Ghislaine Maxwell, Jeffrey Epsteins «partner» gjemmer seg i Israel

9
Ghislaine Maxwell og Jeffrey Epstein har hatt et svært nært forhold til Israel

Ghislaine Maxwell, som angivelig var partneren og halliken til den pedofilidømte, avdøde Jeffrey Epstein, har gått i dekning for å slippe å bli avhørt av FBI. Daily Mail skriver at hun blir beskyttet, at hun var/er utenlandsk agent og at hun flyttes mellom sikre hus i Israel.

Maxwell har gått i dekning helt siden Epstein ble arrestert i juli 2019. Ifølge vitner skal det ha vært hun som skaffet unge jenter til pedofiliringen til Epstein. Både huset hans på Manhattan og anleggene hans på «Pedo Island» i Jomfruøyene ble brukt til å skaffe kompromitterende bilder og videoer av mektige menn i intime situasjoner med unge jenter, slik at de kunne presses på ulike måter.

I et intervju med det tidligere CBS-produceren Zev Shalev, sa den tidligere israelske etterretningsmannen Ari Ben-Menashe at Robert Maxwell, Ghislaines far, presenterte ham for Epstein og anbefalte at han skulle bli en del av deres gruppe som jobbet for Israel. Maxwell skal ha sagt: «dine israelske sjefer har allerede godkjent ham.»

Robert Maxwell var sentral i den såkalte Iran-contras-skandalen der inntekter fra våpensalg til Iran ble brukt til å finansiere contrasstyrkene i Nicaragua. MintPress, som har en detaljert og grundig avsløring av Epstein og nettverket rundt ham, skriver at Epstein også deltok i illegal våpenhandel.

I intervjuet sier Ben-Menashe uten å spesifisere hvilket år han snakker om at Ghislaine Maxwell og Jeffrey Epstein innledet en operasjon som hadde til hensikt å drive utpresning av ledende politiske og offentlig kjente personer i USA gjennom å avsløre det kriminelle sexlivet deres.

Intervjueren Zev Shalev sier at «det er vanskelig å tro at Israel vil drive utpresning mot ledere i USA. Da avbryter Ben-Menashe ham og ler:

«Du fleiper … dette er deres modus operandi. Å ligge med folk på si kan være ubehagelig å få avslørt, men det er ingen forbrytelse. Men å ligge med mindreårige jenter er en forbrytelse.»

Epstein hadde en nær forbindelse med Israels statsminister Ehud Barak, og Ben-Menashe mener at han leverte etterretningsinformasjon til ham på grunnlag av slik utpresning.

Jenter som har vært ofre for sextraffingen til Maxwell og Epstein navngir henne som den som organiserte det hele. De forteller også om hvordan huset til Epstein fungerte som et sted for hemmelig og intim filming av utvalgte gjester. Det var det huset kronprinsesse Mette-Marit besøkte, og vi får anta at hun også møtte Ghislaine Maxwell der, sjøl om Slottet har vært svært sparsomme med opplysninger om det besøket.

At Maxell nå beskyttes av Israel for å hindre FBI i å avhøre henne stemmer godt med resten av hennes historikk og bekrefter at Israel og Mossad har vært djupt inne i hele Epstein-affæren.

Les om Jeffrey Epstein og skandalen rundt ham og nettverket hans på steigan.no.

Hvis du ønsker å bidra med en stor eller liten gave kan du betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050

Fra utlandet: IBAN-nummer: NO5590013089050

SWIFT/BIC for SpareBank 1 Oslo Akershus: LABANOKK

Vipps: 116916

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Slangen Slangen says:

  Epstein pleier nok sine ansiktsarr i skuggen i Israel etter plastiske operasjonar. Eller så har Mossad som frakta han ut, tatt livet av han slik dei gjorde med Maxwell senior.

 2. Mossad truet med å publisere pedobilder av Trump fra Lolita Island om han ikke myrdet Irans nestleder, derfor gjennomførte Trump en så idiotisk handling som kan utløse WW3 slik Israel ønsker.

 3. WW3 er fortsettelsen på WW1 og WW2. Det ble planlagt før Hitler var født. De som planla det var deep state. Israel skulle skapes etter WW2, og tenne gnisten for WW3. Så skulle Israel flates.
  Kissinger sa noe slikt som at sjansen for å bli gammel i Israel er null.
  Planen gen Wesley Clark snakket om er selvfølgelig deep states plan, en tilpasning av den store planen etter diverse tilbakeskritt. Krigen mot Iran var planlagt å starte 2005 ca. med et Iransk atomangrep på Israel.
  Alle konspirasjonsteorier på emnet Midt-Østen bekreftes.
  Putin er joker her, men også Nord-Korea, som verden største hær i jordisk historie.

 4. Lurer på hvor mange norske ministre og andre ledere som er i skvis (blackmail) fra Israel og USA. Det er helt sikkert flere … Lurer også på hvilke “politiske” beslutninger som kan være resultat av slike forhold. Dette løfter Epstein-skandalen til nye høyder (som definitivt vil bli feiet under teppet).

 5. Avatar for kjell108 kjell108 says:

  FRP Ellingsen fortalte F-35 valget var noe Forsvarsdepartementet tredde ned over hodet på Stortinget. Informasjonen var en side ca., med krav om svar samme dag.
  (selvfølgelig satt en agent for Forsvarsdepartementet i samme komite som skulle lage anbefaling til Stortinget. Prislapp vil bli 50.000 millioner + 150.000 millioner senere. JAS Gripen ville blitt 1/3-1/2 av den summen -> Norge kunne bygd 100 sykehus for differansen)

 6. Avatar for runeulv runeulv says:

  Det vet ikke norske myndigheter heller, da PST ikke får overvåke norske politikere og journalister, da utlendinger skal ha monopol på det.

  PST’s jobb er å stenge ned for politisk ulikt-tenkende av hva jeg har sett.

 7. Det er lite kjent i Norge at det er 32 sider omtale av Epstein og hans fobindelser i Roger Stones bok fra 2015, «The Clintons war on women», kapitel «Orgy Island».
  Tror mange bør oppfriske med denne boken – inkludert Redaktøren. Det er også mange andre relevante ref. gjennom boken.
  Roger Stone har lav status i norsk «gammelmedia» - av opplagte grunner, men det er påfallende samsvar mellom det som beskrives i boken, og det som har kommet frem (det vi får vite), nå mange år senere. Les om Ron Burkle, Bill og Hillary Clinton, Cheryl Mills, Ann Stock, Kathleen Willey, Ghislaine Maxwell, Virginai Roberts, Coulter, Alan Dershowitz, Guy Lewis, Martin Wienberg, Roy Black, Gerald Lefcourt, Prisn Andrew, Michael Wollf, Les Wexner, Bush f., Ehud Barrak, mm og Air Fuck One samt Lolita Expressen.Videre de 21 kontaktpunktene (adresser/mail/telf mm) mellom Clinton og Jeffrey Epstein. Det er åpenbart at mange er tjent med at Jeffrey Epstein ikke lenger snakker.

 8. Avatar for Mari Mari says:

  Tusen takk for anbefalingen.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere

Historisk kommentararkiv

9 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.