Flere måter å bruke steigan.no på

0

I forrige artikkel viste vi en del av mulighetene med bruk av søkefunksjonen i steigan.no. Det er nå over 7.500 artikler av over 150 forfattere i databasen vår, så det er svært mye stoff å ta av. Du vil også se at enten du er enig eller uenig med oss, så kan du finne stoff du kan ha nytte av. Vi oppgir nemlig alltid våre kilder, svært ofte fra kanaler eller institusjoner som har andre ståsteder enn vårt. Og vi prøver så godt vi kan å finne fram til den originale kilden.

Bruk steigan.no som kunnskapsbank

Temafunksjonen

Nå skal vi vise den hvordan du kan bruke temafunksjonen til å få nettavisa steigan.no til å få avisa til å framstå som ti forskjellige aviser hver eneste dag! Du kan nemlig bruke de ti ulike temaene øverst på sida:

Klikk på Debatt:

Et knippe debattartikler.

Klikk på Helse:

Klikk på Internasjonalt:

Klikk på Krig og fred:

Klikk på Kultur, så vil du se at forsida forandrer seg og ser slik ut, så har du ei avis med kulturstoff:

Og stoffet nedover tilhører også kultursektoren.

Innholdsrik og mangfoldig

Vi stopper der. Vi er helt sikre på at du har fått med deg poenget. Du kan eksperimentere videre med dette, og du vil se at avisa steigan.no er både innholdsrik og mangfoldig, og du vil finne stoff som kanskje er uventet, kanskje er overraskende, og vi får håpe nyttig. Riktignok har vi ikke noe litteraturbilag, men vi har mye annet du kan ha glede av.

I vår tid trengs medier som er uavhengige av stat og kapital, og som driver en faktabasert og kritisk journalistikk. Vil du bli en av støttespillerne? Klikk her eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.