Vil Israel skrote vaksinepasset?

0
Illustrasjon: Shutterstock

Israels finansminister Avigdor Lieberman oppfordret alle partier i landet til å gå sammen om å avvikle landets Green Pass-system, skriver I24 News.

Lieberman sa:

«Jeg jobber med alle parter for å eliminere Green Pass og gjenopprette en normal rutine for oss alle.»

«Det er ingen medisinsk og epidemiologisk logikk i Green Pass, og mange eksperter er enige,» skrev han på Twitter.

«Det er en direkte skade for økonomien og samfunnets daglige funksjoner og i tillegg et betydelig bidrag til panikk i befolkningen. Jeg jobber med alle parter for å eliminere Green Pass og opprettholde en normal rutine for oss alle.»

Israels helseminister innrømte i september 2021 at koronapass ikke har noen hensikt

I september 2021 la «Americas Frontline Doctors ut et videoopptak av Israels helseminister fanget på direkte mikrofon og der han innrømte at det grønne passet ikke har noen medisinsk begrunnelse.

I videoen som opprinnelig ble utgitt av Israels Channel 12 News, ble Israels helseminister Nitzan Horowitz tatt opp under en privat samtale med innenriksminister Ayelet Shaked mens han diskuterte Green Passport-restriksjoner. Statsrådene var ikke klar over at mikrofonene fanget opp alt de sa. Channel 12 rapporterte:

«Helseministeren forklarte til innenriksministeren at Green Pass er nødvendig noen steder bare for å presse de uvaksinerte til å la seg vaksinere, og ikke på grunn av medisinske årsaker.»

Helsepass stanser ikke virus, men folk

Dette bekrefter det journalisten Laura Dodsworth skrev etter at hun hadde avslørt hvordan den britiske regjeringa har brukt adferdspsykologi til å skremme befolkninga til å adlyde. Hun har utgitt boka “A State of Fear: How the UK Government Weaponized Fear During the Covid-19 Pandemic.”

På en konferanse i det konservative partiet i Storbritannia i oktober 2021 sa hun:

«Vaksinepass er bare enda et adferdsverktøy som brukes av regjeringer for å «oppmuntre folk til å oppføre seg som en flokk».

Hun la til: «Den adferdsvitenskapelige tilnærminga fortsetter. Jeg vil påpeke at vaksinepass er et adferdsvitenskapelig verktøy som er uforenlig med konservatisme, våre demokratiske verdier og til og med informert samtykke. Jeg vil presisere at dette ikke handler om vaksinene, det handler om vaksinepasset. Det handler om at din private medisinske informasjon blir en offentlig sak.»

Dodsworth sa at bruken av vaksinepass vil «krysse et rubicon». Det vil føre til en massiv endring i orden i samfunnet som det ikke er noen vei tilbake fra.

Israel et av de mest vaksinerte samfunn i verden: antall «tilfeller» går rett til værs

Data fra Israel, som har vært vaksineindustriens prøvefelt nummer en, og har en av de mest gjennomvaksinerte befolkningene i verden, viser at det ikke har hindret antallet «tilfeller» i å gå rett til værs.

Data fra helsedepartementet viste at mer enn 54.000 mennesker testet positivt for COVID-19 på fredag, da aktive infeksjoner steg til over 442.000, skriver Times of Israel.

Kanalen Channel 13 sa at regjeringa har diskutert å løsne karanteneregler for voksne, og flere tjenestemenn heller mot å skrote «Green Pass»-kortet helt.

Israelske politikere har altså begynt å innrømme det som har vært klart for vitenskapen lenge: koronapass vil ikke stanse noe virus, det vil bare innføre et svært skadelig skille i befolkninga og påføre samfunnet og økonomien ytterligere skader.

Les også: Preben Aavitsland (FHI) advarer mot forskjellsbehandling av uvaksinerte

«Fullvaksinert» i dag – «uvaksinert» i morgen

Forrige artikkelMinst 8000 demonstrerte mot koronapass og tvangsvaksinering i Stockholm
Neste artikkelI karantene på New Zealand