Den norske elitens nesegruse hengivenhet for Bill Gates

20
Bill Gates, Angela Merkel, Erna Solberg, Tedros Adhanom Ghebreyesus © World Health Summit

Det norske kongehuset og norske statsministre fra Jens Stoltenberg til Erna Solberg har hatt og har en så nesegrus beundring for og et så symbiotisk forhold til multimilliardæren Bill Gates at de må betraktes som permanent inhabile i alt som har med den mannen å gjøre. De øser norske skattemilliarder over i fonds som kontrolleres av Bill & Melinda Gates Foundation og de er så starstruck hver gang han viser seg i Norge at det er reint parodisk. Her er en liten collage som viser litt av hvordan verdens nest rikeste mann behandles i Norge.

– Mette-Marit blant verdens viktigste tenkere

I 2016 plasserte magasinet Foreign Policy kronprinsesse Mette Marit på lista over The leading global thinkers of 2016 . FP har delt lista si inn i ulike kategorier og sørlandsprinsessen er rangert sammen med mogulene. Der står hun oppført sammen med Melinda Gates og Kate Roberts. De skal ha bidratt til harnessing girl power!

Noen vil kanskje huske at kronprinsessen fikk 8 minutter på lørdagsrevyen 14.05.2016 for å markedsføre den nye filantropiske organisasjonen som blant annet hun og Melinda Gates har tatt initiativet til, The Maverick Collective. (Et av de utallige eksemplene på journalistisk prioritering og integritet i Dagsrevyen.)

Vi skrev den gangen at:

Det som også vil være kjent er at Mette Marit hadde nær kontakt med Jeffrey Epstein:

Kronprinsesse Mette-Marit innrømmer at hun har hatt flere møter med den pedofilidømte Jeffrey Epstein i perioden 2011–2013 og hun beklager at hun ikke sjekket fortiden hans grundigere, skriver DN. Kronprinsessen sier:

«– Jeg ville aldri hatt noe med Epstein å gjøre dersom jeg hadde vært klar over alvorlighetsgraden av hans kriminelle handlinger. Jeg burde undersøkt Epsteins fortid nærmere, og beklager at jeg ikke gjorde det.»

Men kongehuset har aldri fortalt offentligheten hvem som etablerte kontakten med Epstein. Vi tror ikke vi gjetter mye feil hvis vi tipper på at det var Bill Gates. Gates hadde svært nær kontakt med Epstein og møtte ham mange ganger, skriver New York Times. Gates møtte Epstein blant annet flere ganger i 2011 i det palassaktige huset til Epstein på Manhattan, altså i samme periode som Mette Marit også besøkte ham der.

Les mer om Jeffrey Epstein her.

Korrupsjon på høyt nivå

Vi kritiserer ikke norske statsledere eller det norske kongehuset for at de møter mektige mennesker og har samtaler med dem. Det er en del av jobben deres. Det vi kritiserer er at de etablerer et så intimt, et så nesegrust beundrende og så kritikkløst underdanig forhold til en av verdens rikeste personer og stiller den norske statskassa til disposisjon for hans private stiftelse.

Da blir det ikke lenger diplomati eller politiske samtaler. Da blir det korrupsjon på høyt nivå. Når dette også blandes med det høyst betente og råtne nettverket rundt Jeffrey Epstein og Bill Clinton, går det langt ut over enhver anstendighet, og hadde vi hatt en riksrevisjon i Norge og noe som liknet ei kritisk presse, burde hele dette spillet vært endevendt og rusket opp i slik at vi fikk alt på bordet.

Kan vi stole på statsministerens integritet?

Statsminister Erna Solberg har en dobbeltrolle som både Norges statsminister og som ansvarlig i FN for gjennomføring av Aganda 2030 og de såkalte «bærekraftmålene». Allerede det er en sak som riksrevisjonen burde ha slått ned på, for hvem representerer hun når hun pøser norske skattemidler over i diverse FN-fonds?

Men det går også an å spørre hvem Solberg tar råd fra når det gjelder koronakrisa. Når hun har etablert et så tett partnerskap med Gates at Norge faktisk står som sentral aktør i hans såkalte vaksineallianse Gavi, er det ikke urimelig å spørre om det er Gates hun rådfører seg med.

Erna Solberg har gitt over 9 milliarder norske skattekroner til organisasjonene til Gates, ikke minst til Gavi. Aftenposten skrev i 2017:

«Regjeringen har gitt flere milliarder kroner til den globale vaksinealliansen Gavi. Korrespondanse knyttet til rapportering, utbetalinger, oppfølging, evalueringer og referater har manglet i UDs arkiver.»

Den norske elitens forhold til multimilliardæren og den politiske aktøren Bill Gates er så betent at det er på tide at det blir tatt hull på byllen. Verken Jens Stoltenberg, kongehuset eller Erna Solberg holder den distansen og den uavhengigheten overfor en så mektig aktør som vi som innbyggere og skattebetalere har rett til å forlange av dem. Dette må det ryddes opp i.


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Som Pål helt riktig påpeker: Bill gates og Melindas Foundation er kriminalitet på absolutt høyeste nivå. det er ingen personer i verden som har spilt en så aktiv rolle i forberedelsene (generalprøvene) til denne Coronaen. Bill gates har vært sentral insider helt siden 2015,noe som kan dokumenteres av en redde videoopptak.
  Påls ønske om at “dette må det ryddes opp i” frambringer et nytt spørsmål: Hvem skal gjøre det?
  Jeg har bladd gjennom siste uke av Klassekampen. Her finnes ikke en linje om dette forbryterdynastiet som finansieres fra Norge.
  Det som står er fullstendig fjollete artikler fra Braanen og herr mimir: “For at koronakrisa skal føre til mer demokrati og rettferdighet,må venstresida på banen og vise vei”.(6 april 2020)
  Det som er gates-prosjektets aktuelle ønske er påbudt Medical ID kort og biometrisk ID som de ønsker å innføre globalt.
  Microchips er allerede innført på barn i Bangla Desh. Meningen med Gates håndtering av krisa er den globale digitale overvåkningsstaten som også vil innkludere både demokrat Braanen og herr Mimir.
  Hvem i Norge skal rydde opp i dette?

 2. Det som også vil være kjent er at Mette Marit hadde nær kontakt med Jeffrey Epstein:
  Dette med Epstein handlet om temaet “Eugenics” nå omskrevet til “genetics,” og gen-redigering, hvis man ser på firmaene som ex rådgiveren til Gates har brukt, Boris Nikolic,og som ble oppnevnt som “back up” for Epsteins testamente, ufrivillig eller ikke ( han nekter for å ville ha tatt del i det ) så er det " gene editing" i portfolioen til biomatics, blandt annet.


  https://biomaticscapital.com/portfolio/
  Det er her jeg tror man må søke svarene.
  Why is the Gates foundation investing in GM giant Monsanto?


  “Bill Gates Refuses To Comment On Why He Flew On ‘Lolita Express’ After Epstein’s Felony Sex Conviction”

  Epstein was famously obsessed with genetic editing, hoping to have his head and his genitals frozen after he died, and dreamed of turning his New Mexico ranch into a facility where countless women could be impregnated with his seed. It is unknown whether or not he discussed those plans with Gates and his futurist associates.
  https://www.statedepartmentwatch.org/2019/08/22/bill-gates-refuses-to-comment-on-why-he-flew-on-lolita-express-after-epsteins-felony-sex-conviction/

  https://www.youtube.com/watch?v=xNPjvrqhalQ

  Faren til Gates het William Henry Gates Sr.
  Bill Gates :
  "My dad was head of Planned Parenthood. And it was very controversial to be involved with that. And so it’s fascinating. At the dinner table my parents are very good at sharing the things that they were doing. And almost treating us like adults, talking about that.”

 3. Angående Mette Marit så dreier hennes mange møter med Jeffrey Epstein om denne dopen andreochrome som Epstein har tjent seg søkkrik på som omtrent hele super eliten nærer seg på. Får man ikke i seg dopen så forfaller man rekordfort og ender opp som Bill Clinton her.

  dgfshgjgkhkfsg

  tyryuiopå

  Bill Gates går nok også på denne dopen, bare hør her hva han selv sier om vaksiner og ID2020. alt som kryper og går i verden skal ta vaksinen hans og dyrets merke.
  WHO går også ut nå og krever at alle land i verden sender soldater på dørene til folk og drar ut de som man tror kan være smittet med Corona og setter dem i leier. Noe som betyr å hente ut alle opposisjonelle fra sine hjem og utrydde dem og skylde på Covid 19.
  Det som skjer nå er identisk med det som skjedde i konsentrasjonsleirene, men nå dreier det seg ikke bare om 6 millioner jøder, men om 7.7 milliarder mennesker.

  WHO Official: It’s Time To Remove People From Their Homes & COVID Task Force Admits Inflated Numbers

  https://www.youtube.com/watch?v=KJ5Xo3NAUE0

  David Icke hadde en live sending med 10 millioner seere om covid 19 og 5G, den ble sensurert og slettet først av Youtube, så Vimo, så Bitcut, men heldigvis så kan den sees enda på London RealTV.

  Her får du forklart alt fra a til å om hva dette handler om og hvordan verden blir så til de grader lurt.
  Her kan du se informasjonen makteliten er livredd for at noe skal se.
  En lang rekke andre kanaler er også tatt ned så det er nok bare et tidsspørsmål før Steigan også blir stengt ned.

 4. Avatar for Mikkel Mikkel says:

  Det helt normalt at folk ser skikkelig rare ut når de blir gamle. Alle kan også se rare ut med litt bildejustering. Det der med dop i barneblod høres ut som overtroisk sludder.

  Ser ikke at han der David Icke tenker å forandre økonomiske systemet slik at det blir bedre for arbeiderklassen. Virker mer som nyttig avleder synes jeg.

 5. Avatar for Geirijo Geirijo says:

  Det er synd at Steigan bruker så mye tid på å spre drittpakker og konspirasjonsteorier uten det minste forsøk på å vise det perspektivet Bill Gates selv bruker.

 6. Da får du se denne her da så får du sannheten servert på sølvfat Mikkel :slight_smile:

  Det med dop i barneblod er bare å skrape såvidt i toppen på isfjellet.

  Kos deg med denne med mindre du er redd for fakta og lider av kognitiv distans.

  https://www.youtube.com/watch?v=QZ3KFsLo05k
 7. Meet the exosome, the rising star in drug delivery

  July 30, 2018

  1.Exosomes can deliver therapies into cells that would otherwise be hard to reach.

  De kan altså frakte noe. ( “godstog med varer” )

  2.Companies are hoping to use the vesicles to package small-molecule, protein, and RNA drugs or even use them as therapies themselves

  3.Like Codiak, many are manipulating exosomes to solve drug delivery problems for a dizzying array of therapies: small molecules, RNA therapies, proteins, viral gene therapy, and even CRISPR gene-editing tools.
  Jøss !
  https://cen.acs.org/business/start-ups/Meet-exosome-rising-star-drug/96/i31

  De kan frakte genredigerings-redskaper !!!

  CRISPR’s breakthrough problem February 13, 2017

  If the CRISPR gene editing system is to live up to its disease-curing potential, researchers must devise a plan to deliver it into the body

  https://cen.acs.org/articles/95/i7/CRISPRs-breakthrough-problem.html

  Jeg holdt på å lese en artikkel om Gates, og Monsanto og at det var lov med roundup i Norge fram til 2022, og jeg visste jo at det var omdiskutert, men så tok alt en annen vending da jeg så dette.

 8. Her trengs det sosial distansering på høyt nivå.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

12 flere kommentarer

Deltakere