Nyhetsanker: – ABC News la lokk på Epstein-skandalen

7
Amy Robach forteller om at ABC News la lokk på avsløringer om Epstein. Skjermdump av video fra Project Veritas.

Amy Robach, som jobber som såkalt nyhetsanker på ABC News, har sagt på video at hennes redaksjon hadde alt på pedofilinettverket til Jeffrey Epstein, men at kanalen ikke ville publisere stoffet.

«Vi hadde denne historien i tre år … men vi ville ikke publisere den. … Det er utrolig hva vi hadde, vi hadde Clinton, vi hadde alt sammen.»

Videoen med Robach ble tatt opp uoffisielt, men hun innrømmer at den er autentisk. Det er den konservative og kontroversielle journalisten James O’Keefe som har publisert denne videoen gjennom sitt Project Veritas.

Amy Robach sier nå at denne videon ble tatt opp i «et øyeblikk av frustrasjon» og at hun var opphisset over at et viktig intervju hun hadde gjort med kilden Virginia Roberts, ikke hadde kommet på lufta. Hun sier også at hun hadde fått beskjed om å skrinlegge saka fordi «Hvem er Epstein egentlig? Ingen vet hvem det er. Det er en dum historie.»

Nå sier hun at intervjuet «ikke holdt våre standarder». Og ABC News forsvarer at de la lokk på historien.

Men når man ser uttalelsene hennes, så ser man at ABC News i flere år har kjent til det kriminelle nettverket rundt Jeffrey Epstein, som ble avslørt tidligere i år. De kjente også til Epsteins forbindelse til Bill Clinton og prins Andrew, men de valgte altså å legge lokk på det hele.

James O’Keefe kan også fortelle at samme Robach er fullstendig overbevist om at Epstein ble myrdet. 100%.

«Tror jeg at han ble drept? 100%. Det gjør jeg… Han levde av å drive utpresning. Det var massevis av menn på de flyene. Mange menn besøkte den øya. Massevis av mektige menn kom inn i den leiligheten.»

På steigan.no har vi fulgt Epstein-skandalen ganske tett, og det er ingen tvil om at den har rørt ved noen av de innerste maktsirklene i USA og internasjonalt, og at de har følt seg truet av det Epstein hadde å avsløre.

U.S. Court of Appeals for the Second Circuit publiserte nesten 2000 sider med dokumenter som skal vise seksuelt misbruk (av mindreårige) der de ansvarlige skal være “numerous prominent American politicians, powerful business executives, foreign presidents, a well-known prime minister, and other world leaders,” ifølge de tre dommerne i dommerpanelet.

Epstein: Et svært beleilig selvmord

Bill Clinton fløy med «Lolita Express» til Oslo og møtte Bondevik

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Epstein drev ikke dette “kun for egen regning”, men som del av Deepstate der Mossad og CIA er dypt involvert. Det er gamle nyheter at de rekrutterer pedofile, og lar de drive på, for det er pressmidlet de har mot de for å styre de. På det vis har den skjulte hånd kontrollen over sine marionetter. De som ikke adlyder ordre kastes til ulvene.
  Da Epstein slapp “billig” ved forrige anledning sto det klart at han var del av noe “større” og derfor skulle “tilbake til jobben sin”. Hans makker Ghislaine Maxwell er datter av en “berømt” Mossad agent, Robert Maxwell så med denne kunnskap i sum skal der ikke den store intelligens til for å regne ut hvem Epstein egentlig var i tjeneste for, og hvorfor han jaktet de med makt. Han ble helt klart drept, man knekker ikke flere nakkevirvler av å henge seg i sengetøyet, men om dette drapet skjedde “da han ble forsøkt berget” vil vi nok aldri få vite. De som tror han drev dette alene, og tok selvmord er naive, for det han drev med var tilsvarende “The Elm House” i London der Mi5 var dypt involvert. Det handler om “makt over maktmennesker” for å styre de, og Epstein skaffet deepstate den makten.

 2. Avatar for tjatta tjatta says:

  Etter sigende kom Clinton med Lolitaexpressen når han sist besøkte Norge. Her er det muligens noe å grave i. Hva fikk han ut av dette møtet, hvem møtte han, finnes det passasjerlogg etc?

 3. Avatar for Valgeir Valgeir says:

  Tror ikke han ble myrdet eller tok noe selvmord. Han er heller skysset avgårde til Israel for en pensjonist tilværelse. Dette i likhet med Leon Britten (Thatchers bully boy against the miners) som sto anklagd for pedofiligjerninger.

 4. Avatar for tjatta tjatta says:

  Sammen med Osama og Bagdadi. Muligens også ABB

 5. Meget god oppsummering av Howard Widding. Nært beslektet med det jeg selv skrev på derimot ved Epsteins “død”.
  Det som er interessant er følgende: at de offisielle media i Vesten kan skrive om Epsteins “død” og pedofili,men det er forbudt å sette Lolita Express i forbindelse med Mossad.
  Og det er forbudt å påpeke at de sentrale skikkelsene rundt Epstein er identisk med omgangsvenner med Donald Trump fra the Manhatten Underworld og Chabads lyssky affærer.
  Selv Trump-fansen i Norge sliter med å forstå bisarre politiske trekk som Trump utfører. Det faller dem ikke inn å forstå at Mossad sitter på ekstremt mye materiale om presidenten og kan knuse han til pinneved når det skulle passe dem.

 6. Avatar for INK INK says:

  Her er en ganske treffende satire fra JP Sears:

  https://www.youtube.com/watch?v=7EJuknlUx48

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere