Kronprins Haakon vil «redesigne verden» etter malen til World Economic Forum

0

Den norske kronprinsen er en av av oppdrettskaninene til Klaus Schwab i World Economic Forum i Young Global Leaders.

Både kronprins Haakon og kronprinsesse Mette Marit er med, og før dem har blant annet Angela Merkel, Sarkozy, Barroso, Tony Blair, Gordon Brown, Eivind Reiten, Mona Sahlin og og Viktor Órban vært med. Hvor? Jo, i Young Global Leaders (YGL), som best kan beskrives som milliardærklassens oppdrettsanlegg. Det er et forum som er opprettet under World Economic Forum (WEF).

Hvert år plukker de ut ledere under 40 til å være med i forumet og året etter blir de fleste av dem med i det som kalles YGL Alumni Community. Dermed opprettholder de kontakten seg i mellom og blir knyttet sammen med tidligere kull av oppdrettsledere.

World Economic Forums «Young Global Leaders» avslørt

Hensikten har fra begynnelsen vært å «identifisere og fremme en fremtidsrettet global agenda, med fokus på spørsmål i skjæringspunktet mellom offentlig og privat sektor.»

Offentlig-private partnerskap er en av hjørnesteinene i World Economic Forums filosofi. Det vil si en fusjon mellom statlige og store selskaper (også kjent som korporativisme) med sikte på å løse globale problemer på en mer «effektiv» måte. Valget av ledere gjenspeiler tydelig denne ambisjonen.

Kronprinsen ser på seg sjøl som en aktiv utøver av denne politikken, noe han forklarer i denne videoen:

Dette er WEFs agenda, også kalt The Great Reset.

SIKT – kronprinsens eget oppdrettsanlegg

Kronprins Haakon tar denne oppgaven så alvorlig at han har opprettet sitt eget oppdrettsanlegg etter mønster av Young Global Leaders. Det kalles SIKT, og forumet sier om seg sjøl:

SIKT er en årlig konferanse initiert av H.K.H. Kronprins Haakon. Formålet er å skape et møtested for unge ledere og talent mellom 20 og 40 år. Deltakerne kommer fra ulike sektorer, og fra hele landet. På SIKT kan deltakerne lære av hverandre, teste ut ideer og diskutere felles utfordringer og muligheter i framtidens Norge.

I likhet med YGL har også SIKT sine «Alumni», som det heter på godt kongehusnorsk.

Rolleblanding er bare forbokstaven

Nå mener ikke vi at ikke medlemmer av kongehuset, så lenge vi holder oss med noe sånt, skal kunne ha meninger om dette og hint. Men det er noe djupt urovekkende og ukonstitusjonelt at vår kommende konge er med i et globalt nettverk, som er utenfor enhver demokratisk kontroll, og som har til hensikt å endre verden, og dermed også Norge etter et program som er helt utenfor det norske folkets demokratiske kontroll. Det er også langt utover kanten at kronprinsen lager sin egen private ungdomsorganisasjon som har til hensikt å skape nye ledere i Norge.

Mediene og folk flest er opptatt av såpeoperaen Märtha og Durek, og den har jo også sine prinsipielle betenkeligheter. Men søkelyset burde vært satt på kronprinsens og kronprinsessens aktivitet, for også hun er med i globale nettverk av en heller tvilsom karakter:

Les: Kronprinsesse Mette-Marits forklaring om kontakten med Epstein holder ikke

Kronprinsessen i nettverket til Melinda Gates:

I 2016 plasserte magasinet Foreign Policy kronprinsesse Mette Marit på lista over The leading global thinkers of 2016 . FP har delt lista si inn i ulike kategorier og sørlandsprinsessen er rangert sammen med moguleneDer står hun oppført sammen med Melinda Gates og Kate Roberts. De skal ha bidratt til harnessing girl power!

Noen vil kanskje huske at kronprinsessen fikk 8 minutter på lørdagsrevyen 14.05.2016 for å markedsføre den nye filantropiske organisasjonen som blant annet hun og Melinda Gates har tatt initiativet til, The Maverick Collective(Et av de utallige eksemplene på journalistisk prioritering og integritet i Dagsrevyen.)

– Mette-Marit blant verdens viktigste tenkere

Det norske kongehuset og norske statsministre fra Jens Stoltenberg til Erna Solberg har hatt og har en så nesegrus beundring for og et så symbiotisk forhold til multimilliardæren Bill Gates at de må betraktes som permanent inhabile i alt som har med den mannen å gjøre. De øser norske skattemilliarder over i fonds som kontrolleres av Bill & Melinda Gates Foundation og de er så starstruck hver gang han viser seg i Norge at det er reint parodisk. Her er en liten collage som viser litt av hvordan verdens nest rikeste mann behandles i Norge.

Servilitet?

Forrige artikkelLibanon vinner delvis seier i grensetvist
Neste artikkelHva handlet koronakrisa egentlig om?