Det går mot høsten og snart er det tid for nytt masketyranni

0

Ingen må tro at helsetyrannene har gitt seg. Tvert om. Nå kommer overskrifter som dette (her i The Independent): New Covid wave has begun and masks should be worn again, scientists warn.

Avisa skriver:

Eksperter har advart at det er «rimelig sikkert» at Storbritannia er i en ny bølge av Covid-19 – og foreslått at folk bør bruke ansiktsmasker igjen.

Sykehusinnleggelser for koronavirus har økt de siste ukene, akkurat ettersom effektiviteten av vaksinene avtar, en ny variant har dukket opp og ministrene har bestemt at Covid-boostere ikke vil bli tilbudt til nesten 12 millioner briter denne vinteren.

«Uten å øke overvåkingen, og i møte med avtagende immunitet, er vi på vei inn i vinteren mer sårbare og med blinklysene på,» advarte Christina Pagel, et medlem av den uavhengige Scientific Advisory Group for Emergencies som gir råd om viruset.

Nylig skrev The Guardian: WHO declares ‘Eris’ Covid strain a variant of interest as cases rise globally.

Og du kan lett sjekke at maskepropagadaen er på vei igjen ved et enkelt søk.

Christina Pagel og mange av hennes type går altså ut i felten for masker igjen. Og det til tross for at de vitenskapelige studiene av høyeste kvalitet, randomiserte kontrollerte studier (RCT), sier det motsatte: at masker gjør liten eller ingen forskjell når det gjelder å kontrollere spredning av influensa, SARS-CoV-2 eller RSV. 

I mai 2020 oppsummerte CDC (Centers for Disease Control and Prevention) data fra 14 randomiserte studier som ikke viste noen betydelig fordel med masker for å redusere overføring av influensa. En analyse av ni studier utført av Cochrane, en organisasjon som gjennomfører store vurderinger av helseintervensjoner, kom til lignende konklusjoner i november 2020. Studier av maskering for å forhindre forkjølelse og RSV hadde også negative resultater. 

Sist vinter publiserte blant annet New York Times, Washington Post, Wall Street Journal og Atlantic artikler om samme tema. Ifølge deres råd bør vi ta på masker på nytt for å forhindre sesongmessig spredning av influensa, RSV, Covid-19 og forkjølelse. Dette ser ut til å bli en årlig begivenhet, som med de medfølgende påbudene etter helligdager på noen skoler, høyskoler og andre steder slik disse artiklene aktivt oppmuntrer til.   

Finsk studie: Masker hadde ingen effekt på covid-tilfeller blant barn

Ansiktsmasker skader små barns språkutvikling og sosiale ferdigheter

Storbritannia er notorisk kjent for sine statsorganiserte og løgnaktige skremselskampanjer for å få folk til å adlyde diktatene:

Folk i Storbritannia manipulert til å godta mer lockdown

Det spiller ingen rolle at vitenskapen ikke klarer å dokumentere noen helsnytte ved bruk av masker. Masker har vist seg å være et ekstremt godt instrument for massemanipulasjon, fremmedgjøring, kontroll og underkastelse. Så hvorfor skulle våre herskere gi slipp på det bare fordi det ikke har noen helseverdi?


Forrige artikkelFrankrikes koloniale arv og USAs sikkerhetsproblemer krysser hverandre i Niger
Neste artikkelZelensky holder hoff med Ukrainas mest notoriske nazist