Stormen som nærmer seg

0
Powerful Tornado On Road In Stormy Landscape


av CJ Hopkins. Consent Factory.

Så, det kan virke som GloboCap (antakeligvis en referanse til actionfilmen RoboCop, og kombinasjonen av ordene global og capitalism) ikke er fornøyd før de har greid å skape omfattende sosial uro, eller en de facto global borgerkrig, som de trenger som påskudd for å sikre at det nye patologiserte diktaturet har kommet for å bli, og for å omforme det som er igjen av samfunnet til en global pseudo-medisinsk politistat, det er iallefall dit vi ser ut til å være på vei. Og det virker som vi er på vei dit i veldig høy hastighet.

CJ Hopkins

Jeg har ingen krystalkule eller noe, men jeg forventer at ting kan bli ganske stygt i høst, og antakeligvis enda verre i vår overskuelige fremtid. Ja, venner, det vil komme en storm. Den bygd seg opp over 16 måneder, og GloboCap styrer rett mot den.

Jeg, og mange andre som meg, har fulgt dens utvikling som om vi var det Internasjonale Senteret for Patologiske Totalitære Orkaner (du vet, som senteret i Miami, bortsett fra at alle meteorologene er «konspirasjonsteoretikere»). Vi har dokumentert all propagandaen, løgnene, manipulasjon av statistikk, oppheving av grunnlovsfestede rettigheter, sensur, New Normal-flokkmentalitet, og resten av den nye offisielle ideologien og de totalitære grepene som har blitt gjort for håndheve den.

Innsatsen vår har ikke vært forgjeves, men vi har ikke klart å endre retningen som vi nå beveger oss i… en kurs som alltid har vært kjent, et steg som enhver totalitær bevegelse må ta for å nå sine mål. Du kan ikke omforme hele samfunn til kvasi-totalitære systemer uten sosial uro, kaos, ødeleggelse, krig, eller en annen katastrofe.

Hjernevasking av massene må til, men før eller senere må man provosere frem reaksjoner fra de som står i mot den nye totalitære «virkeligheten» sånn at man kan slå ned på dem, og gjøre dem om til offisielle fiender av staten og smittevernsdiktaturene. Det virker som at dette skjer allerede.

GloboCap oppfører seg mer og mer totalitær, og de gnir det inn.

Under den Nye Normalen her i Tyskland tar prominente offentlige tjenestemenn i helsesektoren i bruk goebbelske slagord som «INGEN RETTIGHETER FOR DE UVAKSINERTE!» og «DE UVAKSINERTE ER EN FARE FOR SAMFUNNET!»

I Europa, inkludert Storbritannia hvor «frigjøringsdagen» er rett rundt hjørnet, rulles det ut pseudo-medisinsk sosial segregering.

I Frankrike, Hellas og mange andre land mister de som ikke ønsker «vaksinen» jobben. Også andre former for straff brukes.

I USA, hvor uvaksinerte også blir segregert, går den nye normalens bøllegjenger fra dør til dør og prøver å tvinge familier av «vaksinemotstandere» til å tilslutte seg den nye offisielle ideologien.

Også videre . . . Jeg er lei av å ramse opp fakta. Det gjør ikke det minste inntrykk på de aller fleste tilhengere av den nye normalen. Som jeg har påpekt i tidligere innlegg har disse folka tatt farvel med sin evne til å tenke rasjonelt, og de har blitt oppslukt av en totalitær bevegelse, som har erstattet deres oppfattede og sosiale «virkelighet». Det er dette som deres «forstand» har blitt avhengig av å forsvare, så fakta betyr absolutt ingenting for dem.

Og du vet allerede hva som er fakta.

Ja, du. Oss. De andre. De uvaksinerte. «Koronafornekterne». Du trur vel ikke at hardbarka tilhengere av den nye normalen har lest helt hit?  De har ikke det. Hvis de tilfeldigvis kom over denne artikkelen på internett og ved et uhell begynte å lese den, skrudde hjernene deres seg av i løpet av det første avsnittet … Bokstavelig talt skrudde seg av, nevrologisk.

De så det som en trussel mot deres «virkelighet» og slettet det umiddelbart fra deres bevissthet, eller så rapporterte de det til FBI, Bundesnachrichtendienst, eller Facebook, eller en eller annen global korporasjon.

Det er hit vi har kommet … Folk rapporterer andres «tankeforbrytelser» til globale korporasjoner og politiet i «demokratiske» land i håp om ødelegge liv, eller i det minste få dem sensurert eller på et eller annet vis gjøre deres ytringer usynlig for folk flest.

Som jeg har påpekt tidligere, har våre samfunn blitt revet fra hverandre. Vi lever i to «virkeligheter» som begge er like fiendtlige mot hverandre. Problemet for oss (la oss si de uvaksinerte) er at vi antakeligvis utgjør 20 til 25 prosent av befolkningen, så vi er i et massivt mindretall. Problemet for tilhengerne av den nye normalen er at vi antakeligvis utgjør 20 til 25 prosent av befolkningen, som er altfor mange til å fengsles eller utestenges fra samfunnet.

Ergo er planen deres å gjøre våre liv så ulevelige som mulig, ved å segregere oss, stigmatisere oss, demonisere oss, mobbe, plage og presse oss til å konformere til alt som kommer.

De kommer ikke til å sende oss med togene til konsentrasjonsleirene. GloboCap er ikke som nazistene fra forrige århundre. De er avhengig av å opprettholde en illusjon av demokrati.

Så de må omforme oss til en underklasse bestående av «antisosiale konspirasjonsteoretikere», «vaksinemotstandere som sprer desinformasjon», «ytre høyre, som benekter resultatet av presidentvalget», «potensielt voldelige terrorister som er en trussel for resten av befolkningen» og hva enn de måtte komme på av andre stigmatiserende merkelapper. Slik kan vi kategoriseres som fanatikere ute av kontroll, og dermed bannlyses av samfunnet sånn at det ser ut som at vi bannlyste oss selv.

Denne prosessen er allerede godt på vei, og det kommer bare til å bli mer intenst, noe som til slutt vil føre til sosial uro. Den harde kjernen av «uvaksinerte» kommer ikke til å gi seg uten kamp. Igjen, dette er ikke Nazi-Tyskland. Det er for mange av oss som står i mot allerede. De kan segregere oss, legge ned forbud mot reise, tie i hjel våre demonstrasjoner, kansellere våre bankkontoer, og ellers plage oss, men de kan ikke sende oss vekk.

Så, de kommer til å fortsette å irritere oss til vi går fra vettet. Vi har vist en utrolig disiplin så langt, men til slutt kommer vi til å bli utålmodige. Det kommer til å bli kaotisk. Folk kommer til å bli skadd. Og det er nøyaktig dette GloboCap ønsker. Ingenting vil fryde dem mer enn om vi gjør oss selv til de «voldelige ekstremistene» som de langt på vei selv har skapt de siste fem årene. De ønsker desperat at vi skal bli «ekstremister» før vi sprer for mye av vår «desinformasjon», «vaksineskepsis», «valgfornektelse» og generelle mistro mot hele den globale kapitalistiske ideologiske agendaen.

Dessverre får de antakeligvis ønsket sitt oppfylt.

Det vi trenger er en organisert global kampanje med tradisjonell ikkevoldelige sivil ulydighet, men de kommer ikke til å gå oss tid til å organisere det. De kommer til å holde trykket oppe, og øke det, og den offisielle propagandaen, absurditeten, forvirringen, smittevernsregler i konstant endring, massehysteriet, og de åpenbare løgnene gjør at vi til slutt kommer til å gå fra vettet ute på kafé,  bussen, skolen, og ty til hærverk, eller verre former for «direkte handling».

I så fall er det game over. Da blir vi «ekstremistene» de advarte seg selv og andre mot, og de vil få makt til å gjøre hva de vil med oss, og våre tidligere venner (som er tilhengere av den nye normalen nå) kommer til å applaudere, eller se stille vekk.

Eller . . . Jeg vet ikke, kanskje jeg tar feil. Kanskje det er noen tilhengere av den nye normalen som fortsatt leser dette innlegget, og fortsatt er i stand til å ta til vettet. Kanskje vi fortsatt kan styre unna stormen, og fullføringen av «den nye normale» virkeligheten. Jeg vet det, jeg er nok fortsatt en håpløs idealist, så la meg dele en anekdote med dere før jeg takker for meg.

Jeg har på en måte prøvd å hinte litt, samt høflig påminne Glenn Greenwald, som jeg har stor respekt for, og alltid har respektert, om å ta til seg litt mot og i det minste kritisere de totalitære sidene av den nye normalen. Glenn er helt på linje med den offisielle narrativen om covid, og har gjort det klart at han ikke har noen interesse av å bruke sin gravejournalistikk til å undersøke nærmere.

Til tross for dette har jeg fortsatt å hinte litt, høflig spørre, og prøvd å oppfordre han om å kanskje skrive et par kritiske ord, kanskje stille et par kritiske spørsmål om den mest hårreisende offisielle propagandakampanjen i historien om offisielle propagandakampaner, og de åpenbare totalitære handlingene som myndigheter begår i hele verden.

For eksempel postet jeg nylig dette på twitter

Rett etterpå, og dette er sikkert bare en tilfeldighet fordi Glenn følger ikke the Consent Factory på twitter, tvittret han dette blasfemiske innlegget mot den nye normalen:

Altså er det, tydeligvis, fortsatt mulig for de som tror på det offisielle koronanarrativet som om det var skrevet på steintavler, å ytre seg kritisk om deler av det, og stille høflige spørsmål om logikken bak det, eller forresten hva med å bare slutte å oppføre seg som en gjeng ubevisst adlydende «snille tyskere» i det et nytt diktatur er i ferd med å vokse frem rett foran øynene deres?

Ja, jeg vet. Det er kanskje et desperat forsøk, men jeg har altså trua på folk. I tillegg er jeg gammel, så jeg ser ikke lengre frem til å stå på barrikadene, slik jeg gjorde for 30 eller 40 år siden.

Til slutt, til alle mine venner i det «nye» og «normale» Storbritannia…. Ha en flott «frigjøringsdag»!


Med velvillig tillatelse fra CJ Hopkins. Originalens tittel: The Approaching Storm. Oversatt til norsk av Martin Langvad.

Forrige artikkelOm psykologien bak konspirasjons-benekting
Neste artikkelMassiv desinformationskampanj mot Kuba avslöjad
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.