Jordan Peterson oppfordrer opposisjonen til å gripe muligheten

0

Av Martin Langvad.

Mens Trudeau tvitrer nedsettende karakteristikker av lastebilsjåførene fra sin selvpåførte karantene har kjendiser og noen canadiske politikere gitt støtte til lastebilsjåførene og demonstrantene i Ottowa by.

En av dem er psykolog, professor, og forfatter Jordan Peterson. I en video på YouTube oppfordrer han den politiske opposisjonen i Canada til å gripe muligheten lastebilsjåførene har gitt dem.

YouTube player

«Hello everyone. I am in Miami today, on my tour. It’s the end of January, I’ve been watching what’s been happening in Canada over the last 10 day, let’s say, and months before that too, wondering what’s going on and trying to think it through.

I thought I’d make a video today, a message to premier Scott Moe and Jason Kenney and Doug Ford, and leader of her majesty’s loyal opposition, Erin O’ Toole, and ask you guys: What in the world are you waiting for?! It’s your moment! You’ve got a huge numbers of canadians occupying Ottowa, expressing their dismay with the suspension of our chartered rights in the face of this so-called emergency. Our prime minister has literally abandoned the city, run away, as far as I can tell, citing security concerns because I think he believes his own propaganda about the nature of the people who are sitting in Ottowa, and then lying about it, justifying it as as a consequence of being exposed to covid, despite the fact that he is double vaccinated and tested negative.

You’re not gonna get a better opportunity. This is your moment, conservatives in Canada. You could come out and say to the population, say to the people who are desperate to hear this, that we can have our lives return to normal, and that there’s still some danger, but that we got this with competent leadership and care. We can return our lives to what they should be. We can have our country back. We can move forward into the future in a normal manner.

So gentlemen, premier Scott Moe, Jason Kenney, Doug ford. You’re good men. Erin O’ Toole, you’re the leader of the opposition. Man, even the NDP leader came out and said that truckers are essentially a bunch of white supremacist, for all intents and purposes. The opposition, your opposition, our government is in disarray. And the people are doing everything they can to make their wants known. Guys, reassure canadians. Remove these mandates that are crippling our businesses and interfering with our private lives and stopping us from being able to travel. Seize the day!«

Statsminister Justin Trudeau har ikke særlig høye tanker om sin egen befolkning, og har tidligere stemplet lastebilsjåførene som en alternativ bevegelse, med lite støtte i befolkningen og uakseptable syn. Nå hevder han på twitter at de stjeler mat fra hjemløse, trakasserer små bedrifter, og selvfølgelig at de er rasister.

LES: «Freedom truckers» lager verdens lengste konvoi i protest mot koronaregimet i Canada

Protestene er fredelige. Ottowapolitiet samarbeider med de som har organisert demonstrasjonen, og det er ikke foretatt arrestasjoner eller skrevet ut bøter, ifølge politiets pressemeldinger.

'Coward-19?' Trudeau Tests Positive For COVID While Hiding ...

Protestene har fått støtte av de canadiske lokalpolitikerne Ted Falk, Kerry Diotte, og parlamentsmedlem Pierre Poiliviere. En del kjendiser støtter også lastebilsjåførene, som ishockeykommentatoren Don Cherry, skuespillerinne Evangeline Lilly, og skuespiller, komiker, og YouTuber Russel Brand.

I et intervju med tre av de som organiserte konvoien, kommer det frem at to av dem er dobbeltvaksinerte, men syns mandatene er urimelige og at folk må få bestemme selv. De understreker at de ikke er «vaksinemotstandere». De sier også at de har takket nei til å la politikere tale på arrangementet fordi de er en grasrotbevegelse som ikke ønsker støtte fra politikerne som har satt dem i denne situasjonen. De sier at de har nok mat og drivstoff til å holde demonstrasjonen gående i mange uker. Deres GoFundMe har nådd 9,3 millioner canadiske dollar og er en av de største innsamlingsaksjonene i nettsidens historie.

https://twitter.com/i/broadcasts/1vAxRkzoeAXKl

LES: Rapporter fra Convoy For Freedom

YouTube player
Forrige artikkelSyretest på systemtenkning
Neste artikkelJapanske Kowa sier at ivermektin viser en «anti-viral effekt» mot omikron og andre varianter