Vi må ikke glemme idiotiet under sirkus korona

0

«Dere må ikke klemme» og «kan ikke invitere hjem for å ha det hyggelig». Vi må ikke glemme alt det idiotiske myndigheter og politikere fikk seg til å si under «pandemien» eller at en totalt hjernedød presse lot dem slippe unna med det. Og vi må heller ikke glemme at landets moromenn og -kvinner tydeligvis hadde tatt seg kollektiv feire. Ikke en gang hoffnarrene turte å si at keiseren faktisk var helt naken.

Her er noen klipp fra en ikke så fjern fortid:

Høie om klemming på sykehjem: – Første skritt på vei tilbake til hverdagen

NRK:

Helse- og omsorgsminister Bent Høie holdt onsdag pressekonferanse om koronasituasjonen. Høie startet med å si at han har forståelse for at mange savner å klemme.

Deretter presenterte Høie følgende gladmelding:

– Snart er det noen som kan gjøre det igjen: Beboerne på sykehjemmene. I disse dager får de vaksinedose nummer to. Det betyr at de snart er beskyttet mot sykdommen, dersom de blir smittet av koronaviruset. Derfor endrer vi rådene for besøk på sykehjem neste uke.

– Det blir lov å klemme igjen, sier Høie.

NRK:

23. desember 2021 kl. 07:22 

Nakstad: – Det er lov å klemme

Dagen før julaften sier assisterende helsedirektør Espen Nakstad det er lov å klemme tanter, onkler og besteforeldre under julefeiringen.

Likevel oppfordrer han og helsedirektoratet at man skal holde én meter avstand til andre i juleselskapet.

Nettavisen:

Høie med gladmelding til enkeltgruppe: – Lov å klemme igjen

Kan klemme på sykehjem snart

Helseminister Bent Høie snakker om alt det vi savner.

– Vi savner reising, vi savner treningene, vi savner klemmene. Snart kan vi klemme noen igjen. Det blir lov å klemme igjen i neste uke for sykehjemsbeboerne som i disse dager får vaksine nummer to. De trenger ikke å holde avstand til besøkende, sa Høie.

Hvor var «de redaktørstyrte mediene»?

Dette var jo helt avsindig. Som vi har sett i etterkant, og som man burde ha visst alt den gangen, var koronaviruset mindre dødelig enn for eksempel influensaviruset i 2017. Likevel gikk man altså til det ene avsindige «tiltaket» etter det andre. Man skremte med vilje folket til underkastelse og lydighet.

Les: Fagfellevurdert studie: faren for å dø av covid-19 har vært forsvinnende liten

Men ikke en gang da en helseminister eller statsminister gikk så langt som til å regulere klemming og juleselskaper ante det våre «redaktørstyrte medier» at det var ugler i mosen. Det som burde vært møtt med nasjonal gapskratt ble videreformidlet med et gravalvor som vi ikke skal glemme.

Og politikerne var like ille fra Jonas Gahr Støre til Bjørnar Moxnes. Evangeliet fra Bjørn Guldvog og Espen Nakstad ble dogme for hele nasjonen. Den som ikke underkastet seg var å betrakte som en kjetter.

Vil de lære av dette?

Hold ikke pusten i påvente av det!

Les: Forbud mot klemming og annen galskap

Forrige artikkelDen indre fienden
Neste artikkelAvskaffelsen av 1. mai