Hvem står bak de globale helsekrisene vi plutselig stadig blir rammet av? Sist ute – apekopper

0

Av Margrethe Salvesen.

Selvfølgelig måtte det komme en ny global helsekriseerklæring fra WHO.

Hvis man først har funnet verdens beste forretningsidé, så slipper man ikke den så lett. Dessuten trengs nye virus -varianter nå for å dekke over vaksineskadene som har eksplodert.

Hva er vel en bedre forretningsidé enn å skremme hele befolkningen til å ta et one-size-fits-all-produkt? Og hvor de samme som erklærer den globale helsekrisa kan tjene penger på den. Voila!

Ja, for det er ingen hemmelighet at selskaper som Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, er partnere i World Economic Forum, som 13.juni 2019 inngikk et strategisk partnerskap med FN/WHO. Og så har vi Bill Gates, som i 20 år har sikret seg tung innflytelse i WHO.

Han har stiftet både vaksinealliansen GAVI, og CEPI (som skal forberede seg på pandemier.) Hørte du? Forberede seg på pandemier?

Gates har gjennom 20 år fått med seg norske Gro, Jens, Erna og Jonas til å raust drysse penger inn i GAVI og CEPI, som også er knyttet til WHO. Slik har Gates skaffet seg tilnærmet full kontroll over global helse. WHO- leder Tedros, også kjent som terroristen fra Etiopia, skal ha vært på Gates lønningsliste.

Slik kan Gates styre WHO nærmest som et multinasjonalt selskap. Bra med erfaring fra Microsoft, forskjellen er kanskje at underavdelingene Microsoft har i 200 land, er byttet ut med 194 regjeringer?

Regjeringene er bundet til å følge WHO, i tråd med de internasjonale helseforskriftene (IHR). Bill Gates har uttalt at pandemien ikke er over før hele befolkningen er «vaksinert «.

Han virker nærmest besatt av å få sprøyter inn i 7 milliarder armer. Nå vet vi dessverre om skadene og dødsfallene det har medført.

Når vi også vet at Gates er oppvokst i en familie som har vært opptatt av befolkningsreduksjon i generasjoner, er det opp til hver enkelt å legge sammen to og to. Dokumentaren «Hvordan Bill Gates monopoliserte global helse» av James Corbett anbefales.

Servilitet?

Gates er norgesvenn, selvfølgelig, for i oljelandet i nord, har regjeringene gjennom 20 år alltid åpnet opp lommeboka og milliardene drysser over ham. Nå trengs visst også penger til apekopp-vaksiner.

Selvsagt gjør det det…

les: Den norske elitens nesegruse hengivenhet for Bill Gates

Får vi noe regnskap for de milliarder av skattekroner som har forsvunnet i Gates retning? Noe for Riksrevisjonen å ta tak i?

Fint at stadig flere våkner og skjønner at det er de samme kreftene som styrer legemiddelindustrien, mediene og nasjonale politikere. Ikke så smart å flagge ut beslutningen over vår helse og våre barn til korrupte billiardærer, som er opptatt av befolkningsreduksjon.

Vi må ta tilbake nasjonal styring nå.


I artikkelen om WHOs, eller det vil si Tedros Adhanom Ghebreyesus’, erklæring om apekopper som «global helsekrise» skriver NRK:

Apekoppar gir vanlegvis milde symptom i form av feber og utslett, og er sjeldan dødeleg. Det er eit virus du kan bli plagsamt sjuk av, med byllar på kroppen. Men det blir ikkje rekna som veldig farleg.

WHO understrekar at apekoppar ikkje er ein sjukdom den generelle befolkninga bør bekymre seg over. Og det er ikkje behov for massevaksinasjon eller flokkimmunitetskampanjar.

 Det skal altså skapes global panikk for en sjukdom som stort sett gir «milde symptomer» og «sjelden er dødelig» og som den «generelle befolkninga ikke bør bekymre seg over». Ikke en gang WHOs korrupte ekspertkomité klarte å svelge dette. Så den enda mer korrupte generalsekretæren måtte ta den jobben.

Les: WHO sitt hemmelege kupp: å diktere Gates’ og farmasigigantane sin globale helseagenda

Forrige artikkelVandana Shiva: Slik nedkjemper vi «The Great Reset»
Neste artikkel50 millioner amerikanere aksepterer politisk vold, viser ny undersøkelse