Noen viktige vaksinehemmeligheter

43
Foto: Shutterstock

La meg dele noen fakta til ettertanke i ei stille førjuls- og førvaksineringstid.

Av Hans Husum, dr. med., distriktslege i Finnmark, Lakselv, først publisert i Nordnorskdebatt.no.

Først om vaksiners sikkerhet:

I oktober 2009 sa USAs vaksinegeneral Fauci at svineinfluensa-vaksinen var grundig testa, «alvorlig bivirkninger er svært, svært, svært sjeldne».

Tre år etter Europas største massevaksinasjonskampanje – 45% av Norges befolkning blei vaksinert den gang – var det registrert 1400 europeiske barn med varig hjerneskade (narkolepsi) etter vaksinering med Pandremix. «Den mest alvorlige vaksinekatastrofen i moderne tid,» sa overlege ved Folkehelseinstituttet Preben Aavitsland.

Steinar Madsen, fagdirektør i Legemiddelverket var uenig: Det var forsvarlig å gi Pandremix hastegodkjenning «fordi den bygde på en allerede godt utprøvd vaksineplattform, de velkjente influensavirus var ganske enkelt skifta ut med svineinfluensaviruset, derfor ikke nødvendig å teste for nye bivirkninger.»

De nye covid-19-vaksinene som snart skal hastegodkjennes bygger derimot på heilt nye vaksinemodeller: Genmateriale (Moderna, Pfizer-BioNTech) eller proteinpigger (AstraZenec-Oxford) fra coronaviruset skytes mot cellene våre for å trigge produksjon av antistoff som nøytraliserer viruset og for å aktivisere T-celler som rydder vekk virus-skadde celler.

Dette er invasjon i lite kjent økologisk landskap. Trass i massiv forskning det siste året slås det entydig fast i rykende ferske oppsummeringsartikler fra ledende forskningstidsskrift:

Nature: «Mange mekanismer for immunskader av covid-19 er lansert, men vi mangler kausale bevis.»

Science: «Det trengs langsiktig overvåkning etter eventuell godkjenning.»

Igjen er Madsen uenig: «Dette er vaksiner med høy sikkerhet, de er testa på 43.000 til 60.000 forsøkspersoner,» sier han. Men Madsen sier ikke at bare 7% av disse testpersonene er eldre – de som utgjør den viktigste målgruppa for nyårets massevaksinering i Norge, medmenneskene med mye kroniske sjukdommer og skjørt/svekka immunforsvar. Og han sier heller ikke at testperioden for bivirkninger er svært kort, gjennomsnittlig fire måneder. Det er snaut, tatt i betraktning at de fleste narkolepsi-tilfellene etter Pandremix blei registrert åtte måneder etter vaksinering, mange enda seinere.

Og Madsen bekymrer seg ikke over det faktum at vi til dags dato ikke veit hvordan narkolepsi-skaden oppsto, vi veit bare at den var autoimmun – at den skyldtes en utilsikta respons fra immunsystemet. Vaksinen hadde trigga produksjon av et antistoff som ikke bare gikk laus på viruset men også på de friske nervecellenes reseptorer.

Dernest bør vi tenke over hvor mange vi må vaksinere for å slukke pandemien. Hvor ligger grensa for å oppnå flokk-immunitet?

Vi må vaksinere 60-70% av befolkninga, sier de norske vaksinegeneralene. Neida, 10% er nok, skriver British Medical Journal (vanligvis en vitenskapelig gullstandard) og viser til allerede etablert kryss- immunitet i den europeiske befolkninga.

De siste måneders forskning viser nemlig at 60% av ikke-coronasmitta unger bærer antistoff i blodet fra allerede gjennomgåtte coronainfeksjoner. Fire typer coronavirus har gitt sesongforkjølelse i den europeiske befolkninga i mange tiår – og etterlatt gode immunspor. Derfor blir ikke ungene sjuke – eller bare litt sjuke – når de får i seg covid-19.

Også hos voksne er det nå dokumentert at både antistoff- og T-cellerespons på covid-19 er satt i en viss beredskap av tidligere corona-forkjølelser.

Når epidemiologene ved Münster-unviersitetet i Tyskland og ved Oxford legger denne kryssimmuniteten inn i modellen og antar en smittsomhetsgrad for covid-19 på R0=2,5 (som også Madsen &Co legger til grunn), er resultatet ei anbefaling om å vaksinere 10% av befolkninga.

Hvis vitenskapsfolket – og ikke Madsen – har rett, kan vi altså la vær å utsette tre millioner medborgere for ei dårlig utprøvd vaksine.

Dette er lett tilgjengelig og livsviktig kunnskap. Hvor lenge skal den fjerde statsmakta la farma-lobbyen danse uforstyrra på podiet?

PS. Jeg har regelmessig tatt godt utprøvde vaksiner mot farlige sjukdommer i førti år under nødhjelpsarbeid i fattiglanda.

Les også: Corona, brøkregning og katastrofekapitalisme

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Slangen Slangen says:

  Takk. Uvanleg klare ord om vaksinegalskapen frå kvalifisert hald.
  10 år eller 20 års utprøving, kanskje så lite som 3 år, men aldri berre nokre månader.
  Igjen, takk til dr. Husum.

 2. Vitenskapsfolket har rett, en kan ikke utsette 3 millioner av en befolkning på 5,3 millioner for en svært dårlig utprøvd og dermed så godt som uprøvd vaksine, mot et virus som de ennå ikke har klart å isolere og som påvises av en test, PCR-testen, som gir en stor prosentandel falske positive, en test som nå mange vitenskapsfolk underkjenner for formålet.

  Dette for et virus med en overlevelsesprosent på over 99,8, og som 90% av de som bærer det ikke vet at de har engang. Argumentet fra regimet og dets propagandaapparat norsk hovedstrøms-presse og media, er at “de friske må ta vaksinen for å hindre at de i risikogruppen blir syke”.

  En skal altså gamble ved å gi de fleste i yrkesaktiv alder i landet en uprøvd hastevaksine som attpåtil er eksperimentell ved at den inneholder mRNA komponenter, en hvit flekk på vaksine kartet, og det for at de i risikogruppen som utgjør en svært liten prosentandel, for de aller flestes del sengeliggende pleiepasienter i høy alder på sykehjem, altså døende, ikke skal bli smittet?

  Det er bare en befolkning hensatt i en panikktilstand av regimet og deres MSM til et punkt de ikke kan tenke klart, som kan gå med på å la seg masse-vaksinere på et slikt grunnlag. Folk er ikke klar over hvordan media-boblen de befinner seg i all sin våkne tid indoktrinerer og hjernevasker dem til alle motforestillinger er borte sammen med sunn skepsis.

  De har rett som sier at landene har ikke regjeringer lenger, men administreres av den globale storkapitalens folk, mot at de får et sete i styringsklassen i Now World Order. Hvis regimet vil tvangs-vaksinere det meste av Norges befolkningen med uprøvde hastevaksiner blir det et avgjørende bevis på at de representerer ikke folk og lands interesser, de administrerer befolkningen for den globale storkapitalen.

 3. Avatar for smurfen52 smurfen52 says:

  Ved $vinefadesen så ble det kjøpt inn 9,4 millioner doser vaksiner til 5 millioner innbyggere. etterpå sa Statsminister Jens at han bestilte 9,4 millioner doser for at han ikke viste hvor mange som bodde i Norge.

  Søker man på 9.4 millioner doser på Google så får man ikke opp noe, søker man derimot på 9.4 millioner doser på frie søkemotorer som DuckDuckgo så får man tusenvis av treff.

  Dypstaten er flinke til å slette alle spor etter fadesene sine.

  Vi hadde ingen svinepandemi, vi hadde en vaksine pandemi.

 4. Avatar for K11 K11 says:

  Jeg var en av ihvertfall et par hundre studenter ved NTNU som høsten 2009 ble advart av professor Lars Johan Materstvedt mot å ta svinevaksinen. Det var massiv propaganda i mediene om nødvendigheten av å ta den, men Materstvedt gikk mot strømmen, og henviste til sine mektige venner i helse-Norge, som ikke skulle ta vaksinen selv, og som skulle holde den langt unna familiene sine.

  Hvordan det gikk vet vi jo nå, og jeg holdt meg heldigvis unna vaksinen, selv om Materstvedt aldri kom med noen begrunnelse for advarselen sin, annet enn henvisning til maktmenneskene han kjente i helsevesenet.

  Sånn ser det ut når politikere tar Pfizers nye vaksine:

  https://www.youtube.com/watch?v=7Ga-wsPZeGw

  (Og ja, linken ble muligens sensurert av “uavhengige faktasjekkere”, slik den blir på bl.a. Facebook.)

 5. Avatar for K11 K11 says:

  Jeg tenker litt på NoFence-teknologi som brukes til å holde bl.a. geiter innenfor et bestemt område. En liten boks henger rundt geitas hals. Denne boksen er utstyrt med f.eks. GPS. Beveger geita seg utenfor området hvor den skal beite, får den først en liten advarsel i form av en lyd eller en kraftig vibrasjon. Gjør den det igjen, får den et lite støt. Gjør den det enda en gang, får den kanskje et litt kraftigere støt. Slik holder geitene seg innenfor området hvor de skal være, uten at gjerder er nødvendige. Teknologien har vært i bruk i Norge i noen år: Geiter er gode til å holde områder frie for skog, og dette er nyttig mange steder, bl.a. rundt høyspentmaster.

  Når Klaus Schwab & Co. skal holde den vaksinerte slavekasten sin innenfor bestemte små områder (f.eks. en leilighet) i fremtiden, er det nyttig om f.eks. vaksinen (eller kvanteprikktatoveringen vi skal utrustes med) inneholder et slikt GPS- eller 5G-kompatibelt system. Man kan tenke seg at vaksinen inneholder nanomaskiner som fungerer som en killswitch for bestemte kroppsfunksjoner. Slik at man automatisk får f.eks. hjertestans dersom man beveger seg utenfor leiligheten eller hagen sin, eller inn i et område hvor rikfolk bor. Klaus & Co. har ihvertfall bestemt at vi ikke skal ha tilgang til natur eller frisk luft, så det er vel ikke uten grunn at han samarbeider tett med folk som driver med chipping av kveg, og at det nettopp er en slik person som er keynotespeaker på Klaus’ kommende Great Reset-konferanse.

  Kos dere med vaksinene, folkens!

 6. Avatar for Enebak Enebak says:

  Hvis du i stedet for å avfeie fakta du ikke liker med tvil og tro kunne sjekke litt sjøl i det enorme materialet du har tilgang til på Internett, kunne du til og med ha bidratt med noe i diskusjonen.

  HVIS du graver litt, vil du finne ut at koronavirus ikke legger igjen nevneverdig antistoffer etter infeksjon. Her er det T-cellene som må ordne opp. De er litt tungnemme og må trenes til oppgaven.

  Det er derfor unger er snørret hele første året i barnehagen. Etter 10-12 infeksjoner med koronavirus, begynner T-cellene å lære, og det går lenger og lenger mellom hver infeksjon. Det er her nøkkelen til “kryssimmunitet” ligger. Koronavirus ligner til forveksling andre koronavirus.

  Men så har du problemet med at T-cellene drives av stoffer som produseres av vitamin D. Problemet her er at jo eldre du blir desto dårligere blir kroppen til å danne og nyttiggjøre seg vitamin D. Du trenger større tilskudd av stoffet jo gamlere du blir for å unngå D-vitaminmangel.

  Det er årsaken til at eldre er mer utsatt: Anbefalingen for tilskudd av vitamin D (10 mikrogram, eller ei skje tran), er mer enn nok for å holde en ung person forsynt med vitamin D. Når du passerer 60 er ikke 10 mikrogram nok lenger. Da bør du opp i 60 til 80 mikrogram for å få samme nytten, ellers greier ikke T-cellene dine å holde tritt med behovet for virusbekjempelse.

  Stort sett alle eldre har D-vitaminmangel. Spesielt de som ligger på sykehjem og aldri ser sola.

  Alt det der og mer til ligger og venter på deg hvis du bruker et par halvtimer på å studere fenomenet. Da slipper du å tro og tvile så mye.

  Her er en veldig enkel forklaring fra kommunelegen i Måløy.

 7. Avatar for Enebak Enebak says:

  Remdesivir er et interessant stoff. Hvis du graver litt ned i hva stoffet gjør i kroppen din og hvilke mekanismer det trigger, blir det kjempeinteressant hvis du etterpå leter litt i hvilke mekanismer det er vitamin D setter i sving. Remdesivir og vitamin D slår på nøyaktig de samme bryterne og aktiverer de samme systemene!

  Det er derfor de gir D-vitamin sammen med Remdesivir.

  Til og med Donald Trump fikk store doser vitaminD sammen med Remdesivir da han ble behandla for covid-19.

  Den offisielle forklaringen er at vitamin D forsterker virkningen av Remdesivir. De kan ikke gi pasientene D-vitamin alene, for det tjener ikke legemiddelindustrien noe på. Remdesivir er ikke annet enn legemiddelindustriens genistrek for å tjene milliarder på vitamin D.

 8. Avatar for Enebak Enebak says:

  Mener du å si at D-vitamin er feil når det gis uten Remdesivir?

  Men du kan å lese? Det er ikke blasfemi om en lekmann setter seg inn i skriftene til vitenskapens yppersteprester. Det er til og med lov til å uttale seg om innholdet i de skriftlærdes papyrusruller uten å risikere å bli brent på bålet.

  Hvis du begynner å lese deg opp litt gjennom andre kanaler enn VG og NRK, kanskje du slipper sånne overraskelser.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

35 flere kommentarer

Deltakere