Krigsforbryterne Hillary Clinton og Jens Stoltenberg skal snakke om «veien til fred i Afghanistan»

0

The Nobel Peace Prize Forum 2022 har invitert til konferanse om å «finne en vei framover for Afghanistan». I invitasjonen heter det:

«Nobels fredsprisforum 2022 vil fokusere på hvordan man kan finne en vei videre for Afghanistan. Etter tilbaketrekkingen av internasjonale tropper i fjor og mer enn ett år under Taliban, fortsetter friheten og grunnleggende menneskerettigheter til det afghanske folket, spesielt kvinner, å forverres. Nobels fredsprisforum vil også ta opp det avgjørende spørsmålet om og hvordan Vesten bør engasjere seg med Taliban.»

Frekkhetens nådegave å invitere dem som ødela Afrikas mest velfungerende land

Hillary Clinton og Jens Stoltenberg er partners in crime når det gjelder Libya. Det var Hillary Clinton i egenskap av utenriksminister i USA som var pådriver for å bombe Libya, og hun fikk umiddelbart støtte fra sin beundrer og tamme vasall Jens Stoltenberg.

Uten noen form for stortings- eller regjeringsvedtak i ryggen sendte Stoltenberg Norge i krig mot et land som ikke hadde gjort oss noen fortred. Stoltenberg skulle ha vært stilt for riksrett for den måten han sendte Norge i krig på.

Og ikke bare det: Norge ble det fremste bombelandet i den krigen. Og vi oppnådde å lemleste og ødelegge Afrikas mest velfungerende land, et land med svært høy grad av velferd for innbyggerne.

Landet gikk i oppløsning og havnet under kontroll av våre allierte, de islamistiske terroristene. Og likevel presterer Jens Stoltenberg å si at han «ville ha gjort det samme igjen».

Hans føringsoffiser den gangen, Hillary Clinton, viste sitt sanne ansikt da hun på TV godtet seg over at jihadistene hadde mishandlet og drept Muammar Gaddafi.

Hva skal de si om Afghanistan – et land de har forsøkt å ødelegge i 20 år?

Det sier litt om det politiske nivået i Norge og om holdningene på Nobelinstitutet når disse to kvalifiserte krigsforbryterne skal snakke om Afghanistan. Norge har vært med i «koalisjonen av de villige» som har hjulpet USA med å ødelegge Afghanistan i 20 år.

Norsk krigføring i Afghanistan er basert på løgn

Avsløringene om at USA har løyet om krigen i Afghanistan i 18 år slår tilbake på våre egne regjeringer. Norge har bidratt til krigen fra starten og bløffet om både motiv og resultater. Nå må vi hente soldatene hjem! Dette skrev Terje Alnes på steigan.no 20. desember 2019. Han fortsatte:

Forrige ukes avsløringer i Washington Post må være rystende lesning for de som har tillit til USA. Amerikanerne er rett og slett blitt foret med løgner om Afghanistankrigen i alle år. Det har vi også blitt, som amerikanernes allierte. Men skiftende norske regjeringer har et selvstendig ansvar, de har bidratt til å føre det norske folk bak lyset ved å skjule de egentlige motivene for norsk krigsdeltakelse.

Det som kalles «Afghanistan Papers» ble første gang omtalt i artikkelen «At War With the Truth» som sto på trykk i Washington Post 9. desember. «Afghanistanpapirene» er et sett med interne dokumenter fra «Special Inspector General for Afghanistan Reconstruction» (SIGAR), innhentet av Washington Post gjennom en rettslig kamp som varte i tre år.

Papirene, over 2000 sider som aldri har vært ment for offentligheten, er basert på intervjuer med mer enn 400 personer. Soldater, diplomater, generaler og hjelpearbeidere i USAs operasjoner i Afghanistan er intervjuet, det er også afghanere ansatt i statsadministrasjonen.  Det er rystende lesning.

Les: Dokumentert: USA svindlet med statistikk om Afghanistan for å villede publikum

Jens Stoltenberg har ingenting å bidra med for fred i Afghanistan. Han støttet krigen, og han støttet mer krig:

24. augurt 2017: Stoltenberg jubler over mer krig i Afghanistan

USA har stjålet verdier for milliarder av dollar fra Afghanistan. Ta ikke våre ord for det. Den systemlojale avisa Washington Post skriver: The United States is stealing Afghanistan’s money.

Artikkelforfatteren peker på at Biden-administrasjonen gjennom en executive order har beslaglagt/stjålet 40 prosent av Afghanistans utenlandsreserver. For et hvert land ville dette være ille, for et fattig land er det katastrofalt.

Hillary Clinton representerer et land som ikke bare har ødelagt Afghanistan med militærmakt. Nå vil også USA ødelegge landet ved å sulte innbyggerne i hjel.

En slik person skal altså snakke om «Veien videre i Afghanistan».

I gamle dager ville det ha vært store demonstrasjoner i Oslo mot et slikt arrangement. Det skjer neppe denne gangen.

Forrige artikkelBa om rullestolheis, ble tilbudt assistert sjølmord
Neste artikkelDebatt: Kina er under angrep!