Hva med å bli støttespiller for steigan.no i høst?

0
Høsten er her med sopp og steigan.no

Med steigan.no har du en dagsavis på nett som bringer deg faktabaserte nyheter og kritiske analyser som du knapt får noen andre steder. Vi har ingen statsstøtte, ikke annonser og ingen rike onkler eller tanter.

Det er leserne som gjør det mulig for oss å publisere 365 dager i året og fire-fem originale og nyskrevne artikler hver dag. I den søkbare databasen vår finnes nå 7.600 artikler som er kodet etter temaer så de skal være lettere å finne fram til.

Bruk steigan.no som kunnskapsbank

Flere måter å bruke steigan.no på

Alle artikler har lenker til de kildene vi bruker. Det gjør både at du som leser kan se oss i kortene for å se hva vi bygger på og slik at du sjøl kan finne stoff som du kan dykke videre ned i dersom du er spesielt interessert i et emne.

På noen saksområder er steigan.no kanskje den fremste formidleren i Norge. Bare et lite eksempel fra i dag 4. september 2019: Hvor ellers i norske medier har du hørt om Macrons nokså sensasjonelle tale om det vestlige hegemoniets sammenbrudd?

Les: Macron: Vestens hegemoni er over, Europa kan ikke overleve uten Russland

Men for å kunne gjøre dette arbeidet og publisere slik vi gjør, er vi 100 prosent avhengig av økonomisk støtte fra leserne. Vi er naturligvis glade de gangene det dukker opp en stor gave, men vi er ikke mindre glade når enda en leser tegner seg for 100 eller 200 kroner i måneden. I dag er gjennomsnittet nesten 200 kroner. Vi tror på «de små talls lov», det at mange små beløp til sammen kan skape styrke.

Vi står ikke stille, men vil videre framover. 8. og 9. februar går den andre Mot Dag-konferansen av stabelen. Den er delvis finansiert av billettinntekter, men vi bruker også av innsamlede midler til å gjennomføre den. Vi planlegger mediekurs for nye frivillige medarbeidere og vi kommer til å gjøre nye ting på innhold og design. Alt dette krever ressurser, så det hadde vært fint å få flere med på dugnaden.

Hvis for eksempel 100 nye støttespillere kan bidra med 200 kroner hver i måneden vil det gi 240.000 kroner på årsbasis. For oss er det mye penger og vil gi oss mer armslag. Vil du være med? Eller: hvis du alt er med, har du en venn du kunne få med deg?

Mot Dag AS – et solid selskap med null i profitt

I vår tid trengs medier som er uavhengige av stat og kapital, og som driver en faktabasert og kritisk journalistikk. Vil du bli en av støttespillerne? Klikk her eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelDystre utsikter for matbanker i Belgia
Neste artikkel– Den islamske statens våpen i Jemen kan spores til USAs regjering