Åpent brev fra dansk lege: – Nu har jeg fået nok!

4
Masker har en uhørt stærk signalværdi - både som signal på politisk korrekt adfærd - men nok i endnu højere grad som et signal på underkastelse og dehumanisering. Illustrasjon: Shutterstock

Med regeringens nye udkast til epidemilov bliver udviklingen hen imod rendyrket fascisme ikke tydeligere.

Den danske overlegen i psykiatri, Lars Vibe-Hansen skriver i et åpent brev til sine kolleger.

Kære lægekolleger!

Nu har jeg fået nok!

Med regeringens nye udkast til epidemilov bliver udviklingen hen imod rendyrket fascisme ikke tydeligere.

De tvangsforanstaltninger der skitseres her overgår enhver bananrepubliks hedeste drømme.

Internering og tvangsbehandling, inklusiv tvangsvaccination, på basis af en “formodning” om en ikke nærmere defineret “samfundskritisk sygdom” …. – så bliver det ikke bedre!

Hele dette totalitarisme-stinkende projekt er opstået på baggrund af en relativt banal (i epidemiologisk forstand) ny coronainfektion og drevet frem af en global myndigheds- og mediepropaganda som ikke er set siden den Joseph Goebbelske maskine var i fulde omdrejninger i det nazistiske Tredje Rige.

Det er den selvsamme propaganda der nu har banet vejen for at dette udkast til en ny epidemilov overhovedet ser dagens lys.

Kultiveringen af frygten har i høj grad været med til at hensætte befolkningen i en passiv ukritisk tilstand af accept af helt unødvendige tiltag med nedlukning af stort set alle samfundsaktiviteter. Og der er ingen tvivl om at disse “heroiske” tiltag i sidste ende vil medføre mere lidelse og død end virussen selv. Dette stemmer meget dårligt overens med det grundlæggende Hippocratiske princip: “Primum non nocere”- altså – “først og fremmest – undgå at gøre skade”.

En fremragende metode til at dyrke frygten er den udbredte brug af den ret tvivlsomme RT-PCR-test som angiveligt viser antallet af nye smittede – og som selv med en ganske lav procent af falsk-positive, når den bruges på den almene befolkning, vil give et helt misvisende resultat.

Her kan indskydes at Kari Mullis, som er opfinderen af PCR-Testen (som han modtog Nobelprisen for i 1993), gentagne gange gjorde opmærksom på at testen var uegnet til diagnosticering!

Maskespillet er en historie for sig selv. Der findes flere kontrollerede forsøg fra før COVID-19 der klart viser at ansigtsmasker ikke hindrer smittespredning. Venter nu spændt på resultatet af Rigshospitalets store maskestudie, som af en eller anden grund er blevet afvist af flere af de store internationale lægetidsskrifter?……Hvorfor mon?….

Masker har en uhørt stærk signalværdi – både som signal på politisk korrekt adfærd – men nok i endnu højere grad som et signal på underkastelse og dehumanisering.

Hele det etablerede informationsudbud er nu præget af et næsten krampagtigt forsøg på at inddæmme enhver form for kritik og modstand af det officielle narrativ. Dette viser sig aktuelt i form af regulær censur på YouTube og diverse sociale medier.

Hele forløbet siden den påståede pandemis start har virket som et globalt orkestreret projekt som i sidste ende ikke udspringer af en bekymring for verdens befolknings sundhedstilstand – men mere af et ønske om centralisering af magt og kontrol af befolkningen.

Den magtudøvelse der ligger i det nye lovudkast vil negere enhver etisk barriere ved at tildele personer uden lægefaglig kompetance magten til at tilsidesætte den naturgivne og grundlæggende menneskelige frihed, suværenitet og autonomi – hvilket per definition er en totalitær forbrydelse.

Jeg håber at flere og flere af mine lægekolleger vil få øjnene op for at den officielle “coronafortælling” er fyldt med løgn og misinformation.

Vi har som læger et særligt ansvar for at forholde os nøgternt, sagligt og kritisk og ikke lade os rive med i den propagandaskabte panik, og ikke mindst må vi undgå at havne i en situation hvor vi fungerer som magthavernes og myndighedernes villige redskaber.

Hvis ikke vi går forrest i afsløringen af det bedrag der finder sted i dag pådrager vi os et enormt ansvar for en mulig realisering af en umenneskelig dystopisk fremtid med overvågning og totalitært indskrænkede frihedsrettigheder! – En dystopi der ganske er i samklang med flere elementer i det nye udkast til epidemilov som nu ligger til høring.

Med de bedste ønsker for fremtiden!

Lars Vibe-Hansen

Speciallæge i psykiatri

PS. I disse dage er der opmuntrende tegn på en mobilisering blandt læger internationalt imod dette COVID-19(84) bedrageri!

Lovforslag vil gi dansk helseminister diktatoriske fullmakter

Danske leger tar avstand fra koronapolitikken

Den store Barrington-deklarasjonen

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. Avatar for Joso Joso says:

  Det “åpne brevet” er lagt ut på en blogg. Ikke engang egen blogg, men jannikes blogg, hvem nå jannike er. Det er jo litt dumt, for å si det sånn, at når man er lege og overlege og har slike sterke synspunkter, at han ikke prøver å få det “åpne brevet” inn i en av avisene. Her til lands er det vel bare Nettavisen av msm som har gjort en artikkel om kritisk leges synspunkter, i går, selv om Nettavisen ikke er msm nok. Om ikke MSM tar i slike budskap for tiden, men kun vil være en del av propagandamaskineriet til Staten, så kommer vi ingen vei. Da er det kjørt. Nordmenn er ikke usannsynlig de mest servile av alle Europas folk, kanskje nettopp sammen med danskene, så vi må, så langt jeg kan se, stole på at italienere eller franskmenn etter hvert trapper opp protestene. Jeg har nesten mer tro på at folk vil protestere MOT leger her til lands, leger som reiser seg mot Staten, at det samler seg 10 000 mennesker med munnbind i spikersuppa for å vise sin støtte til regjeringen. Mer sannsynlig enn motsatt, etter mitt beste skjønn.

 2. Avatar for Olav Olav says:

  Akk, ja, det er ikke lett å forholde seg nøkternt, saklig og kritisk, og desto vanskeligere er det visst å forholde seg nøkternt saklig selvkritisk til egne tanker. Hvor mye enklere er det ikke å kritisere andre, vilt overdrevet projisere egen frykt, paranoia og “kritiske tanker” over på andre ? En tykk rem av huden, som man sier…

 3. Avatar for thomask thomask says:

  Alt dette er objektivt korrekt og sant.

  Ingen grunn til å pakke de dystre realiteter inn i fine ord og respektfull tale.

  Tvert om har vi mye tape på å vise kuppmakerne en respekt de ikke fortjener.

 4. Avatar for Anki Anki says:

  Det var da et befriende brev. Godt å vite at det fortsatt finnes leger med ryggrad. Men han vil selvsagt bli mistenkeliggjort av alle de politisk korrekte papegøyene. Hvem vil for fanden høre hva Kary Mullis hadde å si om testen han fant opp når det er så mye deilig frykt å gasse seg med…? :wink:

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere