Norsk FN-topp var i middag med Jeffrey Epstein

20
UDs Geir O. Pedersen spiste diplomatmiddag med Epstein i 2011. I bakgrunnen "Lolita Express"

Sexforbryteren Jeffrey Epstein beveget seg i samme miljø som flere norske toppdiplomater i New York. FNs spesialutsending til Syria, Geir O. Pedersen, bekrefter at han deltok i en middag med Epstein i 2011. Dette skriver Dagens Næringsliv. Avisa skriver videre:

«Onsdag fortalte DN om hvordan Pedersen satt på pengesekken som bevilget penger til International Peace Institute mens han var ekspedisjonssjef. Tankesmien ledes av Pedersens venn Terje Rød-Larsen, og har mottatt pengestøtte fra Epstein. Også Rød-Larsen har vært i middag med sexforbryteren. «

Den pedofilidømte Jeffrey Epstein som døde så beleilig mens det ble forberedt en sak mot ham, hadde opprettet en veldedig stiftelse. Epstein poserte som milliardær, men det er ytterst uklart hvor han fikk formuen sin fra. Men han opprettet i det minste en angivelig veldedig stiftelse.

The Daily Beast har gravd i denne stiftelsen, som for sikkerhets skyld bærer navnet Gratitude America, Ltd. Stiftelsen ble opprettet i 2012 for å støtte «organisasjoner rundt omkring i verden som søke å feire USA og amerikanske idealer».

«I 2016 og 2017 ga Gratitude America, Ltd. støtte til en jenteskole på Manhattan, et tennisprogram for ungdom, kreftorganisasjoner, den berømte teatergruppa på Harvard, fine kunstorganisasjoner ved Lincoln Center og Met Orchestra Musicians, samt til en veldedig organisasjon knyttet til kona til en tidligere president på Harvard som fløy med Epsteins private jetfly, også kalt Lolita Express.»

Den største donasjonen Epsteins stiftelse delte ut gikk imidlertid til tenketanken International Peace Institute Inc. som drives av Terje Rød-Larsen, skriver The Daily Beast. Bevilgningen var på 375.000 dollar. Dette gikk fram av ei melding fra «Jeffrey Epstein VI Foundation» i 2012. Rød-Larsen er fortsatt president i IPI.

Oppslaget fra DN viser at ikke bare kronprinsesse Mette-Marit, men også Terje Rød-Larsen og UD pleide omgang med en mann som de opplagt må ha visst var en straffedømt pedofil.

På det tidspunktet da Terje Rød-Larsens stiftelse mottok penger fra Epstein sto det følgende om ham i Wikipedia:

«By 2011 at least 40 girls aged 13 to 17 had come forward with similar stories, some saying Epstein sexually assaulted them during the massage.[10]« Det står også om pedofilidommen mot Epstein: «In June, 2008, after pleading to a single state charge of soliciting prostitution, Epstein began serving an 18 month sentence. Following his release he will be required to register as a sex offender [15]«

Slottet vil ha oss til å tro at de og kronprinsessen ikke ante noe om dette, men det står ikke til troende. Like lite trolig er det at Geir O. Pedersen og Terje Rød-Larsen ikke visste noe. Klart de gjorde det, når de likevel pleide omgang med ham, spiste middager med ham og tok imot penger fra ham, så var det nok fordi han tilhørte det jetsettet de gjerne sjøl ville tilhøre. På den tida brukte Epstein millioner av dollar for å innynde seg hos diplomater og beslutningstakere, og i tilfellene Pedersen og Rød-Larsen har han tydeligvis hatt suksess. I Italia kalles slikt korrupsjon, men slike ord bruker vi ikke i Norge.

Inhabilitet og kameraderi

Dagens Næringsliv tar også opp en annen side ved UDs mildt sagt tvilsomme politikk.

«Terje Rød-Larsens tankesmie fikk UD-støtte fra vennen Geir O. Pedersen – så fikk Pedersens kone jobb der. Mens Geir O. Pedersen var ekspedisjonssjef i UD, ga departementet 36 millioner kroner til tankesmien ledet av vennen Terje Rød-Larsen. «Alt dette kan tale for inhabilitet», skrev UD om deres bindinger, men Pedersen bestemte selv at han var habil.»

Altså: Geir O. Pedersen ga 36 millioner norske skattekroner til kameraten sin Terje Rød Larsen og hans stiftelse, og så fikk kona til Pedersen jobb i denne stiftelsen. Og Riksrevisjonen synes dette er greit? Eller hva, riksrevisor Per-Kristian Foss?

Les også: Kronprinsesse Mette-Marits forklaring om kontakten med Epstein holder ikke

Tidligere israelsk etterretningsagent: – Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell jobbet for Israel

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Banner-Steigan-1024x546.png
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Mitt-innlegg-7-1024x1024.png
KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for kjell108 kjell108 says:

  Epstein laget video-opptak (700 av dem er bekreftet) av VIP personer som hadde ulovlig sex. Dette dreier seg om honeytraps.
  Honeytraps (blackmailing) for hvilket nettverk i verden?
  steigan.no svaret vil bli “Israel” / “Mossad”. Den konklusjonen hentes opp som en hare ut av hatten

  Hva vi ser her vil logisk være “Israel” ifølge anti-sionistene. Det er “Israel” som eier Khazakhstan, ved siden av US, UK, Russland, Kina og Japan?
  Så vil vi bli forklart at det er nye Babylon vi ser. Babylon var et Jødisk rike?

  Nei. Israel er en bankrott stat. Israelerne kan håpe på at noen vil betale for hjemreise til Ukraine

 2. Det er rart så lettlurte og naive nordmenn er, man bare endrer navn på EU medlemskap fra EU til EØS så tror alle at vi ikke er med i EU.

  Man bare endrer navn på korrupsjon til lobbyvirksomhet og boff så er korrupsjon blitt lovlig i Norge.

  Det er Astana man ser bilder av der Kjell, for ikke mange uker siden endret de navn til Nur-Sultan etter ordre fra den gamle diktatoren Nursultan Nazarbajev som har hersket med jernhånd i 30 år.

  Det sies at byen vil bli hovedstaden i den nye grønne verdenregjeringen, symbolene er overalt.

  Ikke vet jeg, lite beviser og mange påstander, men 98% av dagens jøder kommer derfra, før ble de konverterte til jødedommen på 600 tallet het de Khazere og Kasakhstan het Khazaria.

  Hele historien kan en se i denne mini dokumentaren på 13 min.

  HISTORY but not as you KNOW One ring to rule them all the tale of a forgotten kingdom

  https://www.youtube.com/watch?v=aLjvjjEDEY0

  Det blir nok mange som vil bli selvmordet fremover som vet for mye, Epsteins ofre er livredde der de går ut og sier at de har ingen selvmords-planer og vist de dør så er det drap og ikke selvmord.

  Tror de blåblodige spess begynner å bli veldig nervøse nå, alle vet at det slottet sier med at de ikke viste noe er blank løgn. så hva er fakta ? Epstein-orgier på maskeradeball på slottet ?

  dghgdhddshjfsh

 3. Alle mennesker som deltar i internasjonal politikk vet jo at moderne zionisme er en verdensmakt. Fra 1980 årene av har zionismen jobbet på spreng i Afrika og Latin-Amerika. Flere stater i Latin-Amerika kan nå regnes som israelske nykolonier.
  Her har naturligvis Mossad spilt en nøkkelrolle som etterretnings verdensmakt. De har kontroll på de største flyplassene i verden og de sitter på materiale (Epstein) hvor de kan blackmaile elitene.
  Når Pedersen og Rød-Larsen omgikkes Epstein var de vel ikke interessert i hans sex-blackmailindustri, men de visste at han var en av stasjonssjefene for Mossad i New York. Samtaler med Epstein var samtaler med Israels Netanyahu.Og selvfølgelig med Ghislaine Maxwell som trolig er føringsoffiser i Mossad.
  Rød-Larsens Peace Institute fores med penger fra Zionistene for å innføre Pax Israelica-Americana eller The New World Order.
  En helt vanlig norsk politiker gangster.
  Det derre med pedofili er i dette miljøet fullstendig irrelevant.
  Videre etterforskning vil også bringe på bane at Trump drev i sexindustrien rundt Epstein.

 4. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Nok, får vi håpe, til å unngå den. Selv om det godt skulle gjøres

  Det viser at du har skjønt lite og ingenting av det som foregår. Pedofili er sentralt, nå som homoseksualitet er blitt normalisert. Det var montert kamera i alle rom, på alle Epsteins “eiendommer” og de gikk til en sentral i Ohio (Les Wexler).
  Mange nok har vitnet om hvordan du raskt når glasstaket, dersom du unnlater å benytte deg av husets tjenester. Om de ikke alt har nok på deg, som tilfellet var med Clintons.
  Derfor kan Alan Dreshowitz gå fra å forsvare Epstein og sex med småjenter, til å delta i årets julegave-overrekkelse i Det hvite hus.

 5. Avatar for kjell108 kjell108 says:

  Media i USA har etterforsket og etterforsket allerede. Å ha barn på si er ikke noe nytt blant amerikanske presidenter.
  Jeg tror heller vi får behandle deg som en av DEM, på nivå med NRK.
  Å spise barn er endel av de Sataniske ritualer. Assange røpet den kulturen. De er Satanister. Biden er Satanisk famile. Han kan bli lansert som presidentkandidat, eventuelt en annen Satanist, Hillary.

  En bra oppsummering her
  FULL Watters’ World 8PM 12/15/19 | Breaking Fox News Trump December 15 2019

  Watters viser oss at amerikanske media har intelligens. Ikke en norsk journalist er på dette nivået. Verden avhenger av Watters + et dusin andre. Om deep state kollapser kommer an på dette dusinet av mediafolk. Legg til Assange. Aldri har så få betydd så mye for historien. Hitler bekjempet ikke deep state. Hitler arbeidet for deep state.

  I det normale tilfelle ville Jesuittene / frimurerne atombombet verden … når goyim’en avslører dem. Obs. Det er Trump som sitter på atom-knappen
  -Hva nå?

 6. Tatt i betraktning alt det vås som er blitt skrevet om Trump og USA,var professor Laffertys kronikk i Klassekampen i dag 16 desember 2019 slett ikke det verste. Han skjønner iallfall at det kan bli både statskupp og borgerkrig i USA og bare det er en bragd.
  Selv folk som har kalt seg sosialister har hatt en tilbøyelighet til å legge bort all marxisme når de skrev om Trump.
  Altså en takk til Laffertys realisme,men han klarer samtidig det mesterstykke å sjalte Israel Lobbyen fullstendig ut av amerikansk og Trump-politikk. Det er godt gjort,så hva kommer det av?
  Franske Nasjonalforsamlingen vedtok nylig at kritikk av Israel er å betrakte som antisemittisme. Det ser ut til å bli ny EU-lovgivning.
  USA vedtok det samme forleden for å stoppe palestinsk aktivisme på Universitetene.
  Det forteller nå at global zionisme er en enorm makt som en helst ikke skal pirke i skal en gjøre karriere. En styrer unna. Så godt som alle.
  Men Trump har jo selv fortalt nøyaktig hvordan han kom til makten,men verken professorer eller “venstre” folk kan lese hva Trump sier selv:
  “Sheldon and BIbi Netanyahu and the MEGA GROUP put me in the Oval Office.”
  The Mega Group ble stiftet i 1991 av Charles Bronfman og består av utelukkende milliardærer med det siktepunkt å være en bank for zionistisk-israelske interesser.Og disse finansierte Trump.
  Lafferty er opptatt av at Steve Bannons program om “total dekonstruksjon” av USAs statsbygning,men han spør ikke: dekonstruksjon i hvems interesse? Da er vi like langt.
  Selv hevdet jeg det at når Bannon dro til Europa og satte opp dyre kontorer med stab,så var det fordi han ville at de nye protestpartiene AfD,Lega Nord,Nasjonal front etc skulle utvikles som Israel-First partier i Europa. Og i dette har han kommet langt.
  Bannon har levd hele sin karriere i det zionistiske USA. Han vet nøyaktig hvem han destabiliserer for,men Lafferty vet det ikke.
  Det som skjedde ved utviklingen av post-marxisme på “venstresida” var opptattheten av retorikk og image i stedet for basis fakta. Da Trump var stor i kjeften trodde mange han ville bli drept.
  Til dette kommenterte jeg: det aller første storfine besøk Trump mottok etter valget var ved Mossad-sjefen Yossi Cohen. Da ble det til at det er Mossad som sørger for Trumps sikkerhet, og da kommer han ikke til å bli drept.
  Det gjenstår å se om han ved et “kupp” i USA kan etablere seg som landets “King of Israel”? I det har han tunge medspillere.

 7. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Bruker de den ellers da? Alt jeg kan se er folk som spiller for galleriet. Det er helt åpenbart at dette sirkuset er til for å sikre at Trump blir gjenvalgt. Ellers har Gud gjort dem gale.

  Eller blir Nyttyahoo president-rådgiver i USA? Han måtte si i fra seg det amerikanske statsborgerskapet, da han ble medlem av Knesset , men han får det sikkert tilbake. Det er ikke sikkert han trenger å låne senga til Kushner, heller.

 8. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Som vanlig snur du ting på hodet. Det er nok ikke bare renta som virker negativt på deg.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

12 flere kommentarer

Deltakere