Han var en av de første til å ta to vaksinedoser, nå krever han vaksinene stanset

0
Dr. Aseem Malhotra

En av Storbritannias mest fremtredende kardiologer, Dr. Aseem Malhotra, som var en av de første som tok to doser av vaksinen og promoterte den på @Good Morning Britain, skriver i det fagfellevurderte Journal of Insulin Resistance at siden lanseringen av vaksinen har bevisene for dens effektivitet og sanne forekomster av uønskede hendelser blitt helt annerledes enn det som ble hevdet.

I artikkelen skriver Malhotra blant annet:

I den ikke-eldre befolkningen går «antallet man trenger å behandle» for å forhindre ett enkelt dødsfall opp i tusenvis. Ny analyse av randomiserte kontrollerte studier ved bruk av messenger ribonukleinsyre (mRNA)-teknologi antyder en større risiko for alvorlige bivirkninger fra vaksinene enn å bli innlagt på sykehus fra COVID-19.

Legemiddelovervåkingssystemer og sikkerhetsdata fra den virkelige verden, kombinert med plausible skademekanismer, er dypt bekymrende, spesielt i forhold til kardiovaskulær sikkerhet. Som et speilbilde av et potensielt signal fra Pfizer fase 3-studien, ble det sett en betydelig økning i hjertestansanrop til ambulanser i England i 2021, med lignende data fra Israel i aldersgruppen 16–39 år.

Konklusjon: Det kan ikke sies at samtykket til å motta disse vaksinene var fullstendig informert, slik det kreves etisk og juridisk. En stans og revurdering av den globale vaksinasjonspolitikken for COVID-19 er for lengst på tide.

Se video med Dr. Aseem Malhotra her:

Se nettsidene til Dr. Aseem Malhotra her.

Forrige artikkelKrav til alle banker om kontanttjeneste
Neste artikkelChris Hedges i samtale med rocklegenden Roger Waters om musikk og politikk