Italias helseminister: – Ikke mer vaksinasjonsplikt!

0
Helseministeren i Italia Orazio Schillaci

Helseministeren i Italia, Orazio Schillaci, har erklært at regjeringa i Italia ikke lenger vil innføre obligatorisk vaksinering: «Vi må sikre retten til helse samtidig som vi må ha respekt for personlige friheter»

Giorgia Meloni sa under hele sin valgkampanje at pandemihåndteringa til ei sentrum-høyre-regjering ikke vil være preget av forpliktelser og begrensninger, men av «anbefalinger» om å vaksinere seg for aldersgruppene i risikogruppen.

Dette skriver den italienske avisa Il Giornale.

Artikkelen bygger på et lengre intervju med helseminister Schillaci i Libero Quotidiano.

Ikke noe «Green Pass»

Schilacci sier i dette intervjuet at det ikke vil bli aktuelt med nye tiltak og restriksjoner mot befolkninga, ikke noe obligatorisk vaksinasjon, ikke noen vaksinetvang for medisinsk personell og ikke noe «Green Pass».

«En av de mest skadelige bivirkningene av kampen mot Covid 19 var at helsevesenet ble tvunget til å fokusere på smitte, noe som førte til en sterk svekkelse eller til og med nedlegging av andre helseaktiviteter. Også forebyggende virksomhet ble skadelidende, spesielt innen kreftbehandling. Det haster å umiddelbart gjenopprette disse forsknings-, informasjons- og forebyggingsaktivitetene som i de foregående årene har gjort det mulig å oppnå viktige resultater i kampen mot kreft ».

Kommentar:

Det å sørge for en drakonisk koronapolitikk i Italia var åpenbart et sentralt grep i det globale kuppet fra BigPharma, store kapitalkrefter og visse politiske maktsentra. Det kan være grunn til å anta at dersom man ikke hadde sørget for lockdown, portforbud og masketvang i Italia, så ville det vært mye vanskeligere å få det til i andre land.

Det at Italia nå tar avstand fra tvangstiltak og blant annet avviser vaksinetvang og koronapass kan komme til å sette et eksempel for andre land.

Og hvis det innrømmes at koronadiktaturet har vært en katastrofal feil, brenner det under føttene til svært mange.

Forrige artikkelTwitter Files – sensuren av nyheten om Hunter Bidens laptop
Neste artikkelBa om rullestolheis, ble tilbudt assistert sjølmord