Young Global Leaders – milliardærenes oppdrettsanlegg

0
Klaus Schwab har opprettet eget oppdrettsanlegg for globalistyngel.

Av Pål Steigan.

Både kronprins Haakon og kronprinsesse Mette Marit er med, og før dem har blant annet Angela Merkel, Sarkozy, Barroso, Tony Blair, Gordon Brown, Eivind Reiten, Mona Sahlin og og Viktor Órban vært med. Hvor? Jo, i Young Global Leaders (YGL), som best kan beskrives som milliardærklassens oppdrettsanlegg. Det er et forum som er opprettet under World Economic Forum (WEF).

Hvert år plukker de ut ledere under 40 til å være med i forumet og året etter blir de fleste av dem med i det som kalles YGL Alumni Community. Dermed opprettholder de kontakten seg i mellom og blir knyttet sammen med tidligere kull av oppdrettsledere. Dette forumet sier om seg sjøl:

Etter en transformativ personlig og profesjonell reise som ung global leder, inviteres medlemmene våre til å bli med i YGL Alumni Community.

Som forvaltere av Forum of Young Global Leaders, legemliggjør og opprettholder YGL Alumni Community YGL-etoset. Fellesskapet fremmer medlemmenes fortsatte vekst som ansvarlige ledere, styrker livslange forbindelser og driver løsninger på komplekse sosiale, miljømessige og økonomiske globale problemer.

Som ei gruppe på over 600+ fagpersoner i over 90 land over hele verden, er YGL Alumni engasjert i aktiviteter som tar sikte på å forbedre verdens tilstand. De er administrerende direktører for Fortune 500-selskaper, i kongehus, i ledende frivillige organisasjoner og nasjonale ideelle organisasjoner, offentlige personer i sivilsamfunnet, sportspersonligheter og mer.

På denne måten sørger WEF, som består av de 1000 rikeste selskapene i verden, for at det produseres en jevn strøm av ledere som er alet opp til å føre deres globalistiske politikk, og som holder sammen ed andre av samme slag.

Haakons nettverk.

Og de har lykkes med oppdretten

Når vi ser på hvem som har vært med i YGL, så er det ikke få som er kommet på en plass som er til stor fordel for den globale milliardærklassen. Hvis vi går helt tilbake til 1993 finner vi navn som:

William H. (Bill) Gates, Angela Merkel, Nicolas Sarkozy, José Manuel Barroso, Tony Blair, Bono, Gordon Brown, Eivind Reiten, Mona Sahlin og altså også Viktor Órban. EUs supersentralist Guy Verhofstadt var også med i 1993-kullet.

Opprinnelig ble forumet kalt Global Leaders for Tomorrow, og listene over hvert årskull der finnes i dette arkivet:  https://wikispooks.com/wiki/WEF/Global_Leaders_for_Tomorrow

Navnet ble endret til Young Global Leaders i 2004, og lista over årskullene fra det året og framover finnes her:  https://wikispooks.com/wiki/WEF/Young_Global_Leaders.  Til høyre på nettsida kan man lese navn på alle i hvert årskull.

Young Global smolt.

Blant de YGL Alumni som har begynt å gjøre seg gjeldende er nå Frankrikes president Emmanuel Macron, New Zealands statsminister Jacinda Ardern, (hun som vil dele landet i to klasser) den yngste finske statsminsiteren noen gang Sanna Marin, Tysklands helseminister under COVID-lockdowns Jens Spahn, de grønnes leder i Tyskland Annalena Baerbock, og mange flere.

I 2005 var blant annet følgende med i årskullet: Niall Ferguson, Chrystia Freeland, knallhard globalistpolitiker i Canada, les: Hvordan Chrystia Freeland organiserte Donald Trumps kupp i Venezuela. Larry Page medgrunnlegger i Google. Dette året ble Haakon Magnus med. Det samme gjorde krigshauken Samantha Power og Nathaniel Rothschild eneste sønn og arving til Jacob Rothschild. Mabel van Oranje er en nederlandsk djupstatsfikser med en utrolig CV.

Og sånn kan vi fortsette.

De er her alle sammen, fra Jeff Bezos, Leonardo DiCaprio, Samantha Power, Larry Page, Nathaniel Rothschild til Kjell Inge Røkke og Espen Barth Eide.

World Economic Forum har lagd kunstig ungdomsbevegelse

World Economic Forum mangler ikke penger, så for dem er det den letteste sak av verden å lage sin egen «ungdomsbevegelse» som skal være propagandister for milliardærenes Great Reset. «Bevegelsen» deres kalles Global Shapers Community. Og den har allerede skaffet seg en «Oslo Hub».

Oslo Hub skriver om seg sjøl at de er «exceptionally talented and diverse», eller sjølgode og pretensiøse, som det også heter.

Oslo Hub, exceptionally talented, men ikke så mye som minner om Oslo.

På nettsidene til World Economic Forum (WEF) kan man lese hva de ekstremt talentfulle skal drive med, og ikke overraskende er det akkurat det samme som milliardærklubben allerede holder på med.

For sikkerhets skyld var det sjefen WEF sjøl, Klaus Schwab, som grunnla denne «ungdomsbevegelsen». Og de ekstremt talentfulle ungdommene har følgende styre som skal sikre den rette kursen:

Klaus Schwab, Founder and Executive Chairman, World Economic Forum

David M. Rubenstein, Co-Founder and Co-Chief Executive Officer, Carlyle Group, United States of America

Jack Ma, Executive Chairman, Alibaba Group Holding Limited, People’s Republic of China

Ellyn Shook, Chief Leadership and Human Resources Officer, Accenture, United States of America

Adrian Monck, Managing Director; Head of Public and Social Engagement, World Economic Forum

Maria Teresa Kumar, President and Chief Executive Office, Voto Latina, United States of America

Khalid Alkhudair, Executive Vice-President, Riyad Bank, Saudi Arabia

Sharmeen Obaid Chinoy, Chief Executive Officer, SOC Films, Canada

Abi Ramanan, Chief Executive Officer, ImpactVision, United States of America

Juan Jose Pocaterra, Co-Founder and Chief Executive Officer, ViKua, Venezuela

Basima Abdulrahman, Founder and Chief Executive Officer, KESK Green Building Consulting, Iraq

Akira Sakano, Global Shaper, Osaka Hub, Japan

Patetisk og latterlig, men…

Global Shapers Community framstår både som sjølskrytende, patetiske og latterlige, særlig når man vet at dette er en «fake organisation» pumpet opp av småpenger fra korporasjonenes gigantbudsjetter. Men de skal likevel ikke undervurderes. Milliardærene er svært opptatte av å innrullere ungdom i planene sine, og det klarer de naturligvis. Global Shapers Community spiller på akkurat de tidsriktige strengene, og de kommer naturligvis til å produsere masse lettsvelgelig NGO-ideologi, som vil være «carefully designed to suck the twelve year old listener into our camp», som Frank Zappa sa.

Disse ekstremt talentfulle og eksepsjonelle menneskene skal sjølsagt være, og mange av dem er allerede, såkalte «influencere» som brukes til å selge milliardærpropaganda i ulike markedssegmenter. Et perfekt klatrestativ for unge og ambisiøse unge mennesker som vil opp og fram.

Forrige artikkelDen «grønne» energiens cargokult
Neste artikkelLege Peter Dvergsdal om feilbehandling av Covid-19: – En planlagt, kriminell handling
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).