Holocaust-overlever Vera Sharav og Dr. Reiner Fuellmich i samtale om fascisme da og nå

0
Vera Sharav

Vera Sharav ble født i Romania av jødiske foreldre. Hun overlevde holocaust, noe faren hennes ikke gjorde. I voksen alder er hun blitt en aktivist i kampen mot visse sider av det den biomedisinske industrien holder på med og hun har grunnlagt Alliance for Human Research Protection. Hun er spesielt opptatt at folk ikke skal kunne pålegges å ta giftige legemidler. Se: «Profile: Vera Sharav».

Den tyske eksperten på internasjonal lov, korrupsjonssaker og medisinsk jus Dr. Reiner Fuellmich har ført store internasjonale rettssaker mot korrupte korporasjoner som Deutsche Bank og Volkswagen. Nå har han innledet et stort internasjonalt søksmål mot dem som er ansvarlige for koronaskandalen. Se søksmålets nettside her.

Her er Sharav i samtale med Fuellmich, og Sharav legger stor vekt på å peke på likhetene mellom fascismen før og nå og hvordan frykt ble brukt og igjen blir brukt for å manipulere milliarder av mennesker.

Her har vi lagt ut lenker til samtalen både på YouTube og på en alternativ kanal hvis den førstnevnte skulle bli sensurert bort.

YouTube player

Forrige artikkelPeter McCullough: Det gir gode resultater å behandle covid-19 tidlig
Neste artikkelOm å tape ansikt
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).