Sexoffer vitner mot Bill Clinton

0
Ghislaine Maxwell og Jeffrey Epstein har hatt et svært nært forhold til Israel

Virginia Giuffre, som har anklaget den avdøde, pedofilidømte Jeffrey Epstein for seksuelle overgrep, sa i rettssaka mot Epsteins angivelig hallik Ghislaine Maxwell at Bill Clinton var på Epsteins øy i Karibia «sammen med to unge jenter fra New York». Giuffre har anklaget Maxwell for å ha begått overgrep mot henne og for å ha vervet henne til å begå seksuelle handlinger sammen med kjendiser, og ikke minst prins Andrew.

Giuffre sa i rettssaka mot Maxwell at Epstein hadde sagt til henne at «Bill Clinton skylder meg noen tjenester,» skriver Newsweek. Giuffre sa at hun ikke visste hva disse tjenestene handlet om eller om det bare var en spøk. Epstein hadde sagt til henne for lenge siden at «alle skyldte ham tjenester».

Hun ble også spurt om det foregikk seksuelle orgier på den den private øya i Jomfruøyene som er kalt «Pedo Island», og det svarte hun bekreftende på.

Bill Clinton har avvist uttalelsen fra Guiffre og hevdet at han aldri har vært på øya til Epstein. Clinton, som er kjent for uttalelsen «jeg har aldri hatt sex med den kvinnen», er vel ikke den som er mest troverdig i slike saker. Han ville også hatt litt problemer med å forklare hvorfor navnet hans opptrer mange ganger i flyloggen til Epsteins private fly, som bare kalles «Lolita Express» etter Vladimir Nabokovs kjente roman.

Ghislaine Maxwell og Jeffrey Epstein fungerte tydeligvis som et radarpar som organiserte seksuelle forbindelser mellom svært unge jenter og svært mektige menn. Luksusvillaen til Epstein på Manhattan var utstyrt med hemmelig videoovervåking i alle rom, noe som gjorde det mulig for paret å skaffe seg svært kompromitterende bilder av disse maktpersonene.

Det rettssaka mot Maxwell neppe kommer til å bringe opp er parets forbindelser til Israel og Mossad. Maxwells far, multimilliardæren Robert Maxwell, jobbet for Israel. Da han døde fikk han en heltebegravelse på statens regning i Israel og seks daværende eller tidligere etterretningssjefer i Israel deltok i seremonien. I sin hyllningstale for Maxwell sa daværende statsminister i Israel Yitzhak Shamir at han «har gjort mer for Israel enn det som kan sies i dag.»

En tidligere israelsk etterretningsagent har uttalt i et intervju at – Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell jobbet for Israel.

Det er lett å forstå hva Mossad og Israel kunne bruke kompromitterende stoff om mektige menn til. Som denne agenten Ari Ben-Menashe sa:

«Du fleiper … dette er deres modus operandi. Å ligge med folk på si kan være ubehagelig å få avslørt, men det er ingen forbrytelse. Men å ligge med mindreårige jenter er en forbrytelse.»

Å lage «honningfeller» for å få et grep om dem de vil kontrollere er også en av standardmetodene i læreboka til CIA, NSA og britiske GCHQ, slik det ble avslørt av The Intercept.

Men vil dette bli berørt i rettssaka? Vi har våre sterke tvil. Maxwell og hennes advokater vil nok sørge for at dommeren, sjøl om han skulle ønske det, ikke får berøre det emnet. Det er vår antakelse, så får den videre utviklinga av saka vise om det stemmer.

Les også: – Terje Rød-Larsen en norsk brikke i Epsteins spill

Norsk FN-topp var i middag med Jeffrey Epstein

Kronprinsesse Mette-Marits forklaring om kontakten med Epstein holder ikke


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelStefania Maurizi: “Våre medier har beskyttet Pentagons krigsmaskin i flere tiår”
Neste artikkelØkonomien i eurosonen stupte i andre kvartal 2020
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).