Davos-milliardærene vil ha «Covid-pass»

0
WEF vil at vi alle skal utstyres med covidpass Foto: WEF / CovidPass

Milliardærklubben World Economic Forum agiterer nå sterkt for at det skal innføres et globalt «covid-19» pass i kjølvannet av koronaepidemien. I en artikkel på sine nettsider 30. juli 2020 skriver de at framtida til internasjonale reiser ligger i å innføre et CovidPass som skal brukes som en standardløsning for å få adgang til flyplasser og grenseoverganger.

Forslaget blir lansert via en av deres såkalte Young Global Leaders, Mustapha Mokass, men det er ingen tvil om at WEF legger sin prestisje og makt bak forslaget.

CovidPass bruker blokkjede-teknologi for å håndtere store datamengder. Ideen er at brukerne skal registrere sine individuelle blodprøver der slik at de kan dokumentere negative covid-tester.

Mokass håper at hans app aom skal lanseres i september 2020 vil bli standardløsning for flyselskaper, flyplasser og grensekontroller og at det også vil bli tatt i bruk av hoteller, kinoer, teatre, sportsarrangementer og konserter. Han sier også at dette «vil hjelpe til med å gjenstarte konferanse- og utstillingsindustrien,» som tapte 60 prosent av sine inntekter under lockdown. I tråd med det såkalte «grønne skiftet» vil de reisende som bruker CovidPass også måtte betale en såkalt karbonavgift som en del av denne løsninga. Det gjenstår å bevise at disse avgiftene betyr noe for miljøet, men det blir mye penger av det for dem som spekulerer i karbonfond. Hvis CovidPass lykkes vil det nokså sikkert bli kjøpt opp av de «vanlige mistenkte», og så vil de få de enda et nakketak på oss.

Milliardærene bruker nå den frykten som er skapt i befolkninga og den usikkerheten som er skapt rundt smitte og covid-19 til å skape totalitære løsninger og globale kontrollsystemer som overgår alt vi har sett i tidligere historie. Hvis du likte Stasis kontroll av DDR, vil du elske CovidPass.

For sin egen del kjøper milliardærene opp private og paradisiske øyer for å slippe unna epidemien og dit flyr de med private jetfly. Om de kommer til å bruke CovidPass er ikke helt opplagt.


Klikk på bildet for å være med på laget.

Forrige artikkelFBI visste (naturligvis) alt om Epstein og Maxwell
Neste artikkelSluttføring av NordStream 2 er et spørsmål om europeisk uavhengighet