Fruktbarhetens fall

0
Shutterstock

Das Bundesinstitut für Bevölkerungsforschung rapporterer en nedgang i total fruktbarhet og fødselstall 9 måneder etter starten av koronavaksinasjonen.

av Jens Bernert, Rubikon.

Det tyske føderale instituttet for befolkningsforskning (1 til 4) melder om et kraftig fall i fødselsraten i Tyskland på 15 prosent i forbindelse med «koronavaksinasjonene». Den sesongjusterte månedlige fruktbarhetsraten (TFR) falt med 14 prosent. Bundesinstitut påpeker at det dramatiske fallet i de to ratene beregnet på grunnlag av fødsler begynte ni måneder etter starten av kampanjen for å vaksinere de fertile årskullene. Studien utelukker andre årsaker til nedgangen enn vaksinasjonskampanjen.

Den engelskspråklige studien, oversatt som «Fertilitet avtar mot slutten av COVID-19-pandemien: Bevis på fertilitetsnedgangen i Tyskland og Sverige i 2022» finnes på nettstedet til det tyske føderale instituttet for befolkningsforskning og kan også lastes ned som PDF-fil (5). Forfatterne av studien bruker statistiske metoder for å undersøke utviklingen av fødsels- og fruktbarhetstall i Tyskland og Sverige.

Fødselsraten eller «sesongjustert månedlig total fruktbarhetsrate» refererer til alle kvinner, inkludert de som ikke er vaksinert. Dette betyr at nedgangen i disse to ratene, kun basert på de vaksinerte, realistisk sett burde være mye mer dramatisk. Siden vurderingen er basert på levende fødsler, spiller spontanaborter, aborter av skadede fostre osv. naturligvis også en rolle her.

I det innledende sammendraget til studien heter det:

«Vi støtter oss på månedlig fødselsstatistikk og presenterer sesongjusterte månedlige total fruktbarhetstall (TFR) for Tyskland og Sverige. Vi relaterer ni måneders forsinket fruktbarhetstall til kontekstuell utvikling i COVID-19-dødelighet og sykelighet, arbeidsledighetsrater og COVID-19-vaksinering. Den sesongjusterte månedlige TFR i Tyskland falt fra 1,5-1,6 i 2021 til 1,3-1,4 i 2022, en nedgang på rundt 14 prosent. I Sverige falt tilsvarende TFR fra rundt 1,7 i 2021 til 1,5-1,6 i 2022, en nedgang på nesten 10 prosent. Det er ingen sammenheng mellom fruktbarhetstrender og endringer i arbeidsledighet, infeksjonsrater eller COVID-19-dødsfall.

Bundesinstituts studie viser at nedgangen i fruktbarhetstallene ikke skyldtes andre årsaker. Som et resultat står det der:

«Derimot er det en klar sammenheng mellom igangsetting av vaksinasjonsprogrammer og nedgangen i fruktbarhet som skjedde ni måneder senere. I både Tyskland og Sverige toppet vaksinasjonskampanjene seg i april, mai og juni 2021 med masseregistreringer for en første vaksinasjon, etterfulgt av en bølge ette andre vaksinasjon som toppet seg mellom mai og august samme år (to vaksinasjoner ble ansett som fullvaksinerte). Gjennomføringen av disse programmene i både Tyskland og Sverige faller sammen med en betydelig endring i fruktbarhetstall nøyaktig ni måneder senere. Fertilitetsratene holdt seg på lavere nivåer gjennom første halvår av 2022.»

Til slutt diskuteres resultatene i studien. Der står det for eksempel:

«Andre kjente forklaringer på endringer i fruktbarhet i løpet av pandemien, som virkningen av helserelaterte og økonomiske faktorer, ser ikke ut til å være relatert til tidspunktet for fruktbarhetsnedgangen i 2022.»

Alle som lurer på dette tidspunktet hvorfor en slik studie, som faktisk skulle brukes til å etablere en sammenheng mellom «koronavaksinene» og kollapsende fruktbarhetstall, i det hele tatt ble godkjent i dag, vil finne ut i neste, spekulative avsnitt for å forklare bestemte harde vitenskapelige fakta svaret:

«På grunnlag av de beskrivende assosiasjonene som er presentert i denne studien, tolker vi endringen i barnefødende atferd etter pandemien som en reaksjon på de endrede levekårene som ble forventet da samfunn åpnet opp for pandemifrie forhold. I noen tilfeller kan det ha vært en mer direkte effekt av immuniseringsprogrammet som sådan, ettersom noen potensielle foreldre kan ha utsatt beslutningen om å få et nytt barn til de hadde vaksinert seg.»

Denne spekulasjonen, tilsynelatende basert på mottoet «at det som ikke må være, kan ikke være», finnes allerede i studiens innledende sammendrag. Det gjøres et forsøk på å «på en eller annen måte» presse den eksisterende vitenskapelige kunnskapen om kollapsen i fruktbarhetstall ni måneder etter starten av vaksinasjonskampanjen inn i det offisielle skjemaet til Corona-sagaen, uten engang å nevne «vaksinene» som en årsak på dette tidspunktet . Dette var sannsynligvis et presserende behov for at Bundesinstituts studie i det hele tatt kunne publiseres, selv om det bare var på engelsk.

Dessverre må det forventes at politikere og media i stor grad vil ignorere studien fra Bundesinstitut, samt de siste dataene fra Statistischen Bundesamt om den kraftige økningen i antall dødsfall i Tyskland, som viser en tidsmessig sammenheng mht. koronavaksinasjonskampanjen (6).


Kilder og notater:

(1) https://www.bib.bund.de/Publikation/2022/Fertility-declines-near-the-end-of-the-COVID-19-pandemic-Evidence-of-the-2022-birth-declines -in-Germany-and-Sweden.html
(2) https://tkp.at/2022/11/04/fficial-impfprogramme-in-deutschland-und-schweden-fuehrten-zu-geburtenrueckgang/
(3) https: //report24.news/bundesinstitut-confirms-relationship-of-sinking-birthrates-with-covid-mass-vaccines/
(4) https://uncutnews.ch/deutsche-studie-shows-relationship-between-covid-vaccines -and -sinkender-fertility/
(5) https://www.bib.bund.de/Publikation/2022/pdf/Fertility-declines-near-the-end-of-the-COVID-19-pandemic-Evidence- of-the-2022-birth-declines-in-Germany-and-Sweden.pdf?__blob=publicationFile&v=9
(6)https://free21.org/148-300-more-dead-since-the-begin-of-the-corona-vaccinations/


Denne artikkelen av Jens Bernert ble først publisert i Rubikon.

Forrige artikkelRussland legger langsiktige strategier sammen med Iran
Neste artikkel– Ikke noe som tyder på at håndsprit beskytter mot koronaviruset
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.