Davos-milliardærene vil ha «Covid-pass»

8
WEF vil at vi alle skal utstyres med covidpass Foto: WEF / CovidPass

Milliardærklubben World Economic Forum agiterer nå sterkt for at det skal innføres et globalt «covid-19» pass i kjølvannet av koronaepidemien. I en artikkel på sine nettsider 30. juli 2020 skriver de at framtida til internasjonale reiser ligger i å innføre et CovidPass som skal brukes som en standardløsning for å få adgang til flyplasser og grenseoverganger.

Forslaget blir lansert via en av deres såkalte Young Global Leaders, Mustapha Mokass, men det er ingen tvil om at WEF legger sin prestisje og makt bak forslaget.

CovidPass bruker blokkjede-teknologi for å håndtere store datamengder. Ideen er at brukerne skal registrere sine individuelle blodprøver der slik at de kan dokumentere negative covid-tester.

Mokass håper at hans app aom skal lanseres i september 2020 vil bli standardløsning for flyselskaper, flyplasser og grensekontroller og at det også vil bli tatt i bruk av hoteller, kinoer, teatre, sportsarrangementer og konserter. Han sier også at dette «vil hjelpe til med å gjenstarte konferanse- og utstillingsindustrien,» som tapte 60 prosent av sine inntekter under lockdown. I tråd med det såkalte «grønne skiftet» vil de reisende som bruker CovidPass også måtte betale en såkalt karbonavgift som en del av denne løsninga. Det gjenstår å bevise at disse avgiftene betyr noe for miljøet, men det blir mye penger av det for dem som spekulerer i karbonfond. Hvis CovidPass lykkes vil det nokså sikkert bli kjøpt opp av de «vanlige mistenkte», og så vil de få de enda et nakketak på oss.

Milliardærene bruker nå den frykten som er skapt i befolkninga og den usikkerheten som er skapt rundt smitte og covid-19 til å skape totalitære løsninger og globale kontrollsystemer som overgår alt vi har sett i tidligere historie. Hvis du likte Stasis kontroll av DDR, vil du elske CovidPass.

For sin egen del kjøper milliardærene opp private og paradisiske øyer for å slippe unna epidemien og dit flyr de med private jetfly. Om de kommer til å bruke CovidPass er ikke helt opplagt.


Klikk på bildet for å være med på laget.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. Som Chesterton sa- det finnes to måter å komme hjem på, og den ene måten er å bli der. Fri reise har aldri vært for vanlige folk.

 2. “Problem-reaction -solution.
  A theory in which the government (or another higher power) manipulates the population by introducing a problem and then using their own means to solve that problem”.

  Når systemer som skal kontrollere befolkningene først er innført, forsvinner de aldri, de bare utvides. Et Covid-pass kan defor raskt bli til en chip, folk vil reise og blir derfor ukritiske og glade når makthaverne kommer med “løsningen”, en elektronisk kontrollmekanisme. Langsomt blir befolkningene frittgående uten å forstå at det kan sammenlignes med åpent fangenskap. Et “covid-Pass” eller chip blir som en elektronisk fot-lenke.

 3. Jeg forstår ikke helt hvordan 1 % eliten har tenkt dette, for et covid-pass vil i praksis kun ha gyldighet i 1 døgn eller inntil man er et sted der andre med smitte er eller har vært. Selv med negativ test, kan man være i en inkubasjonsfase og må i praksis teste seg hver dag for å få vite om man var smittefri dagen før. Alternativet er dem som har antistoffer (har vært syk eller er vaksinert) som trolig (men ikke sikkert) er immun (i hvert fall en stund).

 4. Avatar for Mari Mari says:

  Covid pass er bare midlertidig. Poenget med covid passet er å overbevise oss om at corona er farlig og at vi trenger det som kommer siden. Det som kommer til å være permanent er en microchip som allerede har blitt testet i India, enkelte Afrikanske land og Sverige.

 5. Avatar for bkfrem bkfrem says:

  At få rodet DDR ind i covid 19 pas, er direkte dumt og emnet uvedkommende.

 6. Covid-passet ses antagelig i sammenheng med kommende vaksiner. Ingen vaksine: ingen reise. Kanskje første steg i et regime ala Kina, hvor man har et sosialt kredittsystem som avgjør hvilke muligheter man får. Det er ikke usannsynlig at de som drømmer om én verdensregjering (new world order) også drømmer om total kontroll helt ned på individnivå. Det hele selges inn som nødvendige sikkerhetstiltak for din og min sikkerhet. I forkant av strenge begrensninger må folk utsettes for frykt. For eksempel CV-19 (og btw, siden slutten av Mai måned har vi hatt helt normal dødelighet i Europa, CV-19 gjør ikke synlig utslag i statistikken). ID2020 er en organisasjon som arbeider med å tilby en såkalt sikker ID til massene. Det er verd å merke seg at denne organisasjonen bland annet er finansiert av Microsoft (i.e. Bill Gates) og GAVI som er en aktør i vaksinemarkedet. https://id2020.org Sikker ID lyder vakkert, man om data om vaksinering og andre sosiale kreditter ligger i denne IDen, så er det fort gjort å tenke seg at dette gir makt til å begrense enkeltindividets bevegelsesfrihet. Just saying.

 7. På slutten av 90-tallet var det noen (Rockefeller?) som fablet om chips på alle mennesker. Men så kom mobiltelefonene, og folk går nå rundt og sender posisjoner, lar servere ta opp metadata over all kommunikasjon, gjør det mulig å avlytte hva man sier (elektronisk), lager elegante profiler over oss alle (for markedsføring, sier de), overvåker finans og gjennomfører betalinger. Hva mer kan et chips-menneske ønske seg?

 8. Avatar for Mari Mari says:

  Joda, Rockefeller snakket om det og kom opp med planen om hvordan overbevise folk om nødvendigheten ved å bruke en falsk pandemi som ville skremme vettet av folk allerede da. Rockefeller og Gates var gode venner.
  Om du tar en titt på aadhaar får du svaret som er alt på en plass. ID som pass er unødvendig. Bankkonto og informasjon er også der samt hele din medisinske mappe. Han vil ha all opplysning om deg og ha kontroll på dine penger. En verden uten kontanter. Han er så praktisk anlagt den godeste Bill Gates.
  ID2020 er samme opplegg. Også eid av ham.
  Snowden er ikke like begeistret og jeg er enig med ham.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere