Japanske Kowa sier at ivermektin viser en «anti-viral effekt» mot omikron og andre varianter

0
Innfelt Nobelprisvinner Satoshi Omura.

Det japanske handels- og legemiddelselskapet Kowa Co Ltd sa 31. januar 2022 at antiparasittmedisinen ivermectin viste en «antiviral effekt» mot omikron og andre koronavirusvarianter i felles ikke-klinisk forskning. Selskapet, som har jobbet med Tokyos Kitasato University om å teste stoffet som en potensiell behandling for COVID-19, oppga ikke ytterligere detaljer. Dette melder Reuters.

Bruken av ivermektin for å behandle COVID-19 blir for tiden undersøkt i en britisk studie drevet av University of Oxford. Forskerne sa mandag at det fortsatt var i gang, og de ønsker ikke å kommentere ytterligere før de har resultater å rapportere. Mange potensielle COVID-19-behandlinger som viste lovende i laboratoriet, inkludert antimalaria-hydroksyklorokinet blir studert, men studiene er ikke publisert.

Polemikken omkring bruk av ivermektin har blitt opphetet etter at Joe Rogan gikk ut i sitt show og sa at han sjøl brukte medisinen. Showet has publiseres på Spotify og har utløst protester fra sangerne Joni Mitchell og Neil Young, som ønsker at Spotify skal blokkere Rogan.

Grunnen til at polemikken mot ivermektin er så voldsom er at dersom det virkelig er slik at denne billige, ikke-patenterte medisinen virkelig er effektiv mot covid, så faller bunnen ut av argumentasjonen for nødsgodkjenning av eksperimentelle vaksiner, koronapass og vaksinepåbud. Dette truer BigPharmas milliardprofitter og slår beina under de politikerne som har surret seg fast til masta i kampen for at de eksperimentelle vaksinene er det eneste saliggjørende.

Indiske delstater har markante gode resultater med bruk av ivermektin

I 2021 meldte flere indiske delstater at de har hatt svært gode resulater etter at de begynte å foreskriver ivermektin i masseomfang. Den folkerikeste delstaten, Uttar Pradesh, med 240 millioner innbyggere var blant disse staten.

Ivermektin COVID-19-studier: Det foreligger per 31. januar 2022 147 studier, 96 av dem fagfellevurderte, 77 med resultater som sammenligner behandlings- og kontrollgrupper. Ivermektin er offisielt tatt i bruk for tidlig behandling i hele eller deler av 22 land (39 inkludert ikke-statlige medisinske organisasjoner).

Nyliger studier:

Parvezde Jesús Ascencio-Montiel LiuZubair TysonAbbas

COVID-vaksiner en spektakulær fiasko

Dataanalyser fra flere land viser en negativ sammenheng mellom covid-vaksinasjonsrater og forverrede infeksjonsrater og andre helsetrender, skriver Dr. Joseph Mercola. Han oppsummerer:

  • Britiske data viser at COVID-vaksinasjonen er en enorm fiasko, siden COVID-infeksjonsratene i Storbritannia er høyere blant de «fullvaksinerte» i alle voksne kohorter.
  • Infeksjonstallene øker også raskere blant de fullvaksinerte enn i uvaksinerte kohorter i alle aldre. Alt i alt beviser disse dataene at vaksinepass og mandater er fullstendig meningsløse.
  • Data fra Skottland viser mer av det samme. Det er større sannsynlighet for at dobbeltvaksinerte skotter blir innlagt på sjukehus for covid enn uvaksinerte. Siden omikron ble dominerende, er antallet tilfeller av COVID også lavere blant uvaksinerte enn blant enkelt-, dobbelt- og til og med trippel-vaksinerte.
  • Internasjonalt begynner journalister nå å prøve å dreie fortellingen bort fra tilfeller, sjukehusinnleggelser og dødsfall ved å påpeke hvor upålitelige disse dataene er. Det de ikke innrømmer er at «farlige feilinformanter» har framhevet disse problemene i to år allerede.
  • Omikron blåser store hull i pandemifortellingen, ettersom den overveiende påvirker de vaksinerte, og beviser dermed at mandater og vaksinepass er irrasjonelle og ubrukelige.

Det finnes ingen begrunnelse for pass og mandater

Blant de siste dataene som viser dette er offisiell statistikk fra den britiske regjeringa. Dens «National Flu and COVID-19 Surveillance Report: 13. januar 2022 (uke 2)» viser at COVID-infeksjonsratene i Storbritannia er høyere blant de «fullvaksinerte» i alle voksenkohorter.

Veksten av infeksjoner øker også raskere blant de fullt vaksinerte enn i uvaksinerte kohorter i alle aldre. Alt i alt beviser disse dataene at vaksinepass og mandater er fullstendig meningsløse og ikke annet enn et tvangsverktøy. På ingen måte reduserer de infeksjonsrater, sjukehusinnleggelser eller dødsfall fra COVID .

Uavhengig av hvor mange skudd en person har mottatt, blir de fortsatt smittet og overfører det. I tillegg vet vi at de vaksinerte er veritable inkubatorer for muterende stammer. Alt ved denne massevaksinasjonskampanjen er skadelig for folkehelsen.

Forrige artikkelJordan Peterson oppfordrer opposisjonen til å gripe muligheten
Neste artikkelMali utviser Frankrikes ambassadør