Forskning: mRNA fra vaksine funnet i hjernen og hjertet til avdød mann

0
Shutterstock / montasje

«Funnene bekrefter tidligere rapporter om encefalitt og myokarditt forårsaket av genbaserte covid-19-vaksiner.»

Michael Mörz fra Städtisches Klinikum Dresden skriver i vitenskapstidsskriftet MDPI:

A Case Report: Multifocal Necrotizing Encephalitis and Myocarditis after BNT162b2 mRNA Vaccination against COVID-19

I rapporten heter det i vår uoffisielle oversettelse fra den engelske originalen:

Den foreliggende rapporten presenterer saka om en 76 år gammel mann med Parkinsons sykdom (PD) som døde tre uker etter å ha mottatt sin tredje COVID-19-vaksinasjon. Pasienten ble først vaksinert i mai 2021 med ChAdOx1 nCov-19 vektorvaksinen, etterfulgt av to doser av BNT162b2 mRNA-vaksinen i juli og desember 2021. Familien til den avdøde ba om obduksjon på grunn av tvetydige kliniske tegn før døden. Parkinson ble bekreftet ved obduksjonsundersøkelser. Videre var tegn på aspirasjonspneumoni og systemisk arteriosklerose tydelige. Imidlertid avdekket histopatologiske analyser av hjernen tidligere uventede funn, inkludert akutt vaskulitt (overveiende lymfatisk) samt multifokal nekrotiserende encefalitt av ukjent etiologi med uttalt betennelse inkludert glia- og lymfocytisk reaksjon. I hjertet var tegn på kronisk kardiomyopati samt mild akutt lymfo-histiocytisk myokarditt og vaskulitt tilstede. Selv om det ikke var noen historie med COVID-19 for denne pasienten, ble immunhistokjemi for SARS-CoV-2-antigener (spike- og nukleokapsidproteiner) utført. Overraskende nok kunne bare spikeprotein, men intet nukleokapsidprotein, påvises innenfor foci av betennelse i både hjernen og hjertet, spesielt i endotelcellene i små blodkar.

Siden intet nukleokapsidprotein kunne påvises, må tilstedeværelsen av spikeprotein tilskrives vaksinasjon i stedet for virusinfeksjon. Funnene bekrefter tidligere rapporter om encefalitt og myokarditt forårsaket av genbaserte covid-19-vaksiner. (våre framhevinger, o.a.)

Eller for å gjøre det helt klart:

Obduksjon av den avdøde vaksinerte mannen viser at han hadde spikeprotein i hjernen og hjertet som bare kunne ha kommet fra de såkalte «vaksinene», eller genterapiene, som man egentlig burde kalle dem.

Dette stemmer med en studie fra University of Minnesota fra 2021:

Experts: mRNA COVID-19 vaccines likely tied to heart inflammation

Shin Jie Yong skrev i Medium i 2021 i en artikkel som er positiv til disse «vaksinene»:

Det er ganske ubehagelig å innrømme at vaksiner har helserisiko, uansett hvor trygge de er i de aller fleste. For influensavaksiner kan feberkramper (kramper), Guillain-Barré syndrom (autoimmun nervesykdom) og anafylaksi (alvorlig allergisk reaksjon) forekomme. For Covid-19 kan anafylaksi oppstå fra mange vaksiner, alvorlige og dødelige blodpropp pluss lave blodplater fra AstraZeneca og J&J DNA-vaksiner, og mild til alvorlig hjertebetennelse fra Pfizer og Moderna mRNA-vaksiner.

Les også: CDC walks back COVID guidance again, finds lasting post-vaccine heart problems in young adults

Les: ‘Covid-19 vaccine administration must stop’ – Dr Aseem Malhotra’s MUST READ paper on mRNA vaccines

Etter farens altfor tidlige dødsfall av hjertefeil, begynte Dr Aseem Malhotra å undersøke de virkelige dataene knyttet til mRNA-vaksiner grundig. Han er en rådgivende kardiolog og en internasjonalt anerkjent ekspert på forebygging, diagnostisering og behandling av hjertesykdom. Som vi har skrevet tidligere var han en av de første som fikk den doble Pfizer Covid-19 mRNA-vaksinen i januar 2021.

Les: Han var en av de første til å ta to vaksinedoser, nå krever han vaksinene stanset

Undersøkelsen hans kulminerte i en todelt artikkel med tittelen «Curing the pandemic of desinformation on Covid-19 mRNA-vaccins through real evidence-based medicine». Artikkelen avslører skarpe hull i de sentrale Pfizer mRNA-studiene og funn hentet fra tilgjengelige legemiddelovervåkingsdata (samt fraværet av robuste sikkerhetsdata), noe som førte til at Dr Malhotra beskrev mRNA-vaksineutrullingen i hele befolkningen som «en hensynsløs gambling, i beste fall». Artikkelen er godkjent av mange ledende medisinske fagfolk, og etter at den ble publisert i Journal of Insulin Resistance, har den ført til sterkere krav om suspensjon av alle Covid-19-vaksiner.

Forrige artikkelBlinken kaller sabotasjeangrep på Nord Stream-rørledninger for en «enorm mulighet»
Neste artikkelI Tsjekkia står den politiske vindmåleren på storm