Stort Grattis! fra Sverige

0
Klipp fra temaet klassekamp i steigan.no med innfelt bilde fra podcasten Mímir & Marsdal

Av Bertil Carlman.

En fantastisk æresbevisning fra Fritt Ord

Till Pål

Du skriver: 

«Vi har ikke fått fem flate øre av Fritt Ord, men vi har fått noe som er mye viktigere, en anerkjennelse av at vårt arbeid blir tatt ytterst seriøst og at vi oppfattes som en farlig utfordrer til det offisielle norske narrativet.»

Men det «norske narrativet» duger också bra på östra sidan kölen. För egen del hänvisar jag med jämna mellanrum till steigan.no, till exempel här Tankar i det mörka och märkligt varma november. 

Det är naturligtvis först när överheten, som i Norge, på allvar visar oro över hur kunskaper sprids, det är först då som beviset på ett bra arbete kommer. På min sida kölen finns ännu ingen kunskapskälla vars stärkande vatten den svenska politikerklassen har anledning att på allvar frukta. 

Du skriver också: 

«Fritt Ord har offisielt erklært steigan.no som ulven i den norske sauefarmen. De deler ut tre millioner kroner for å «motvirke blogger som Steigan.no», som det heter i pressemeldinga deres. For oss er dette 17. mai og julaften på samme dag.»

Naturligtvis är det också humorn som måste reta överheten, humorn, optimismen och det goda humöret. Förr eller senare kommer naturligtvis också det svenska arbetande folket att få se en nättidning, eller annan kunskapskälla, av samma klass som steigan.no.

Grattis igen Pål!

Kamratliga hälsningar

Bertil C

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelHvordan Blackrocks Larry Fink skapte den globale energikrisa
Neste artikkelVestlig diplomat: – Ukraina juger åpenlyst