Holocaust-overlever Vera Sharav og Dr. Reiner Fuellmich i samtale om fascisme da og nå

0
Vera Sharav

Vera Sharav ble født i Romania av jødiske foreldre. Hun overlevde holocaust, noe faren hennes ikke gjorde. I voksen alder er hun blitt en aktivist i kampen mot visse sider av det den biomedisinske industrien holder på med og hun har grunnlagt Alliance for Human Research Protection. Hun er spesielt opptatt at folk ikke skal kunne pålegges å ta giftige legemidler. Se: «Profile: Vera Sharav».

Den tyske eksperten på internasjonal lov, korrupsjonssaker og medisinsk jus Dr. Reiner Fuellmich har ført store internasjonale rettssaker mot korrupte korporasjoner som Deutsche Bank og Volkswagen. Nå har han innledet et stort internasjonalt søksmål mot dem som er ansvarlige for koronaskandalen. Se søksmålets nettside her.

Her er Sharav i samtale med Fuellmich, og Sharav legger stor vekt på å peke på likhetene mellom fascismen før og nå og hvordan frykt ble brukt og igjen blir brukt for å manipulere milliarder av mennesker.

Her har vi lagt ut lenker til samtalen både på YouTube og på en alternativ kanal hvis den førstnevnte skulle bli sensurert bort.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.