Nyhetsanker: – ABC News la lokk på Epstein-skandalen

0
Amy Robach forteller om at ABC News la lokk på avsløringer om Epstein. Skjermdump av video fra Project Veritas.

Amy Robach, som jobber som såkalt nyhetsanker på ABC News, har sagt på video at hennes redaksjon hadde alt på pedofilinettverket til Jeffrey Epstein, men at kanalen ikke ville publisere stoffet.

«Vi hadde denne historien i tre år … men vi ville ikke publisere den. … Det er utrolig hva vi hadde, vi hadde Clinton, vi hadde alt sammen.»

Videoen med Robach ble tatt opp uoffisielt, men hun innrømmer at den er autentisk. Det er den konservative og kontroversielle journalisten James O’Keefe som har publisert denne videoen gjennom sitt Project Veritas.

Amy Robach sier nå at denne videon ble tatt opp i «et øyeblikk av frustrasjon» og at hun var opphisset over at et viktig intervju hun hadde gjort med kilden Virginia Roberts, ikke hadde kommet på lufta. Hun sier også at hun hadde fått beskjed om å skrinlegge saka fordi «Hvem er Epstein egentlig? Ingen vet hvem det er. Det er en dum historie.»

Nå sier hun at intervjuet «ikke holdt våre standarder». Og ABC News forsvarer at de la lokk på historien.

Men når man ser uttalelsene hennes, så ser man at ABC News i flere år har kjent til det kriminelle nettverket rundt Jeffrey Epstein, som ble avslørt tidligere i år. De kjente også til Epsteins forbindelse til Bill Clinton og prins Andrew, men de valgte altså å legge lokk på det hele.

James O’Keefe kan også fortelle at samme Robach er fullstendig overbevist om at Epstein ble myrdet. 100%.

«Tror jeg at han ble drept? 100%. Det gjør jeg… Han levde av å drive utpresning. Det var massevis av menn på de flyene. Mange menn besøkte den øya. Massevis av mektige menn kom inn i den leiligheten.»

På steigan.no har vi fulgt Epstein-skandalen ganske tett, og det er ingen tvil om at den har rørt ved noen av de innerste maktsirklene i USA og internasjonalt, og at de har følt seg truet av det Epstein hadde å avsløre.

U.S. Court of Appeals for the Second Circuit publiserte nesten 2000 sider med dokumenter som skal vise seksuelt misbruk (av mindreårige) der de ansvarlige skal være “numerous prominent American politicians, powerful business executives, foreign presidents, a well-known prime minister, and other world leaders,” ifølge de tre dommerne i dommerpanelet.

Epstein: Et svært beleilig selvmord

Bill Clinton fløy med «Lolita Express» til Oslo og møtte Bondevik

Forrige artikkelLabour tar elitens parti mot arbetarklassen
Neste artikkelDronebase i Niger. USA trapper opp krigen om Afrika.