Kampen mot det totalitære samfunnet står nå – velg side

0
Foto: Mateus Campos Felipe

Av CJ Hopkins.

Folk kan fortelle seg sjøl at de ikke så hvor ting har vært på vei de siste 17 månedene, men de gjorde det. De så alle skiltene underveis. Skiltene var alle skrevet med store, feite bokstaver, noen av dem med skummelt utseende germansk skrift. De lyder …

CJ Hopkins

“DETTE ER VEIEN TOTALITARIANISME.”

Jeg kommer ikke til å vise deg alle disse tegnene igjen. Folk som meg har påpekt dem og lest dem høyt i 17 måneder nå. Alle som vet noe om totalitarismens historie, hvordan det gradvis forvandler samfunnet til et uhyrlig speilbilde av seg sjøl, har siden begynnelsen visst hva det «Nye Normalen» er, og vi har ropt fra hustakene om det.

Vi har sett hvordan New Normal forvandlet samfunnene våre til paranoide, patologiserte, autoritære dystopier der folk nå må vise «papirene» for å se en film eller ta en kopp kaffe og offentlig demonstrere sin ideologiske underkastelse for å gå inn i et supermarked og kjøpe sine dagligvarer.

Vi har sett hvordan New Normal forvandlet flertallet av massene til hatfulle, hysteriske mobber som åpenlyst forfølger «de uvaksinerte», de offisielle «Untermenschen» i New Normal-ideologien.

Vi har sett på hvordan New Normal har gjort akkurat det enhver totalitær bevegelse i historien har gjort før den, rett etter boka. Vi påpekte alt dette, hvert trinn på veien. Jeg kommer ikke til å gjenta alt det enda en gang.

Jeg kommer imidlertid til å dokumentere hvor vi er for øyeblikket, og hvordan vi kom hit … for ordens skyld, slik at folk som senere vil fortelle deg at de «ikke hadde peiling på hvor togene skulle» skal forstå hvorfor vi ikke lenger stoler på dem, og hvorfor vi betrakter dem som feige og kollaboratører, eller verre.

Ja, det er tøft, men dette er ikke et spill. Det er ikke en meningsforskjell. Det global-kapitalistiske herskende etablissementet implementerer en ny, mer åpent totalitær samfunnsstruktur og styremetode. De opphever våre konstitusjonelle og menneskerettigheter, og overfører makten fra suverene regjeringer og demokratiske institusjoner til ikke-ansvarlige globale enheter som ikke har troskap til noen nasjon eller dens folk.

Det er det som skjer … akkurat nå. Det er ikke et TV -program. Det skjer faktisk.

Tida for folk til å «våkne» er over. På dette tidspunktet deltar du enten i kampen for å bevare det som er igjen av disse rettighetene, og den suvereniteten, eller du overgir deg til den «Nye Normalen» til global-kapitalistisk totalitarisme. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva du tror om viruset, eller dets mutante varianter, eller de eksperimentelle «vaksinene».

Dette er ikke et abstrakt argument om «vitenskapen.» Det er en kamp … en politisk, ideologisk kamp. På den ene siden er demokrati, på den andre er totalitarisme. Velg en jævla side, og lev med det.

Uansett, her er vi for øyeblikket, og hvordan vi kom hit, bare de brede slagene.

Det er august 2021, og Tyskland har offisielt forbudt demonstrasjoner mot den «Nye Normale» offisielle ideologien. Andre offentlige forsamlinger, for eksempel Christopher Street Day-demoen (bildet nedenfor), for ei uke siden, er fortsatt tillatt. Forbud mot politisk opposisjon er et klassisk kjennetegn på totalitære systemer. Det er også et klassisk trekk fra de tyske myndighetene, som vil gi dem påskuddet de trenger for å frigjøre New Normal-troppene mot demonstrantene i morgen.

I Australia har militæret blitt utplassert for å håndheve total overholdelse av regjeringens dekret … lockdowns, obligatoriske offentlige lydighetsritualer, etc. Med andre ord er det de facto militær unntakstilstand. Dette er et annet klassisk kjennetegn på totalitære systemer.

I Frankrike vil restauranteiere og andre bedriftseiere som betjener «de uvaksinerte» nå kunne bli fengslet, og selvfølgelig også «de uvaksinerte». Syndebukk, demonisering og segregering av «de uvaksinerte» skjer i land etter land over hele verden. Frankrike er bare et ekstremt eksempel. Syndebukk, dehumanisering og segregering av minoriteter – spesielt regimets politiske motstandere – er et annet klassisk kjennetegn på totalitære systemer.

I Storbritannia, Italia, Hellas og mange andre land over hele verden blir dette pseudo-medisinske sosial segregeringssystemet også introdusert for å dele samfunn inn i «gode mennesker» (dvs. lydige) og «dårlige» (dvs. , ulydige). De «gode menneskene» får lisens og oppmuntres av myndighetene og korporasjonsmediene til å slippe løs raseriet mot «de uvaksinerte», for å kreve vår segregering i interneringsleire, for å åpenlyst true med å ondskapsfullt drepe oss. Dette er også et kjennetegn på totalitære systemer.

Og det, mine venner, er der vi er.

Vi kom ikke hit over natta. Her er bare noen av de umiskjennelige tegnene på veien mot totalitarisme som jeg har påpekt i løpet av de siste 17 månedene:

Juni 2020 … The New (Pathologized) Totalitarianism.

August 2020 … The Invasion of the New Normals.

Oktober 2020 … The Covidian Cult.

November 2020 … The Germans Are Back!

Mars 2021 … The New Normal (Phase 2).

Mars 2021 … The “Unvaccinated” Question.

Mai 2021 … The Criminalization of Dissent.

Juni 2021 … Manufacturing New Normal “Reality.

Og nå, her er vi, hvor vi hele tida har vært på vei, tydelig, umiskjennelig på vei … direkte inn i Stormen som nærmer seg, eller muligens global borgerkrig. Dette er ikke slutten på veien til totalitarisme, men jeg er ganske sikker på at vi snart er framme. Det føles som om ting er i ferd med å bli stygge. Veldig stygge. Ekstremt stygge. De av oss som kjemper for å bevare våre rettigheter, og noen grunnleggende skinn av demokrati, er i mindretall, men vi har ikke fått det siste ordet vårt ennå … og det er millioner av oss, og vi er våkne.

Så velg side, hvis du ikke allerede har gjort det. Men før du gjør det, kan du se tilbake på historien til totalitære systemer, som av en eller annen grunn aldri ser ut til å fungere for de totalitære, i hvert fall ikke i det lange løp. Jeg er ikke en profesjonell filosof eller noe, men jeg mistenker at det kan ha noe å gjøre med noen menneskers uslokkelige ønske om frihet og vår vilje til å kjempe for det, noen ganger til døden.

Denne typen føles som en av de gangene.

Beklager at jeg gikk full «Braveheart» mot deg, men jeg gleder meg til å få nesa slått av meg av New Normal-troppene i morgen, så jeg er litt … du vet, altfor emosjonell.

Seriøst, men velg ei side … nå … eller ei side vil bli valgt for deg.

C. J. Hopkins er en prisbelønt dramatiker, romanforfatter og politisk satiriker. Skuespillene hans er produsert og har turnert på teatre og festivaler over store deler av verden.

Forrige artikkelMultinasjonale selskaper nekter uvaksinerte å komme tilbake på jobb
Neste artikkelKina gjør Shanghai til forsøkslaboratorium for yuan som verdensvaluta