Haaretz: Jeffrey Epstein var i økonomisk partnerskap med tidligere israelsk statsminister

19

Jeffrey Epstein, forretningsmannen og den registrerte sex-overgriperen som er tiltalt for ytterligere flere tilfeller av overgrep mot unge kvinner, var forretningspartner med den tidligere israelske statsministeren Ehud Barak. Epstein bidro med hjelp til finansieringen av selskapet Barak stiftet, melder den israelske avisen Haaretz.

Jeffrey Epstein ble nylig arrestert og siktet for sex-trafikk med jenter ned til 14-årsalderen. Hjemmet hans på Manhattan, som er et av de største private husene der, er blitt gjennomsøkt av politiet og er satt under bevoktning. Dette skriver New York Times. Han er også siktet for å ha betalt en del av jentene for å rekruttere andre unge jenter til sextrafikken.

Noe som gjør Epstein får mye oppmerksomhet er alle hans mektige forbindelser. Blant omgangsvennene til Epstein er Woody Allen, Bill Clinton og kronprins Mohammed bin Salman i Saudi-Arabia.

Tema i israelsk valgkamp

skriver altså israelske medier om at Epstein var forretningspartner med Israels tidligere statsminister Ehud Barak. Barak opprettet et selskap i 2015, som skulle brukes til å investere i et nystartet teknologifirma kalt Reporty (nå Corbyne), som utviklet videostrømming og geolokaliseringsprogramvare. En stor del av pengene som ble brukt til investeringen kom fra Jeffrey Epstein.

Barak befinner seg i for tiden i en hard valgkamp der han med sitt nystiftede parti utfordrer statsminister Benjamin Netanyahu. Sistnevnte bruker forbindelsen til Epstein for hva det er verdt, og har krevd at Barak etterforskes.

Barak fyrer imidlertid tilbake med å minne om at Netanyahu er under etterforskning for korrupsjonsanklager.

Flere kan falle

Det er ikke usannsynlig at den pågående Epstein-saken vil gjøre tilværelsen ubehagelig for mange flere blant de rike og mektige. Og nå melder VG at Trumps arbeidsminister Alexander Acosta må ta sin hatt og gå på grunn av denne saken.

Før Acosta var arbeidsminister for Trump, var han en nemlig såkalt United States attorney i Florida, og var involvert i en tidligere sak mot Jeffrey Epstein.

Påtalemyndigheten i saken, som var ledet av Acosta, droppet en tiltale til fordel for en tilståelsesdom. Mot å tilstå fikk Epstein en fengselsstraff på 16 måneder, men slapp fri etter 13. Han fikk også forlate fengselet seks dager i uken for å jobbe. Den opprinnelige tiltalen kunne medført livstid i fengsel for Epstein.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. runeulv says:

  Noe urettferdig. Acosta kom inn for å redde smulene etter at det lokale politiet hadde droppet anklagene totalt, men om Acosta forteller sannheten, fikk han beskjed av sine overordnede om å droppe saken fordi Epsten var “etterretning.”

  That seems odd: Why wouldn’t police bring their case to the local prosecutor, who was overseeing the investigation and issuing subpoenas?

  Because they did.

  Unfortunately, the local prosecutor in this case was a sleazebag, activist Democrat named Barry Krischer.

  Barry Krischer er forøvrig en stor donor til ADL, om noen skulle være i tvil om etnisiteten.

 2. Ja - Palm Beach er som et lite Israel. Men akkurat som i Israel, så finnes det enkelte gode epler. Eller hadde vi nok fortsatt ikke ant noe, er jeg redd. Vi får se hvor de neste eplene faller. Acosta vil ingen savne, uansett.

  Når det gjelder Ehud Barak, så er han liksom eksemplet Nuttyahoo holder fram, når han prøver å vri seg unna korrupsjonstiltalen. Barak ble nemlig dømt for det samme. Forskjellen er hva slags korrupsjon - Nuttyahoo har gjort det som statsminister, Barak ikke (som vi vet).

 3. runeulv says:

  Som politimannen som ikke fortalte Krischer om Epsteins navn, da han regnet med at det ville føre til at etterforskningen ble lagt ned, og han var et godt nok menneske til å fortelle om det etterpå.

  Ellers så må jeg nok innrømme at flest gode epler finner man hos de kristne, selv om jeg kan styre meg for prektigheta.

 4. Joa- den kan være irriterende, det er jeg helt enig i. Greie er at jeg har vært så benådet at jeg har fått prøve dette , mange ganger (det er en variant av å møte meg i døra).

  https://www.youtube.com/watch?v=EUXdC-9ilww
 5. Du blir ikke frelst av å omgåes kristne. Du blir frelst ved å snakke med Jesus.

 6. Det har nå dukket opp store mengder filmer og bilder fra Pedo øya til Epstein, Bill Clinton som ble grundig avslørt i Pizzagate eller pedo gate som det var er nå på nytt avslørt.
  Her kommer mange hoder til å rulle, enste er jo at nesten hele super eliten er pedoer og med i sataniske brorskap så mye vil nok bli gjort for å skjule fakta slik som alltid.

  https://www.eutimes.net/2019/07/footage-of-abused-children-captured-on-epsteins-pedo-island-underneath-the-temple/

 7. runeulv says:

  Det var vel først andre jeg tenkte på. Jeg har nok kristenkontakt, men vi lever som sagt i et atomisert samfunn hvor mange har brukt for et fellesskap.

  sosial%20engineering

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

7 flere kommentarer

Deltakere

Historisk kommentararkiv

19 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.