det er et beskjedent tall, men vår økonomiske tenkning bygger på summen av mange små tall. Skippertak er veldig bra. Men i det lange løp er det den faste, jevne strømmen som kommer til å gjøre oss sterke. Gjennomsnittlig bidrag ligger nå på 150 kroner i måneden for dem som har tegnet seg fast. Legger de nye bidragsyterne seg på det samme nivået vil det gi 10.500 ekstra i måneden og 126.000 i året. Små beløp, når vi sammenlikner oss med dem som har statsstøtte og støtte fra milliardærer. Men vi har bevist at vi klarer å få veldig mye effekt ut av små beløp, og det skal vi fortsette med.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Sorry for det Pål, men jeg blir bare blakkere og blakkere. Nylig hold jeg på å bli huslaus på grunn av renvasjonsavgifta. Bilen tok skattemyndighetene i høst, og jeg har knapt fått foten innafor NAV ennå.
  Jeg kan ikke engang love å komme innom daglig, men jeg lover å kommentere til du blokkerer meg.

 2. Det blir jeg også, stort sett kun røde tall på kontoen etter at jeg ble kastet ut av bedriften min for 370 dager siden. Uansett, jeg har kommet til at det er banksjefen i Nordea på Lena som er den hovedskyldige. Ja, mange skyldige her, men en banksjef skal liksom representere en samfunnsinstitusjon, men kan ikke forstå annet her enn at man la alle moralske skrupler til side for å gjøre bedriften min om til et spekulasjonsobjekt for finansbransjen. Nå spyr jeg bare jeg ser en bank, og i særdeleshet Nordea. Har selvsagt trukket mine midler ut fra denne gangsterbanken. Vil allikevel si at de to som brukte å stå i skranken på Lena var verdens hyggeligste mennesker. Men nå er skranken sperret av og banken nærmest umulig å komme inn i, hvis man ikke har booket time lang tid i forvegen. De ble vel møkka lei alle minstepensjonistene uten internett. Etter det jeg hørte ble de to i skranken også svært lei seg, og lurte på hvordan det skulle gå med alle de gamle med dårlig syn og skjelvende hender, som trengte litt hjelp med regninger og annet.

 3. Da ble det et støtteabonnement på 50 kr måneden, eller alle annonseinntektene mine hos PermaLiv fra Google. Dessverre må jeg ta en Schopenhauer og prøve å gjøre det beste ut av hva jeg har. På det personlige plan var Schopenhauer langt mer sympatisk enn Karl Marx, da Marx ble nokså ekstravagant straks han fikk litt penger mellom hendene. Arthur Schopenhauer derimot var en ekte asket i liv og sinn!

  Steigan.no bør sette inn enda hardere skyts mot kapitalismen og finansbransjen, selv om Halvor Fjermeros her gjør en utmerket jobb.

  Videre er jeg skuffet over at denne nettavisa ikke fronter demokratimodellen til Terje Bongard. Bangards siste samtale med Kjartan Trana hos NRK-Trøndelag var absolutt uvurderlig, og burde vært omtalt her. Faktisk er debatt1.no eneste nettsted som nå fronter Bongards demokratimodell: https://debatt1.no/author/oyvind-holmstad/

  Det er mulig jeg på sikt kommer til å konsentrere all min støtte hos debatt1, men satser på å få tatt en tur til Bongard engang for intervju, så får jeg se hvordan dette blir mottatt her?

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere