Ghislaine Maxwell, Jeffrey Epsteins «partner» gjemmer seg i Israel

0
Ghislaine Maxwell og Jeffrey Epstein har hatt et svært nært forhold til Israel

Ghislaine Maxwell, som angivelig var partneren og halliken til den pedofilidømte, avdøde Jeffrey Epstein, har gått i dekning for å slippe å bli avhørt av FBI. Daily Mail skriver at hun blir beskyttet, at hun var/er utenlandsk agent og at hun flyttes mellom sikre hus i Israel.

Maxwell har gått i dekning helt siden Epstein ble arrestert i juli 2019. Ifølge vitner skal det ha vært hun som skaffet unge jenter til pedofiliringen til Epstein. Både huset hans på Manhattan og anleggene hans på «Pedo Island» i Jomfruøyene ble brukt til å skaffe kompromitterende bilder og videoer av mektige menn i intime situasjoner med unge jenter, slik at de kunne presses på ulike måter.

I et intervju med det tidligere CBS-produceren Zev Shalev, sa den tidligere israelske etterretningsmannen Ari Ben-Menashe at Robert Maxwell, Ghislaines far, presenterte ham for Epstein og anbefalte at han skulle bli en del av deres gruppe som jobbet for Israel. Maxwell skal ha sagt: «dine israelske sjefer har allerede godkjent ham.»

Robert Maxwell var sentral i den såkalte Iran-contras-skandalen der inntekter fra våpensalg til Iran ble brukt til å finansiere contrasstyrkene i Nicaragua. MintPress, som har en detaljert og grundig avsløring av Epstein og nettverket rundt ham, skriver at Epstein også deltok i illegal våpenhandel.

I intervjuet sier Ben-Menashe uten å spesifisere hvilket år han snakker om at Ghislaine Maxwell og Jeffrey Epstein innledet en operasjon som hadde til hensikt å drive utpresning av ledende politiske og offentlig kjente personer i USA gjennom å avsløre det kriminelle sexlivet deres.

Intervjueren Zev Shalev sier at «det er vanskelig å tro at Israel vil drive utpresning mot ledere i USA. Da avbryter Ben-Menashe ham og ler:

«Du fleiper … dette er deres modus operandi. Å ligge med folk på si kan være ubehagelig å få avslørt, men det er ingen forbrytelse. Men å ligge med mindreårige jenter er en forbrytelse.»

Epstein hadde en nær forbindelse med Israels statsminister Ehud Barak, og Ben-Menashe mener at han leverte etterretningsinformasjon til ham på grunnlag av slik utpresning.

Jenter som har vært ofre for sextraffingen til Maxwell og Epstein navngir henne som den som organiserte det hele. De forteller også om hvordan huset til Epstein fungerte som et sted for hemmelig og intim filming av utvalgte gjester. Det var det huset kronprinsesse Mette-Marit besøkte, og vi får anta at hun også møtte Ghislaine Maxwell der, sjøl om Slottet har vært svært sparsomme med opplysninger om det besøket.

At Maxell nå beskyttes av Israel for å hindre FBI i å avhøre henne stemmer godt med resten av hennes historikk og bekrefter at Israel og Mossad har vært djupt inne i hele Epstein-affæren.

Les om Jeffrey Epstein og skandalen rundt ham og nettverket hans på steigan.no.

Hvis du ønsker å bidra med en stor eller liten gave kan du betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050

Fra utlandet: IBAN-nummer: NO5590013089050

SWIFT/BIC for SpareBank 1 Oslo Akershus: LABANOKK

Vipps: 116916

Forrige artikkelDrapet på Soleimani kan føre til storkrig
Neste artikkelDen dummeste, mest kriminelle og farligste handlingen Donald Trump har begått
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).