Italia: Stadig flere vaksinerte tester positivt for covid-19

0
Bakgrunnsbilde: Shutterstock

Den italienske storavisa La Repubblica melder om at stadig flere av de som er vaksinert, tester positivt for covid-19. Det gjelder også dem som har fått dose nummer to.

Avisa skriver at etter hvert som vaksinasjonskampanjen utvikler seg, blir det stadig oftere tilfeller av vaksinerte mennesker som tester positivt for Covid-19 blant dem. «Dette har ført til en uunngåelig overraskelse og bekymring. De som forbereder seg på å motta den første dosen av vaksinen, de som har bestilt time og også de som håper før eller senere at deres tur kommer, lurer på hvordan dette kan skje.»

La Repubblica skriver:

Vi har allerede rapportert om de første tilfellene av helsearbeidere som testet positivt etter Covid-vaksinen. I mellomtida har det vært andre: det siste tilfellet er en lege i Irpinia som omtrent en måned etter den andre injeksjonen av Pfizer-BionTech viste symptomer på koronavirus, og ble testet til å være positiv ved en molekylær test. Dette skjer også i andre land.

I Israel, der mer enn halvparten av befolkninga allerede er vaksinert, regner helsemyndighetene med over 30.000 positive blant dem som har fått minst en dose. De hadde imidlertid en lavere virusmengde.

Massimo Andreoni , virolog på Tor Polyclinic Vergata, sier at vaksinerte som er positive i sin tur kan smitte andre.

I april meldte CDC i USA om 5.800 tilfeller av at fullvaksinerte hadde fått covid-19.

En analyse som Tucker Carlson i Fox News presenterte 22. mai 2021 sier at fra desember 2020 til april 2021 hadde 3.362 mennesker i USA som hadde fått covid-19 vaksine dødd etter at de fikk vaksinen. Tallene stammer fra Vaccine Adverse Events Reporting System — VAERS — som styres av CDC og FDA. Dette systemet fanger opp bare en liten del av de faktiske tilfellene. En rapport fra Department of Health and Human Services i 2010 konkluderte med at «færre enn én prosent av bivirkningstilfellene fanges opp».

Vi må dermed regne med at det er store mørketall også når det gjelder faktiske tilfeller av smitte etter at folk er fullvaksinerte. Det er så enorme profitter knyttet til disse vaksineprogrammene, at det også gjøres mye for å holde de negative nyhetene borte fra mediene.

Les: Vaksinene skaper nye dollarmilliardærer

Absurd med «vaksinepass»

Norge dilter i fotsporene til EU og regjeringa Solberg vil tvinge gjennom vaksinepass også her til lands. Dette skjer til tross for at både jurister og andre eksperter har advart sterkt mot dette, og til tross for en uvanlig sterk folkelig protest mot forslaget.

– Vaksinepass er en dårlig idé

Vaksinepass utfordrer vårt syn på mennesket

Høringsuttalelse om koronasertifikat – endringer i smittevernloven

Når det nå viser seg at også vaksinerte kan få covid-19 og kan smitte andre etter at de er vaksinert, blir dette vaksinepasset enda mer absurd.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelVaksinene skaper nye dollarmilliardærer
Neste artikkelFacebook sensurerer til fordel for Saudi-Arabia