BBC: 6000 helseeksperter slutter seg til bevegelsen mot lockdown

0
Foto: Shutterstock

Tusenvis av forskere og helseeksperter har sluttet seg til en global bevegelse som advarer om «alvorlige bekymringer» om Covid-19-lockdownpolitikk. Dette skriver BBC 7. oktober 2020. Kanalen fortsetter:

«Nesten 6000 eksperter, inkludert dusinvis fra Storbritannia, sier at tilnærmingen har en ødeleggende innvirkning på fysisk og mental helse så vel som samfunnet.

De etterlyser at beskyttelse skal fokuseres på de utsatte, mens friske mennesker fortsetter med livet.
«

Det BBC viser til er Great Barrington Declaration, som vi allerede har omtalt her:

Den store Barrington-deklarasjonen

Og da var vi altså ute med den et døgn før BBC. Men BBC gjør oss også oppmerksomme på et annet legeinitiativ, nemlig et brev fra 66 leger og helseeksperter til den britiske heelseministeren Matt Hancock der de advarer mot de skadene koronatiltakene fører til.

Brevet kritiserer regjeringens ‘ettsporsrespons’ på pandemien, og argumenterer for at den ‘truer flere liv og levebrød enn liv reddet fra covid’. Det bemerker at det har vært over 30.000 ekstra dødsfall i private hjem siden mars, men færre enn en tidel av disse skyldes koronavirus. Mange av disse dødsfallene har vært et resultat av manglende tilgang til medisinsk behandling, ettersom NHS faktisk har vært stengt for ikke-Covid pasienter i store deler av det siste halvåret. Tusenvis har også unngått å søke nødvendig medisinsk behandling.

Legene sier at ‘folkehelsen er mer enn dødsfall og ICU-senger’. De viser til en økning i selvmord hos barn under lockdown, et høyere nivå av akutte kardiovaskulære dødsfall og bekymringer for mental helse som ‘men et utvalg av utallige skader’ forårsaket av begrensningene.
Brevet legger til: ‘vi må erkjenne vår plikt til å gjøre ingen skade’. Denne kommentaren gjenspeiler ordene til patologen dr. John Lee, som tidligere fortalte spiked at regjeringens beslutning om å gå inn inn for lockdown ‘bryter [d] et sentralt prinsipp for medisin: først, gjør ingen skade’.

Brevet peker på at regjeringens påstand om å følge ‘vitenskapen’ er misvisende – det er ingen enhetlig og monolitisk vitenskapelig tilnærming til Covid. Å fokusere utelukkende på Covid på bekostning av alt annet, har gjort reell skade.

Klasse og lockdown

Avisa The Times avslører at den britiske regjeringa sparer de rike valgdistriktene for sin brutale lockdownpolitikk.

Den nevnte dr. John Lee skrev en artikkel 13. september 2020 der han også understreker at regjeringas koronapolitikk truer flere liv enn den redder. Blant annet har den ført til en dramatisk nedgang i behandlinga av alle andre alvorlige sjukdommer. For eksempel har kreftbehandlinga falt med 36 prosent i april og 37 prosent i mai. Det skjer til tross for at de høyst diskutable tallene for koronadødsfall er knapt halvparten av hva de var for influensaepidemien i 1968.

Vår kommentar:

Den massive muren av ensretting, sensur og manipulering av opinionen begynner å slå sprekker, og det er medisinske eksperter som går i bresjen. Når kommer det politikere med integritet og ryggrad som våger å ta kampen opp mot koronadiktaturet?


Klikk på bildet og bli med på en virkelig dugnad.
Forrige artikkelSkammens pris til norsk presse
Neste artikkelOpprør mot kulturstøtte