Maskepåbudene og lockdown kommer igjen, det handler ikke om smitte, men kontroll

0

Det sirkulerer rapporter om at høyskoler og kontorer i USA begynner å gjeninnføre COVID-maskepåbud og kontaktsporing til tross for at ingen nye tilfeller av viruset er rapportert.

Atlanta Journal-Constitution rapporterte mandag at Morris Brown College, en svart privat liberal kunsthøgskole har gjeninnført tiltakene som en del av et «føre-var-trinn.»

Rapporten bemerker at studenter og ansatte vil bli bedt om å maskere seg mens de er på campus, bare en uke etter at undervisningen startet.

Et skriv utstedt av høyskolen hevder at det har vært «rapporter om positive tilfeller blant studenter ved Atlanta University Center,» et konsortium av svarte høyskoler og universiteter lokalisert på den vestlige siden av Atlanta.

Hollywoodstudio gjeninnfører maskeplikt

Et stort Hollywood-studio har gjeninnført Covid-maskepåbud i frykt for økende virusrater og en ny svært mutert variant, skriver Daily Mail.

Lionsgate – mest kjent for sin skrekkserie Saw and The Hunger Games – ber personalet om å ta på seg ansiktsdeksler igjen på flaggskipkontoret i Santa Monica, California, etter at flere ansatte testet positivt.

Det oppfordrer også sterkt ansatte til å teste seg selv før de kommer på jobb – og å varsle ledere hvis de tester positivt eller har symptomer på viruset.

Maskekampanjen er i gang

En artikkel i Newsweek sier at forskere anbefaler masker igjen: Did Face Masks Help Fight COVID? Scientists Want You To Wear Yours Again.

Her har vi altså et virus som sjøl ikke WHO sier er noe farlig og så skal man bruke masker enda det ikke er påvist at de har noen positiv helseeffekt, men derimot alvorlige negative helseeffekter, både for kroppens oksygenopptak og gassutveksling, og også psykososialt, det skaper avstand, isolasjon – og frykt. Og det er da også hensikten.

Forskere studerte 12 ulike ansiktsmasker og alle inneholdt kreftframkallende stoffer

De vitenskapelige argumentene mot ansiktsmasker

Ansiktsmasker skader små barns språkutvikling og sosiale ferdigheter

Forskning: Ansiktsmasker er fysisk og psykologisk helseskadelige

Og som vi varslet 17. august:

Det går mot høsten og snart er det tid for nytt masketyranni

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelMer kull over havet enn noensinne
Neste artikkelKiller booster? Sammenhengen mellom COVID-19 vaksinasjon og dødelighet