Ursula von der Leyen vil ha vaksineplikt i EU

0
EU-kommisjonens maskerte president Ursula von der Leyen. Shutterstock

Ektemannen Heiko Echter von der Leyen, av adelsfamilien von der Leyen, er medisinsk direktør i vaksinefirma.

EU-president Ursula von der Leyen ble utnevnt til tross for at hun var til halsen i korrupsjonsskandaler fra sin tid som Tysklands forsvarsminister. Den tyske riksrevisjonen fant ut at det i hennes tid der ble skyflet titalls millioner av euro til eksterne konsulentfirmaer uten kontroll. Hun ble også anklaget for å ha ødelagt beviser i saka.

Så politisk er hun på gamle tomter når hun nå vil tvangsvaksinere hele Europas befolkning samtidig som mannen hennes Heiko Echter von der Leyen er medisinsk direktør i firmaet Orgenesis, som har spesialisert seg på genterapi som de bruker i covid-vaksiner.

I 1720 grunnla Peter von der Leyen en silkefabrikk i Krefeld. Både han og fabrikken sto under beskyttelse av Fredrik den store, og slik kunne adelshuset hans bygge opp sine formuer. En av familiens framtredende medlemmer Joachim Freiherr von der Leyen var medlem av nazipartiet og ble administrator for den nazistiske organiseringa av Tsjekkoslovakia og Polen.

Orgenesis er et børsnotert selskap og blant deres fem største eiere finner vi de vanlige mistenkte, Vanguard, BlackRock og State Street, som jo også er de største eierne i andre selskaper i BigPharma, slik som Pfizer, sam nesten alt mulig annet.

Når en korrupsjonsanklaget og ikke-valgt EU-president vil tvinge alle europeere til å vaksinere seg samtidig som hennes adelige ektemann vil tjene på å «rulle ut» vaksiner, så snakker man ikke lenger om korrupsjon.

Det er adelen som tar tilbake adelsprivilegiene sine.

Les: – Den ubehagelige sannheten om Ursula von der Leyen

EU-president von der Leyen støtter «The Great Reset»

EU ønsker at WHO skal få vide fullmakter til å styre global helse

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelFinancial Times: – Millioner, eller kanskje milliarder må bli migranter
Neste artikkelFolk fryser og strømregningene går til himmels, men Støre nekter å føre sosialdemokratisk politikk