Værmanipulasjon er butikk

0
Fra et av selskapene som driver "skysåing" og værmanipulasjon.

Vi har allerede vist at geoengineering langt fra er noen fiks idé fra «skrullete tinnfoliehatter». Klima- og værmanipulasjon foregår allerede i stor stil i minst rundt 60 land i verden (antakelig flere). Det finnes egne programmer for det i EU, FN og Det hvite hus, og en god del firmaer driver allerede med dette som forretningsmodell.

Et av dem er Weather Modification, Inc..

De har informative nettsider der de presenterer sine tjenester og sine prosjekter.

Se for eksempel Aerial Cloud Seeding.

Skysåing fra luften er prosessen med å levere et såmiddel med fly – enten ved skybasen eller skytoppen. Toppsåing gir mulighet for direkte injeksjon av såmiddelet inn i den superkjølte skytoppen. Base seeding er frigjøring av såstoffene i oppoverdraget av en skybase.

Flyene som sprayer skyene

Selskapet har også en stall med spesialfly beregnet på spraying av skyene:

Weather Modification, Inc., har modifisert og driftet fly for skysåing og atmosfæriske forskningsoperasjoner siden 1961. Vi vedlikeholder og opererer en flåte på mer enn 35 tomotorers fly i ulike konfigurasjoner som oppfyller behovene til hver kunde.

Cloud Seeding Technologies

Et annet selskap i samme bransje er Cloud Seeding Technologies.

De presenterer seg med det besnærende oppslaget: How to change the weather.

Og med risiko for å drive tekstreklame kan vi vise til tilbudene deres.

Leserne kan sjøl sjekke det omfattende tilbudet som finnes internasjonalt innen cloud seeding.

I mange år har det vært slik at hvis du hevdet at det ble drevet spraying av skyene gjennom såkalte «chemtrails» så ville du ha sikret deg tittelen som innehaver av «tinnfoliehatten» til odel og eie. Som vi har påvist gjennom flere artikler er ikke dette noen vrangforestilling eller noen «konspirasjonsteori». Tvert om foregår det i stor stil, slik blant annet Financial Times har dokumentert. Les: Klimamanipulasjon er utbredt og risikabelt. Mange instanser driver hardt på for mer værmanipulasjon og mange selskaper tjener allerede penger på dette. Men ingen aner konsekvensene av hva de holder på med og det er ingen offentlig debatt. Vi har sett på det arbeidet som allerede gjøres og vil komme med flere artikler om geoengineering og værmanipulasjon.

På steigan.no har vi i løpet av en rekke artikler dokumentert hinsides enhver tvil at geoengineering og værmanipulasjon ikke bare er en sprø tanke eller ikke-realiserte planer. Det pågår over hele kloden. Det pågår i stor stil. Og det er i ferd med å bli big business.

Og det er ingen offentlig debatt om det, ingen konsekvensutredning. Er det for eksempel en sammenheng mellom værmanipulasjon og de mer eller mindre merkelige værfenomenene man har opplevd i det siste? Vi aner ikke. Spørsmålet er ikke en gang stilt, og langt mindre undersøkt. Mediene skriver knapt nok om geoengineering. Det finnes ingen Norsk Offentlig Utredning fra regjeringa og ingen av Stortingspartiene mener noe som helst om det. Vi vet heller ikke hvem som driver med dette i Norge eller våre nærområder.

16 forskere har tatt initiativ til oppropet Call for an International Non-Use Agreement on Solar Geoengineering som vi publiserer her. (Det spørs om de ikke er vel seint ute, men hensikten er god.)

Opprop: Vi etterlyser en internasjonal ikke-bruksavtale om solar geoengineering

Forrige artikkelMikroplast finnes overalt i naturen og i kroppen din
Neste artikkelZelensky truer med terror i Europa hvis Ukraina taper
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).