Velkommen etter!

0

Fra norgesmesterskapet i fossroing.

Av Terje Sørensen, pensjonert advokat.

Jeg var 1 år; 4 måneder; 1 uke; 6 dager tidligere ute enn koronakommisjonen med kritikk og advarsler om bruken av karantenehotell under den såkalte koronapandemien.

Det er allment kjent at Koronakommisjon nummer 2 i sin siste rapport (26.4.2022) om norske myndigheters håndtering av koronapandemien har kritisert myndighetene for dette. Avisoppslagene er tydelige bevis, se bl.a. Dagbladets omtale med overskriften «Visste det var kokos», og hos «steigan.no» med omtrent samme overskrift, Advokat Morset: «Visste at koronahotell var klin kokos, men det er sterkt å få det svart på hvitt»

Men jeg var før ute:

På et langt, langt tidligere tidspunkt enn kommisjonen hadde jeg oppdaget myndighetenes inkompetente håndtering – og for mange svært belastende lidelser – av dette saksforholdet. I et innlegg på Facebook 13.12.2020 med overskriften «Så du fra norgesmesterskapet i fossroing tilbake bort fra inkompetente karantenehotelltiltak i dagsrevyen i kveld, 13.12.2020?» kommenterte og kritiserte jeg myndighetenes bruk. Jeg vedlegger en skjermdump av mitt innlegg tatt fra min scrapbook «Terje på Facebook CORONA SPECIAL», side 107, (gult markert og især det som er merket med røde understrekninger), som du også finner på denne URL: https://www.terje-sorensen.no/terjep%C3%A5facebook….

Terje Sørensen

Pensjonert advokat

Les også: Norge må forklare seg for Europa – alvorlige brudd på menneskerettighetene

– Høsten kommune-Norge ble litt totalitært

Hva er opposisjonens holdning til såkalte karantenehotell?

Internering i «karantenehotellene» har mer preg av straff enn av smittevern

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelHva er krig?
Neste artikkelhemali får verken annonsere hos TV2 eller Dagsavisen