Hvor ble det av Epsteins hallik?

13
Ghislaine Maxwell da hun presenterte TerraMar-prosjektet i Reykjavik. Skjermdump fra video.

Ghislaine Maxwell, datter av milliardæren og Mossad-agenten Robert Maxwell, var som kjent partner til den pedofilidømte og så beleilig selvmyrdede Jeffery Epsten. Hun skal nå leve i skjul i Israel under beskyttelse av Mossad.

Men for få år siden opptrådte hun i mektige internasjonale fora der makt og penger møtes. I 2014 var hun taler på en konferanse i den mektige Council on Foreign Relations, som vi har kalt «den amerikanske overklassens egentlige parti». Hun var der for å presentere sinn prosjekt kalt TerraMar. Dette skrev New York Times.

På det tidspunktet var Jeffery Epstein en av CFRs fremste donorer, og han tilhørte en indre krets som kalles «Chairman’s Circle». Dette var seks år etter at han ble dømt for pedofili. Minst to av Epsteins ofre har navngitt henne som den som rekrutterte dem til pedosilisirkelen til Epstein.

Jenter som har vært ofre for sextraffingen til Maxwell og Epstein navngir henne som den som organiserte det hele. De forteller også om hvordan huset til Epstein fungerte som et sted for hemmelig og intim filming av utvalgte gjester. Det var det huset kronprinsesse Mette-Marit besøkte, og vi får anta at hun også møtte Ghislaine Maxwell der, sjøl om Slottet har vært svært sparsomme med opplysninger om det besøket.

Men hva var dette TerraMar-prosjektet? Ifølge prospektene sine skulle de skape et «global ocean community» knyttet til delt eierskap til «the global commons», det vil si havet. Maxwell foreleste om dette, ikke bare hos CFR, men ved universitetet i Dallas, hun holdt en TED talk og talte i FN om dette. Maxwell presenterte også TerraMar på Arctic Circle-konferansen i Reykjavik i 2013.

Tittelen på foredraget hennes på CFR var “Governing the Ocean Commons: Growing Challenges, New Approaches”. Det lå tidligere på nettsidene til CFR, men er nå fjernet. Men et FN-dokument fra 2013 viser at TerraMar man der tenkte i samme baner og at det handler om såkalt «global governance».

Ghislaine Maxwell var altså helt der oppe i den internasjonale jetsetadelen med tale i FN og Council on Foreign Relations, og nå er hun i dekning i Israel med anklager om trafficking og bordellvirksomhet med mindreårige hengende over seg. I likhet med sin far, Robert Maxwell, som var Mossad-agent og mediemogul, har hun israelsk pass og dobbelt statsborgerskap.

Fortsatt vet vi ikke hvor Epsteins angivelige formue kom fra og hvem som forsynte ham med den. Og fordi Slottet velger å holde tett, vet vi heller ikke hvorfor Mette-Marit hadde gjentatte møter med Jeffrey Epstein og besøkte det beryktede huset hans på Manhattan. Dagens Næringsliv har forsøkt gjentatte ganger å få Terje Rød-Larsen til å forklare hvorfor hans stiftelse hadde så nære kontakter med Epstein og fikk så mye penger fra ham, men uten å lykkes.

Hvis du ønsker å bidra med en stor eller liten gave kan du betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050

Fra utlandet: IBAN-nummer: NO5590013089050

SWIFT/BIC for SpareBank 1 Oslo Akershus: LABANOKK

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for kjell108 kjell108 says:

  Artikkelen er påfallende tynn om hvorfor Epstein var så opptatt av å filme unge jenter, istedenfor å misbruke dem selv.

 2. Avatar for kjell108 kjell108 says:

  Han snakker om de store skattefrie fondene i USA som “Rockefeller foundation” / “Carnegie foundation” eller hva de heter. De har så mye penger at Oljefondet blir smågutt.
  Jeg skjønner at de diskuterer emner som
  -Hvor mange mennesker trenger jorden?
  -Bør folk få lov til å gifte seg?
  -Hvor mange barn skal man akseptere?
  -Hva skal folk se på TV?

 3. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Har du hørt intervjuet? Tror du de holdt seg på samme nivå som diskusjonsforumet på Steigan.no?
  Bare Dodds egen historie er verdt å få med seg, og hva de fant i Carnegies arkiver, gir dette en særegen tyngde. I hvertfall for meg.

 4. Avatar for kjell108 kjell108 says:

  Dette er bare en insinuering fra din side, ingen presentasjon av innhold i video

 5. Ny video fra 28 april ( i går )

  https://www.youtube.com/watch?v=6QcsiQsnfH0
  MUST WATCH!!! Epstein Whistleblower’s SHOCKING Testimony

  Sjokkerende video som gir et annet svar på dette. Et offer står fram .
  Denne videoen kan bli slettet.
  Bill Gates er også nevnt her. ( 16.00 )

  https://www.youtube.com/watch?v=miDWjOjXDHE
  Whitney Webb Speaks w/ The First Epstein Victim To Come Forward, About A MSM Cover Up, Naming Names

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

5 flere kommentarer

Deltakere